VAIN VIISI MEIKKITUOTETTA

27. kesäkuuta 2017

Tämä kauneusblogeissa pyörinyt haaste on mun mielestä aivan loistava herättelijä kaltaisillemme kosmetiikkahamstereille. Ideana on siis valita yhteensä "vaivaiset" viisi tuotetta, joilla tekisi oman päivittäisen meikkinsä. Sana vaivaiset on heittomerkeissä siksi, että tiedän ihmisiä, joiden arkimeikkiin ei kuulu edes niin montaa tuotetta, mutta kosmetiikkaentusiastille määrä voi hyvinkin olla vain puolet, kolmas tai jopa neljäs osa tavallisesti käytetystä purnukka- ja putelimäärästä.
  Itse käytän arkisin noin kymmentä meikkituotetta, viihteelle lähtiessäni tai juhliin mennessäni huomattavasti useampaa. Häämeikkiä treenatessa olen hyödyntänyt pelkästään neljää luomiväripalettia. Tämä oli siis itselleni sellainen havahtumisen paikka ja tavallaan löysinkin itselleni todella hyvän viisikon kiireisiä kesäaamuja varten!

IMG_9884

Charlotte Tilbury Magic -meikkivoide
Mulla on pinttynyt tapa tehdä pohja ihan viimesen päälle kunnolla, kun sen kerran aloitan. Ei vain osittain tai sinne päin, vaan primerista poskipunaan ihan kaikki. Siksi olikin ihan törkeen vaikeeta keksiä ne kaikista tärkeimmät pohjameikkituotteet, kun kokonaisuudessaan se kaikista tavallisin pohjameikkikin koostuu yli viidestä tuotteesta. Koska mun kasvojen iho on jossain määrin vähän tavallista kirjavampi, päädyin valitsemaan ensimmäiseksi tuotteeksi meikkivoiteen, joka peittää tarpeeksi ja pysyy sellaisenaankin paikoillaan ihan kiitettävästi, mutta jolla on mahdollista työstää kasvoille myös luonnollinen ja kuulas kesäpohja.

Lumene Invisible Illumination Instant Glow -poskipunapisarat
Mietin todella pitkään Lumenen bronzer- ja poskipunatippojen välillä tullen siihen tulokseen, että sikäli kun käytän kesäisin itseruskettavaa, selviäisin vallan mainiosti pelkällä poskipunalla. Viime kesänä rokkasin myös lookia, jossa olin oma kalpea itseni, mutta keskityin poskipunalla taiturointiin. Poskipunalla on niin helppoa luoda fresh ja nuorekas ilme, terve väri kasvoilla ei oo koskaan out!

IMG_9886

Urban Decay Chill -viimeistelysuihke
Koska mä en valinnut viiden tuotteeni joukkoon mitään puuterimaista, päätin valita pohjan kiinnittäväksi elementiksi kiinnityssuihkeen. Tutustuin Chilliin viime vuoden puolella ja se on kulkenut käsikädessä meikkirutiinieni kanssa siitä lähtien. Hyväksi kakkoseksi jäi MAC Fix+, mutta koska kyseinen suihke toimii enemmänkin meikin sulauttajana eikä niinkään kiinnittä meikkiä, kallistuin melko vaivattomasti Urban Decayn tarjoamaan vaihtoehtoon. Suihke sekä freesaa että kiinnittää meikin paikoilleen ja toimisipa tämä luomiväriin intensiivisyyttä tuovana elementtinäkin, jos mä olisin sellaisia tähän viisikkoon valinnut.

Anastasia Beverly Hills Dipbrow Pomade
Tarvinneeko tätä edes selittää? Mä olen viimeisen vuoden ajan fiilistellyt huomattavasti suuremmalla mielenkiinnolla mikrokyniä, mutta kun tiukan rahatilanteen osuessa kohdalle viimeisestäkin omistamastani mikrokynästä loppui terä, jouduin taiteilemaan parin viikon ajan tällä vanhalla tuttavalla. Tuote on toki aina ollut yksi suosikeistani, mitä kulmakarvojen ehostamiseen tulee, mutta kiireamuisin pomadella söhertäminen vie huomattavasti kauemmin aikaa kynään verrattuna. Parin viikon pakkotreenin jälkeen löysin kuitenkin jälleen oikean taktiikan ja nyt en taas mielisi vaihtaa tätä kynään paitsi ehkä pakolla. Bonarina se, että pomadella onnistuu niin ne arkikulmat kuin paljon näyttävämpikin look.

IMG_9894

MAC False Lashes -ripsiväri
Tämä on mulle varmaan kaikista uusin tuttavuus. Sain tämän näytekokoisen ripsariputilon jokin tovi sitten MACin pisteellä asioidessani, mutta kotiin palattuani se löysi tiensä lipaston syövereihin pyörimään. Jokunen viikko sitten huomasin luottoripsarini näyttävän kuivahtamisen merkkejä ja mieleeni muistui tämä MACin näyte. Harjaosa on hyvin perinteisen oloinen eikä ripsiväri itsessään ole mitenkään hirvittävän tuhtia tavaraa, mutta tällä saa juuri sellaiset kevyet kesäräpsyttimet. Henkilökohtaisesti kaipaan ripsiväriltä enemmin pidentävää efektiä ja erottelevuutta kuin tuuheutusta ja False Lashes osuu ominaisuuksiltaan juuri mun tarpeisiin!

Mites te muut purnukkamaakarit? Minkä viiden tuotteen voimin pyrkisitte selvitytymään arkirutiineistanne, jos vaihtoehtoa suuremmalle putelimäärälle ei olisi?

8 kommenttia:

 1. Itsekin käytän erittäin montaa tuotetta pelkästään meikkipohjan tekoon :D Olisi mielenkiintoista yrittää itse tätä samaa!

  http://sofiaidaannneli.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen, harkitseva katsaus omaan meikkivarastoon on aina paikallaan! :-D

   Poista
 2. Mä koin tota samaa reilu vuosi sitten, kun käytin siis varmaan 10:ntä eri tuotetta. Nykysin käytän vain peitevoidepalettia, ABH pomadea, ripsaria ja huonoina naamapäivinä joe blascon meikkivoidetta vaikeille näpyille. Eli toisin sanoen mulla on kolmen meikkikappaleen combo. Mulla on todella harvoin pahoja näppyjä, joten nykysin kun lähtee johonkin viikonloppureissulle, ei tarvi ottaa kun pieni pussukka mukaan. Ennen raahasin jättimäistä meikkipussia :-D TOSIN! Jos oikeen innostun, ABH modern paletti kulkee myös mukana!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai hitsi, kun olisi sellainen iho, ettei tarvitsisi mitään värikorjailuja. Punakkuutta löytyy kyllä, mutta väärällä tavalla kirjavuuden muodossa :-D Mä yritin tuossa taannoin olla viikon ilman mitään pohjameikkejä eikä se mitenkään hirvittävän vaikeaa ollut (sai nukkua pidempään), mutta kyllä sitä pakkelointia tuli jossain vaiheessa vähän ikävä - se kun on niin hitsin kivaa!

   Poista
 3. Itse valitsisin varmaankin meikkivoiteen, puuterin, kulmakynän, ripsivärin ja kiinnityssuihkeen (näillä itse asiassa menen pitkälti työaamuina).

  https://heidi-karoliina-a.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ollenkaan huono viisikko! Mä myös jätän ihan tavallisina työaamuina kaiken ylimääräisen pois ja nukun ennemmin vähän pidempään tai syön aamupalaa :)

   Poista
 4. Tosi kiva postaus!! Pitäisi ehkä itsekin kokeilla ;-) todella upeita kuvia myös 😍

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Tämä oli kieltämättä todella mielenkiintoinen kokeilu :-)

   Poista