TEIDÄN TOIVEET VUODELLE 2016

3. tammikuuta 2016

P1033804

Ajatus meikkipostauksista otti ihan älyttömän hyvin tuulta alleen, kiitos kaikille edelliseen postaukseen kommentoineille siis! Nyt heti alkuvuodesta onkin luvassa niin tutorialeja kuin esittely- ja arvostelupostauksiakin sillä saralla. Postissa on tulossa kolme meikkipainotteista pakettia, enkä nyt millään malttais odottaa yhtäkään niistä!
Mä oon tässä viimesen vuoden aikana keskittänyt omat resurssini huomattavasti enempi kosmetiikkaan ja kotiin, vaatekaapin sisältö sen sijaan loistaa olemattomuudellaan. Tämän on tosiaan saattanut huomata myös blogin sisällössä. Kävin välipäivinä alennusmyynneissä pyörimässä, enkä mä vaan enää osannut sitä touhua. Veri veti lähinnä Kicksiin, Anttilaan ja Sokoksen kosmetiikkaosastolle :-D

Nyt oiskin siis ihan älyttömän kiva kuulla, mitä muuta haluatte tässä blogissa tulevan vuoden aikana nähdä! Kaikenlaiset ehdotukset ovat tervetulleita ja mulla on tässä nyt vielä blogi-ideoita varten hommattu vihkokin hollilla, etten tavalliseen tapaani mene ja unohda teidän ehdotuksia heti läppärin kannen painuttua kiinni. Mä en oikein koskaan oo välittänyt siitä sellasesta "new year, new me" -ajattelutavasta, mutta jos nyt vuosi 2016 olis "new year, new blog-me"

12 kommenttia:

 1. ainakin tutoja ois kiva nähä, video tai jokin postaus vaikka J kanssa (tiedän että voi olla vaikeeta suostutella!! :--D), ruokajuttuja ja perus q&a ois ihan kiva myös!

  VastaaPoista
 2. Mielipidevideoita jostakin sinua koskettavasta aiheesta? :-)
  xoxo Mella

  VastaaPoista
 3. Yks mitä mielelläni lukisin olis se musiikkipostaus sun suosikeista joita esittelitkin jo muutaman snapchatin puolella tuossa jokunen aika sitten!
  Muita sellasia mielenkiinosia juttuja ois ns "bucket list" joko tälle vuodelle tai sit pidemmälle ajalle, tulevaisuuden suunnitelmia ois kans kiva kuulla, muoti juttuja ois kans kiva lukee! Ois kans kiva tietää et ketkä on sun ns tyyli idoleita joitten tyylistä tulee napsittua ideoita omiin vaatteisiin, meikkiin, hiuksiin yms :)

  VastaaPoista
 4. Tykkäisin tosi paljon lukea sellasta tajunnanvirta-arki-tekstiä, sellasta mitä ei tarvi niin paljoa suunnitella tai mitään. Sellanen on kivaa vastapainoa paljon suunniteltujen (esim meikkitutojen) seassa, vaikka ne tutotkin on siis tosi ihania!

  VastaaPoista
 5. Ois kiva nähä erilaisia asuja vaikka tiettyjen housujen ympärille? Silleen 1 vaate, 3 tyyliä -tyyliin. Toivottavasti tajusit :D Ja lisäks oon aina tykänny siun videoista! Esimerkiks meikkivideot on aina uponnu! Ja tietysti sisustusjuttuja!
  Mutta älä hätäile, niitten arkisten postausten takia roikun täällä melkeen päivittäin! Niistä tulee vaan niin hyvälle mielelle ja ihana nähdä vähän "normaalimpaakin" elämää blogeissa, silleen hyvällä tavalla siis :)

  VastaaPoista
 6. kaikenlaiset ruoka ja reseptipostaukset ois kivoja! :)

  VastaaPoista
 7. kiva että tutoriaaleja on tulossa!😍 mutta ois kiva lukea postauksia teidän kämpästä kunhan se on valmis, mielipidekirjoituksia, mydayta ihan videolla tai silleen miten oot aiemminki tehny 😊

  VastaaPoista
 8. Ruokapostaukset on iha ykkösiä, tallennan aina kaikki jakamas reseptit kirjanmerkkeihin, harvoin tosin muistan niitä toteutella.. :D Mielipidepostaukset on kans huippuja!

  VastaaPoista
 9. Tuo ylempänäkin heitetty idea videoista eli jostain sua kiinnostavasta asiasta aka. mielipidevideot ja kyllä ne kirjoitetutkin versiot toki kiinnostaa! Sun arkipostaukset on myös kovin tykättyjä ja reseptit toivottuja!

  VastaaPoista
 10. Kun lukee näitä muiden kommentteja niin oon kokoajan sillain joo tuo, joo tollastaki haluan lukea :D Mut siis oon ite tykänny hirveenä niistä "my day" postauksista missä kerrot mitä teit mihinki kellon aikaan yms. Ja no muaki kiinnostaa aina kuulla toisten tulevaisuuden suunnitelmista ja jonkulainen musiikkipostaus ois kans kiva! Apua ja tietty q&a ja ruokapostaukset mitkä mainittiinki myös jo XD

  VastaaPoista
 11. Mun mielestä sellaset perinteiset pölöttelypostaukset on kyl ihanaa luettavaa! Kans kaikki "oudot tapani" ym. hauskat yksityiskohtaiset blogaukset on kivoja. :) Mut yleisesti kaikki postaukset, mitä teet, tulee kyllä ilolla luettua. :)

  VastaaPoista
 12. ehkä vähän oudon kuuloinen toive mutta :D olis tosi kiva kahtoo esim. videolla tms kun pelaat sims 4, silleen kuin teet hahmoja, millasii teet niistä ja erityisesti talot :D terveisin 17v jonka joululoma meni simsin parissa kun sen sain :DDD

  VastaaPoista