MEIKKIPÖYDÄN UUSI ILME

20. toukokuuta 2016

P52049672

Niin paljon kun mä omaa meikkausnurkkaani - tai no, puolikasta huonetta - rakastankin, on se tummanpuhuvuudellaan ärsyttänyt mua kevään ensimmäisistä auringonsäteistä lähtien. Kai se oikeesti vaati kunnon luonnonvalon, jotta mä tajuaisin, kuinka typerältä musta kokonaisuus näyttää muuten vaaleasävyisessä huoneessa. Siitä se ajatus sitten lähti.

P52049732

Alkuviikosta pyyhälettiin Ninnin kanssa Kärkkäiselle ja mä olin jo edellisenä iltana päättänyt, että tällä viikolla toi pöydän kehikko saa kyytiä. Meikkiostosten lomassa pyörähdettiin siis remppapuolella ja nappasin maalihyllystä mukaan yhden purkin valkoista spray-maalia. Se tietysti loppui kesken ja palasin eilen hakemaan sitä lisää, mutta jatketaan tarinaa. Sitä ennen oltiin käyty samaisen puljun sisustusosastolla, josta mukaan lähti rulla marmorikuvioista D-C-Fixiä (mä niin tykkään kun kaikki löytyy saman katon alta). Mitään muuta mä en sitten tarvinnutkaan, paitsi  ehkä määrätietoisen asenteen.

P52049992

Maalaaminen hoitui vanhempien pihamaalla. Siellä kun nurmikko odottaa muutenkin leikkuuta, niin ei pienet valkosiet ruohonkorsien latvat koituneet ongelmaksi. Tänään virittelin sit vielä ton marmorikuosin lasin ympärille (ei enää ikinä) ja loppupäivän oonkin yrittänyt vältellä pöytäni ihastelemista, sillä yksi jättimäinen koulutehtävä oli vielä hetki sitten kesken. Nyt on päivän velvollisuudet kuitenkin hoidettu ja mä voin ihastella aikaansaannostani loppuillan. Onneksi en vielä ehtinyt ostaa tolle pöydälle omaa tuolia, kauheeta jos oisin pistänyt useita kymppejä johonkin tuoliin, joka ois sopinut vaan siihen mustaan kokonaisuuteen... Seuraavaksi lähdetäänkin sit vissiin tuolikaupoille. Ja matto menee kans vaihtoon, onneks niitä löytyy jo omaa takaa melkein riesaks asti.

P52049972

Olipa muuten ihan pakko hakea pitkästä aikaa leikkokukkiakin, ne sopii tuohon pöydän kulmalle niin upeasti! Kuvat tuosta meikkauspisteestä alkuperäisessä kuosissaan voit käydä katsomassa >täältä<.

Melkonen muutos ja ihan hitsin pienellä vaivalla, eiks je?

19 kommenttia:

 1. Voi vitsi, kyllä tuo vaalea vaan vie mustan ihan kuus nolla! Todella raikkaan näköinen :-) On tuo D-C-fix muuten kätevä :-D Ite päällystin sillä ruokapöydän ja en vois olla tyytyväisempi lopputulokseen. Hermojahan se vaatii, mutta onneksi sitä ei tarvitse tehdä kuin sen kerran kunnolla :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, nimenomaan raikas on se sana! Ja joo, melkonen hermojen koettelemus toi D-C-fix on kyllä ja mullakin tohon jäi pari ilmakuplaa kun meni viidennen irrotuksen ja uudelleenliimauksen jälkeen hermo, mutta on se silti vaivattomampi tapa piristää ilmettä kuin moni muu :-D

   Poista
 2. vau! toi sun meikkinurkkaus on kuin unelma <3 ja jep! niihä se aina on et pienimmätki asiat vaikuttaa NIIN paljon.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, muutos oli kyllä melkonen noin pienen vaivan nimissä :-)

   Poista
 3. Hän on niin kovin kaunis. Tossa ois aivan täydellistä meikata. Piristää kyl hulluna varmaan huoneen ilmettä! *sydänsilmäemoji*

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No joo, vaikka valkosen sanotaan likaantuvan herkästi, niin kyllä se on ihan vaan kirkas lasi, joka likaantuu vielä herkemmin :-D Käytännöllisyyttäkin ajatellen siis onnistunut toteutus! Musta tuntuu, et huone on nyt vähän yhtenäisempi, kieltämättä :-)

   Poista
 4. Moikka, sulla on paripäivää vanhassa instagram kuvassa päällä se puuterin värinen hame. Haluaisin kysyä, että onko se sellainen sääri-pituinen ja mistä oot ostanu sen? :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kirjoittelin siitä just postausta, käyhän sieltä tsekkaamassa :-) Kyseessä on tosiaan ebay-löytö!

   Poista
 5. Ihanan näköinen meikkauspiste! :) Omakin meikkipöytä on tuunattu samaisella dc fixillä, kyllä tolla vaan saa niin kivan lopputuloksen aikaan! vaikka itselläkin meni pahemman kerran hermot sitä asentaessa.. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hermoheikolle tota ei kieltämättä oo tehty, mutta kieltämättä lopputulos on kaiken sen vaivan arvonen :-)

   Poista
 6. Mistä tuota valolla varustettua meikkipeiliä saa? :)

  T:Irma

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Valot ja peili myydään erikseen, molemmat Ikeasta :)

   Poista
 7. Mistä tää meikkipöytä on ostettu alunperin? :)

  VastaaPoista
 8. Mistä tää meikkipöytä on ostettu? :)

  VastaaPoista