KUIVUUTTAAN HILSEILEVÄN IHON PELASTUS

26. maaliskuuta 2017

*Postaus toteutettu yhteistyössä MayBeautyn kanssa

Talvi on mun iholle ehdottomasti sitä kaikista hirveintä aikaa vuodesta. Mun iho on kuulemma melko tyypillinen suomalainen sekaiho, mutta jostain syystä mä en vielä ole kohdannut sielunkumppania, joka kärsisi samanlaisista ärsytyksenaiheista nassunsa kanssa. En suoranaisesti koe, että mulla olisi mikään ongelmaiho, mutta haastavasta tapauksesta on silti kyse. Etenkin talvisin.
  MayBeauty otti muhun yhteyttä vuodenvaihteessa ja kysyi, olisinko kiinnostunut testaamaan heidän uutta The Incredible Face Gel -kasvogeeliä. Viime kesänä testaamani The Incredible Face Mask osoittautui todelliseksi hittituotteeksi omassa ihonhoidossa, joten ajattelin, että miksei. Pintakuivuuttaan hilseilevän ja talven jäljiltä erittäin karheapintaisen ihon kanssa on valmis kokeilemaan melko lailla mitä tahansa, jotta meikkivoiteen levitys olisi edes aavistuksen verran helpompaa.

IMG_83042

Tämä talvi on muutenkin ollut tuskallinen. Mä en ole koskaan ennen kokenut samanlaisia nenäverenvuotoja tai koppuraisia kynsinauhoja kuin viimeisen neljän kuukauden aikana. Muutamassa sormessa on jopa ihan sellaiset laattamaiset ihottuma-alueet, joista en todennäköisesti pääse eroon ennen kuin ilmat lämpenevät pysyvästi taas hetkeksi. Myös huulet ovat tänä vuonna saaneet osansa vuoristorataa huristavista talvikeleistä. Voitte siis vain kuvitella, missä kunnossa mun pärstäkerroin tällä hetkellä on. T-alue varisee pois kerran viikossa ja oon jo hetken ihmetellyt, miten mulla voi enää olla minkäänlaista ihoa jäljelläkään, kun kasvojen ihon hilseily on lähtenyt totaalisesti käsistä.
  Myös kiireisellä arjella on ollut oma osansa mun ihon huonoon kuntoon. Teen tällä hetkellä kahta työtä, suoritan muutamaa monimuoto-kurssia koulussa, kirjoitan blogia, järjestän häitä ja koitan siihen päälle vielä harrastaa sekä pitää yllä sosiaalisia suhteita perheen ja ystävien kanssa. Tälläkin viikolla pääsin kunnolla huilahtamaan ensimmäisen kerran vasta eilen illalla, mutta taas tänä aamuna heräsin puunaamaan pommin jäljiltä ollutta kotia ja työstämään blogijuttuja ensi viikolle. Ihon hoito jää väkisinkin retuperälle, kun töiden jälkeen on hyvässä lykyssä niin koulu- kuin blogiperusteisiakin tapaamisia ja kotiin päästessä ensimmäisenä mielessä on oma sänky. Ensimmäistä kertaa vuosiin oon kotiin tultuani nukahtanut useamman kerran meikit naamassa.

IMG_81002
IMG_83252

The Incredible Face Gel lupaa poistaa kuolleita ihosoluja, talia ja ylimääräistä rasvaa iholta sekä puhdistaa ihohuokosia ja tehdä kasvojen ihosta puhtaamman ja pehmeämmän. Mä en niinkään kiinnostunut noista ihohuokosiin kohdistuvista väitteistä, sillä omalla kohdallani ne ovat sellainen ongelma-alue, joihin ei tunnu purevan kuin alan ammattilainen, mutta kuolleesta ihosolukosta eroon pääseminen houkutteli suuresti. Kuten varmaan yllä näkyvää ennen-kuvaa katsoessa saattaa arvata.
  Tuote itsessään on hempeän vaaleanpunaista, ohutta geeliä. Tuoksu on miellyttävä ja raikas, ei mitenkään pistävä tai huomiota suuremmin herättävä. Hieman haastavaksi tuotteen käytön tekee mielestäni se, että tuote on yksittäispakattuna pieniin muovisiin bokseihin, joista geelin annostelu on jokseenkin hankalaa. Henkilökohtaisesti koin myös, että geeliä on annosteltu aivan liikaa per pakkaus, enkä mitenkään saanut käytettyä kokonaista pikkuboksia yhdellä kertaa. Kaltaiselleni Roope Ankalle ongelmaksi koituu lähinnä ylijäämägeelin varastoiminen seuraavaa käyttökertaa varten, sillä pakkaukset eivät ole uudelleen suljettavia ja seuraavaan kertaan mennessä geeli on jo käyttökelvotonta. Esimerkiksi pumppupullossa tämä voisi toimia aivan loistavasti!

gel1

1) Levitä geeliä kuivalle, puhtaalle iholle
(puhdista kasvot putsarilla ennen geelin levitystä)
2) Hiero geeliä pyörivin liikkein, kunnes ihosolukko alkaa irtoamaan
3) Pese kasvot lämpimällä vedellä
4) Viimeistele halutessasi kasvovedellä ja kasvovoiteella


Geeli todentotta levitetään kuivalle iholle. Tuotetta ei tarvitse käyttää ihan älytöntä määrää per pyörittely, ennen kuin jo alkaa tapahtua. Sormien alla todella tuntee sen, kun ihon pinnalla oleva kuollut ihosolukko lähtee liikkeelle. Mun oli pakko kokeilla tätä heti perään toisen kerran, että onko kyseessä oikeasti ihosolukko, kun irtoaa vai muodostaako geeli itsessään ihon pinnalle sen rakeisen ja nöyhtäisen töhnän. Kun geeli toisella kerralla alkoi muistuttaa vain puhdistusvaahtoa eikä mitään enää irronnut, oli mun pakko todeta, että the tuote mun talviongelmiin on löytynyt!

IMG_81552

Tuotteessa ei ole tarkkaa mainintaa siitä, mitä tehdään, kun ihon pinta on täynnä ihosolukkotöhnää, joten improvisoin ja puhdistin kasvot normaalistikin käyttämälläni kasvoputsarilla. Geelin jäljiltä kasvojen iho tuntuu kiristävän melko lailla ja kun kohdistin geelin hieromisen erityisesti tiettyihin kohtiin kasvoissa, jäivät ne punottamaan hetkeksi, mutta kasvot tuntuvat silti pehmeiltä ja olo oli fresh. Ennen kaikkea muuten hankalasti poistettavissa oleva kuollut ihosolukko on poissa.
  Kuivattavan ominaisuutensa vuoksi tykkään pistää ihon tehokosteutukseen heti geelikäsittelyn jälkeen. Suosikkeihini kuuluvat tällä hetkellä ehdottomasti LUSHin tuotteet. Ensin levitän kasvoille Oatifix-nimisen tuorenaamion, jonka pois pesemisen jälkeen sipaisen kevyesti Dream Creamia koko kasvoille ja annan sen imeytyä kaikessa rauhassa. Kuivaihoiselle kyseessä ei siis ole pikainen aamurutiineihin liittyvä vaihe vaan ennemminkin osa rauhallisen sunnuntai-iltapäivän hemmotteluhetkeä. Maanantaiaamuna on sitten ihana meikata, kun tuotteet liukuvat sileällä iholla vaivattomasti eikä meikki lähde päivän aikana rullautumaan pois paikoiltaan.

Mikäli tunnistit itsesi postauksen alkupäästä ja koet iho-ongelmiesi suhteen syvempää hengenheimolaisuutta allekirjoittaneen kanssa, suosittelen ehdottomasti testaamaan tätä geeliä! Koodilla jennagel te lukijat saatte käyttöönne -30 % alennuksen shoppaillessanne MayBeautyn verkkokaupassa. Alennuskoodi aktivoituu klikkaamalla tästä* :-)

4 kommenttia:

 1. Itellä on aina talvisin yhtä vaikea löytää juuri mitään kasvoille kun kaikki kuivaa, kutittaa, punottaa etc : D niin oon niin skeptinen kaikille näille 'ihmetuoteille' mut pakko sanoa että toi kuullostaa ainakin todella kivalta! Ehkä tämä vielä on pakko kokeilla.

  Kiva eksyä takas sun blogiin kun en oo lukenu nyt pariin kukauteen :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä oon kans todella skeptinen ihan kaiken suhteen nykyään, kun mikään ei meinaa toimia :-D Aina suositellaan jotain CC-voidetta, jos on kuiva iho, mutta kun ei se peitä tarpeeksi, kun iho punoittaa kuivuuttaan. Muutenkin kuivan ihon meikkivoiteet on aina ihan ihmeellisia liruja ja sitten taas putsaripuolella puhdistusmaidot ynnämuut ei poista meikkiä tarpeeksi hyvin. Öljyt vaan pyörii ihon pinnassa, eikä mikään imeydy...

   Tää on nyt ensimmäinen tuote pitkiin aikoihin, joka yllätti positiivisesti. Erityisesti mun nenä tykkää talvisin muistuttaa nahkaansa uudelleen luovaa käärmettä ja siihen tuo geeli oli ihan huikea apu. Näyttäähän tuo jälkeen kuva hankaamisen jäljiltä vähän hurjalta, mutta punoitus laski onneksi nopeasti eikä lopulta ollut muuta kuin käyntiin lähteneen verenkierron tekosia :-)

   Poista
 2. Mun iho on ollut just tollanen! Jopa jossain vaiheessa niin atooppinen että jouduin turvautumaan ihan reseptirasvaan pahimpina aikoina. Täytyy hommata tuota geeliä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on myös apteekkirasvat talvisin käytössä. Kakarana viimeks kärsinyt atooppisesta ihosta, mutta nyt tänä vuonna se on jostain syystä iskenyt päälle ihan kunnolla... Geeli vaatii kaverikseen ehdottomasti tujun kosteutuksen, mutta ainakin se kosteutus sitten imeytyy ihoon geelin jäljiltä, eikä jää kuolleen ihosolukon päälle pyörimään :-D

   Poista