BRIDAL ESSENTIALS

28. elokuuta 2017

Ymmärsin hääpäivän aikana stressanneeni meikkiäni aivan turhaan. Olin miettinyt pääni puhki meikkivoidesävyjen ja huulipunien vuoksi vain kirkon asehuoneessa täristessä tajutakseni, että mulla olisi ollu niin paljon tähdellisempiäkin asioita hysterisoitavaksi. Mulla oli kuitenkin muutamia avaintuotteita, jotka tekivät hääpäivän laittautumisesta huomattavasti tavallista miellyttävämpää ja jotka ovat jääneet mun vakituiseen käyttöön myös arjen koitettua.
  Toki esimerkiksi hääpuku ja meidän yhteinen jotain sinistä ollut hääautommekin olivat tärkeitä päivän kannalta, mutta hypätään kuitenkin nyt hetkeksi tämän pääblogini merkittävimpään aihepiiriin.

IMG_0389

beautyblender® Bubble Aiemmin tänä vuonna totesin RealTechniquesin sienen vievän beautyblenderiä ihan kuusnolla, mutta kyllä tää Bubble-versio vaan on ollut käänteentekevä kapistus siihen mielipiteeseen. Materiaali on todella paljon pehmeämpää kuin orkkisblenderissä ja ilmeisesti myös sen takia toimii monin verroin paremmin mun pintakuivalla iholla. Miinusta arasta hempeän vaaleanpunaisesta väristä, mutta se nyt on sivuseikka.

Olivia Klein Oil wash & care Sain tämän keväällä testiin hääblogini kautta, enkä ole kuuna päivänä kokenut ihoani vasten mitään vastaavaa! Kyseessä on siis hellävarainen pesuöljy, joka poistaa meikin ja puhdistaa kasvot hellävaraisesti jättämättä jälkeensä öklöä limapintaa saati kuivuutta. Pesin tällä kasvot muutamana päivänä ennen häitä ja eron todellakin näki. Kyseessä ei siis ole vain kätevä putsari vaan ihan sanoinkuvaamattoman miellyttävä ripaus arjen luksusta. Plussaa luonnonmukaisista ainesosista!

Smashbox Photo Finish Light primer Kaiken maailman pohjustustuotteet kokeilleena painelin (lyötynä ja luovuttaneena) vielä paria päivää ennen häitä Kicksiin ja annoin perisuomalaiselle kysymisen vaikeudelle periksi. Tämä lyötiin mun kouraan kuin apteekin hyllyltä ja kotiin lähdin vähän empivin mielin, mutta testikierros kertoi epäilyn olevan täysin turha. Meikkipohja pysyi paikoillaan aivan loistavasti niin kyynelten kuin pienen tihkusateenkin sitä vismoessa, eikä jämäkähkö voide lähde levitettäessä rullautumaan, kuten ihon pintaa siloittavat primerit omilla kasvoillani yleensä tekevät.

IMG_0393

Hugo Boss The Scent for her Asia, josta kehitin itselleni maailman luokan ongelman, ratkesi, kun primerinhakureissullani erehdyin nuuskuttelemaan tätä kaikkien niin kovin hypettämää uutuustuoksua vielä ties kuinka monennen kerran. En ollut alkujaan ihastunut tuoksuun alkuunkaan, kun sitä miltei heti lanseerauksen jälkeen kävin Sokoksella nuuhkimassa, mutta parin viikon takaisen tuoksuttelun lopputulemana viestitin sillä hetkellä Tukholmassa lomailleelle äidilleni asiasta, joka sitten ilmoitti tuovansa samaisen tuoksun minulle lahjaksi. Tämä oli myös ensimmäinen kokeilemani tuoksu, jonka J herkän nenänsä kanssa kelpuutti.

Hourglass Ambient Lighting Powder En tämän rinnalla ihan äkkiseltään keksi toista selektiivistä meikkituotetta, joka olisi 120-prosenttisesti hintansa veroinen. Olin lueskellut kyseisestä puuterista pelkkää hehkutusta jo parin vuoden ajan, mutta hankalan saatavuuden ja korkeiden toimituskulujen vuoksi jättänyt sen toistuvasti tilaamatta. Intohimoni kosmetiikkaan jakava koulukaverini kuitenkin muistutti keväällä lähtevänsä kesällä heittämään kuuluisan Route 66 -reissun Yhdysvaltoihin ja että hän voisi toimittaa mulle jotain sellaisia meikkejä, joita Suomesta tai edes Euroopasta ei noin vain saa. Ambient Lighting Powder oli ensimmäisenä listalla, enkä todellakaan kadu sitä vajaata viisikymppistä, jonka tähän käytin. Lopputulos on äärettömän blurratun, mutta silti luonnollisen näköinen ja puuteri pysyy paikoillaan jopa tavallisen suihkukäynnin ajan.

IMG_0396

Parastahan näissä tuotteissa on se, että kun jokainen on otettu käyttöön pelkästään hääpäivää silmällä pitäen, vievät nämä päivittäisessä käytössä minut toistuvasti takaisin niihin hääviikon tunteisiin ja tuntemuksiin. Mä en ollut kovin ankara jännittämään, mutta fiilistelin jokaista hetkeä ihan täysillä ja painoin mieleen makuja, koostumuksia ja tuoksuja. Pieniä ja jollekin jopa mitättömiä asioita, mutta silti juurikin niitä krusiaalimpia elementtejä, jotka mahdollistavat mulle niihin tiettyihin hetkiin palaamisen tavallista huomattavasti elävämmin.


Häiden jälkeisellä viikolla koettuja fiiliksiä voit käydä lukaisemassa täältä!

4 kommenttia:

 1. Huippu postaus! :-) Aiotko tehdä laajempaa esittelyä häistä niin kuvien kuin tekstinkin muodossa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En haluu mitenkään yksityiskohtasemmin "esitellä" meidän häitä, koska J ei halua erityisemmin kasvojaan tähän blogiin. Sai aikoinaan tarpeekseen kaikesta häneen liittyneestä anonillityksestä.

   Pieniä fiilistelykuvia on tänne tulossa, mutta hääblogin puolelle sit vähän laajemmin joistakin muutamista tietyistä jutuista :-)

   Poista
 2. Vinkkinä, SpaceNK lähettää Hourglassin meikkejä suomeen :) Saa myös Laura Mercieriä, Beccaa... vaikka ja mitä! Ilmasilla postareilla kun on 70 punnan edestä tuotteita, muuten muistaakseni 5 puntaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. SpaceNK on tuttu kyllä :-) Punnan kurssi vaan tahtoo toistuvasti hyppiä pilvissä, joten säästin aika pitkän pennin taktikoimalla 😅 Mutta täydennykset täytynee tilata sieltä.

   Laura Mercieriä saa nykyisin ainakin jonkin verran myös Cocopandalta ja Beccaa Cultbeautysta!

   Poista