HÄÄVIIKKO ON TÄÄLLÄ

15. elokuuta 2017

Vähän kieltämättä hankala uskoa, että menen muka lauantaina naimisiin. Tätä on odotettu ja suunniteltu niin jumalattoman kauan, mutta ei tämä ole meistä kummallekaan vieläkään millään tavalla konkreettista. Voi olla, että vielä häiden jälkeenkin puhallellaan epäuskoamme.

IMG_0368

Jään huomenna töistä vapaalle. Pomo sanoi, että ehkä ihan hyvä vaan, etten ole häähuuruissani toimistolla, en saisi varmaan mitään järkevää aikaiseksi. Hiljalleen tekeminen tuntuu nyt, kun jäljellä on enää muutama hassu päivä. Kaikki isot jutut on kondiksessa ja pienissäkin vain jonkinlaista hienosäätöä. Harmikseni ne pienet jutut ovat niitä kaikista ärsyttävimpiä ja mun stressileveli on lähtökuopissa valmiina ponkaisemaan taivaisiin. Ei tarvita kuin pieni ärsyke, tyyliin päin helvettiä repeytyvä kermaviilipurkin kansi, ja mä olisin ihan varmana täysin kypsä.

IMG_0372

Me ei oikein tiedetä, miten menetellään sitten häiden jälkeen. Näin niinkun blogin kannalta. Suunnittelimme ihanan Joannan kanssa, että hääpotrettien sekaan mahdutettaisiin muutama sellainen kuva, joissa J:n kasvot eivät näy – just for blog's sake. Toisaalta tuleva lauantai tulee olemaan mun tähän astisen elämäni ihanin päivä ja niin henkilökohtainen juttu meille molemmille, etten mä oikein enää tiedä, että miten päin tässä olisi. Parisuhteilijat, joissa toinen osapuoli ei juuri somesta välitä, ymmärtävät varmaan.

IMG_0383

Oli miten oli ja päädyttiin me sitten mihin tahansa ratkaisuun, saatte nyt ainakin toistaiseksi fiilistellä kuvia meidän häähumuisesta himasta. Häähumuinen tarkoittaa tässä tapauksessa Ikea-kasseja ja pahvilaatikoita tursuavaa hävityksen kauhistusta, kun mm. 32 tuikkukippoa, 30 kynttilänjalkaa, 100 servettiä, 22 pöytäliinaa, 150 pilliä, vieraskirja ja 72 saippuakuplapulloa odottavat juhlapaikalle siirtymistä. Alakerran häkkivarastossa olisi vielä 100 tuolihuppua ja 66 metriä hallaharsoa. Vaikka häiden järjestäminen on kokonaisuudessaan ollut ihan mukavaa puuhaa ja odotan lauantaita innolla, on vielä mukavempaa, kun pääsen tästä roinamäärästä eroon.
  Loppuviikko on mulle blogivapaata aikaa, mitä nyt hääblogia vielä vähän päivittelen, kun luonnoksiin on kertynyt pari oleellista postausta. Huominen kynsihuolto on mulle kuitenkin portti häävapaille!

8 kommenttia:

 1. Tsemppiä viimehetken hienosäätöihin!! Toivottavasti menee ihanasti kaikki lauantaina :) Onnea jo etukäteen!

  https://kiiainnanmaa.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 2. Voi apua! Tulee lukijanakin kunnon nostalgiat. Oon sun blogia tuolta myponydoeslsd:n ajoilta, haha!
  Paljon onnea teille molemmille ja hyvää hääviikkoa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, on kyllä sen sortin pidemmän kaavan suunnittelua takana, että sopiikin nostalgisoida :-D Kiitos paljon! :-)

   Poista
 3. Ihanaa tätä on ootettu! :) Tsemppiä todellakin viimehetken järjestelyihin sekä tulevaan hääpäivään! <3

  VastaaPoista
 4. Ihanaa! Apua, jännää! Tsemppii viimeisiin tunteihin ennen häitä, ja nauttikaa joka hetkestä! ja etukäteisonnittelut! <3

  VastaaPoista
 5. Oon seurannut sun blogia teinivuosista asti ja ihana seurata edelleen! Ihanaa hääviikkoa <3

  VastaaPoista