365 + 1 PÄIVÄÄ

18. elokuuta 2016

Vuoden päästä voisin kuvitella olevani äärimmäisen hermostunut. Sellasella hyvällä tavalla. Vuoden ja yhden päivän päästä tiedän olevani enemmän kuin äärimmäisen hermostunut. Miksikö näin? Koska 19. elokuuta 2017 musta tulee rouva!

IMG_56462

Järjestelyt on kaiken kaikkiaan ihan hyvällä tolalla. Poden tällä hetkellä sellaista aika hitsin ärsyttävää päättämättömyyttä yksityiskohtien suhteen. Isoimmat jutut on toki suurimmaksi osaksi hoidettu pois alta; on juhlapaikka, pitopalvelu ja kirkko. Bändikin on jo valittu, hääauto päätetty ja mulla on mekko. Menussa ei ole mitään epäselvää ja kakkujututkin alkaa hiljalleen muotoutua. Sulhasen puvun kanssa ollaan kyllä tuskasteltu, kuten blogin facebookista saattoi jokunen tovi sitten lukeakin. Onneksi siitäkin on kuitenkin jo jonkinlainen haju olemassa.

IMG_50502

Harmaita hiuksia aiheuttaa aikataulujen ohella lähinnä koristelut ja kukat. Vaihtoehtojahan on ihan kirjaimellisesti vaikka muille morsiuspareille jakaa, ihan liikaa siis. Tällä hetkellä tiedän vain, että tarvitaan useita kymmeniä metrejä jouluvaloja ja hallaharsoa. Kaikki muu koristeluun liittyvä onkin sitten levällään kuin Jokisen eväät. 

Muuten häärintamalla on siis asiat ihan mallillaan. Ihan tyypillistä itkua ja hammastenkiristystä aina toisinaan, kun toinen ei osaa päättää solmion ja rusetin väliltä ja toinen menee toistuvissa painajaisissaan naimisiin perunasäkkiin sonnustautuneena. Keskenään täysin erilaisten kakkujen ystävinä ehdittiin jo luoda pahemman luokan kakkugatekin, joka lopulta ratkaistiin sillä, että yhden ison hääkakun sijasta meille tuleekin kakkubuffetti.

IMG_56042

Vuosi ja yksi päivä. Voi jestas sentään. Mun on jälleen kerran pakko kuuluttaa ajan katoavaisuutta. Viime syksynä vastailtiin ehkä jopa vähän häpeillen, että häät on sitten parin vuoden päästä vasta, että eihän tässä nyt mikään kiire vielä ole... Mutta jos yhden vinkin saisin tuleville morsiamille koskaan antaa, niin ehdottomasti neuvoisin järjestämään ja suunnittelemaan häitä kaikessa rauhassa ajan kanssa. Mennyt vuosi on ainakin meidän kohdalla mennyt ihan älyttömän nopeasti, niin mites tää tuleva sitten? Enkä nyt tarkoita vaan sovitusaikojen varaamista ja pitopalvelun kanssa neuvottelua, vaan myös sitä totuttautumista siihen ajatukseen avioliitosta. Vaikka se ei instituutiona nyky-yhteiskunnassa merkitse enää läheskään niin paljon kuin ennen, on se ainakin mulle yksilönä tähän astisen elämäni jättiläismäisin askel. 

Ehkä mä kuitenkin kirjoitan avioliitosta ja omasta identiteetistä enempi sit tuonne mun hääblogin puolelle. On vaan kiva aina silloin tällöin catchupata vähän tälläkin suunnalla - onhan kyseessä kuitenkin sellanen asia, joka vaikuttaa mun elämiseen ja olemiseen tällä hetkellä melko paljon. Kivaa torstaita kaikille ♥

6 kommenttia:

 1. Voiettä, häät on niin ihania! Tsemppiä viimeisiin häävalmisteluihin, ensi vuosi tulee nopsaa :) !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kieltämättä, muistan nimittäin vasta äskettäin hihkuneeni, että ensi vuonna mennään naimisiin. Ja se hihkuminen tapahtui uudenvuodenpäivänä... :'-D Kiitos! :)

   Poista
 2. Kiva kuulla hääkuulumisia täälläkin! Seuratko jotain mahtavia hääblogeja, jotka ois jakamisen arvosia? Ois kiva listaus vaikka hääblogin puolella!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Selailen enimmäkseen ulkomaalaisia hääblogeja inspiraation puutteessa, mutta kotimaisia lemppareita on ihan vaan muutama hassu :/ Pitää pistää korvan taakse, jos jossain vaiheessa innostuisin listaamaan lempparit hääblogin puolelle :-)

   Poista
 3. Hei! Pahoittelen etta kommentoin vanhaan postaukseen. Asiani liittyy vähän tähän aiheeseen... Toivottavasti kuitenkin vastaat :)
  Asiaan: olen pitkään etsinyt tietynlaista sormusta. Ja toi sun sormus on THAT RING! ♡♡♡ Siis se on aivan täydellenen. Joten pakko kysyä. Tiedätkö mistä se on ostettu? :) -N

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sormus on tilattu Jenkeistä Etsyn kautta Besbelle-nimisestä kaupasta :-)

   Poista