LASKEUTUI SE JOULU RISUKASAANKIN

24. joulukuuta 2017

PC220352 PC220260
PC220367 PC220347

Tämä taitaa olla ensimmäinen vuosi pitkiin aikoihin, kun meillä on valmisteltu joulua yhdessä. On käyty kinkkukaupoilla, viritelty jouluvaloja parvekkeelle ja mussutettu joulutorttuja enemmän kuin edellisinä vuosina yhteensä. Myös Hertta on saanut osansa ensimmäisestä joulustaan, kun tämä sekopäinen koiranainen on koittanut saada siitä "joulukorttikuvaa" mitä jouluisimpien (lue: ärsyttävimpien) rekvisiittojen kera. Jos onnistumisen taso tai hurtan toilailut noin niinkun muuten kiinnostavat yhtään syvemmällä tasolla, Hertan "löytää nyt myös Instagramista" nimimerkillä herttathegolden.

Vaikka ollaan nyt naimisissa, ei me vieläkään varsinaisesti vietetä joulua yhdessä. J ei edelleenkään juuri välitä joulusta saati vietä sitä, kuten ihmiset yleensä viettää. Mä sen sijaan kuulun jouluhössöttäjien ihanan raivostuttavaan sukuun ja suuntaankin tänään Hertan kanssa mummoloiden kautta maaseudun rauhaan. Mun ei siis olisi tarvinnut tehdä joulua kotiin, mutta lähtihän tämä taas kerran ihan lapasesta, vaikka ei kunnollista joulukuusta tänä vuonna voitukaan hankkia.
  Välipäiville mä olen rustannut jos jonkinlaista postausta niin mun uusimmasta luomiväripaletista kuin epäjärjestelmälliset ihmiset varpailleen saaneesta "konmarituksestakin". Nyt mä kuitenkin pakkaan niin omat kuin Hertankin tykötarpeet ja hyppään koira kainalossa kyytiin kohti joulun viettoa.

Aivan ihanaa joulua teille kaikille ♥


4 kommenttia:

 1. Ei meilläkään mies välitä yhtään joulusta, mut kummasti sain hänelle fiiliksen sillä, et ostin muovikuusen - koristelin sen ja hankin joululaatikoita. Kummasti viihdyttiin tänään joulupöydän äärellä ja syötiin ruokia musiikin soidessa. Kerrankin itelleni sellanen joulu, josta oon haaveillu vuosi kaudet!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä odotellaan todennäköisesti ainakin siihen saakka, että se ensimmäinen lapsi syntyy :-D

   Poista
 2. Voi apua miten ihana koiravauva! :') <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo meidän Hempukka on kyllä kunnon hellantelttu :')

   Poista