IHAN VAAN ARKISTA LÖPINÄÄ JA KIVOJA KUVIA

18. tammikuuta 2016


P1160028 P1180203 P1160149 P1180207 P1160174 P1180211

Mun runosuoni ei syki nyt niinku yhtään. Oltiin viikonloppuna yhden mun kaason kanssa Helsingissä häämessuilla ja ainakaan vielä en kokenut mitään äkillistä valaistumista sen suhteen, että seuraava vuosi tulee sisältämään meidän hääpäivän. Lauantain tunnelmista voit lukea lisää täältä.

Muuten viikonloppu tulikin vietettyä aika rauhallisissa tunnelmissa. Perjantaina kävin tyyppaamassa meidän taloyhtiön saunan ja eilen rötväsin kotona kollareissa koko päivän. Testailin myös mun lauantaina kotiuttamiani Anastasian tuotteita  Dipbrow Pomadea ja Brow Wiziä – rinnakkain ja ajattelin, josko täällä blogin puolella mahtais olla kiinnostusta kyseisen vertailun tuloksille? Myös noista Morphe Brushesin siveltimistä ajattelin kertoa muutamalla sanalla jonkun isomman kokonaisuuden yhteydessä! Mullahan on nyt muutenkin ihan mieletön lista postauksia tulossa. Tekstimateriaalia ois vaikka muille jakaa, samaten videoideoita ja meikeistä voisin löpistä maailman sivu, mutta sitten se kaikki muu kuvamateriaali siihen oheen.. Ai kauhee, mitäköhän mä keksisin?

Ihan superhuonoa aasinsiltaa myöten seuraavaan aiheeseen.. Oon ihan hypeissä, kun tänne meidän läheisyyteen muuttaa tässä lähiaikoina lisää hyviä kavereita. Eilen J oli kuulemma naureskellut yhden meidän yhteisen kaverin kans (joka myöskin asuu tossa parin talon päässä), et käydään kaikki kokeilemassa Lahden puolella, mut palataan ja juututaan silti takas Hollolaan :-D Vuosia vähän kauempana kavereista asuneena on vaan niin hitsin älytöntä, että voin miltei hetken mielijohteesta vaan kävellä naapuritaloon kahville. Enkä muuten millään malttais oottaa kesää, kun voidaan isolla poppoolla grillata ja viettää kivaa aikaa meidän taloyhtiön grillikatoksessa ilman, et tarvii miettii millä kukakin pääsee kotiin, jos ottaa pari olusta tai sidukkaa!

Mä käyn törkkää nyt pulled porkin uuniin ja rupeen valmistautumaan ihmisten ilmoille pörhältämistä varten. Illalla olisi nimittäin vielä yks markkinoinnin luento istuttavana. Jotenkin tää arki pamahti vasten kasvoja just tänään, kun ei oo mitään erikoisempia suunnitelmia ennen kuin vasta parin viikon päähän. Mut oli arki kuinka harmaata tahansa, yritän nauttia näistä aurinkoisista pakkaspäivistä, kun niitä vielä meille tarjotaan. Tehkää tekin niin, kivaa maanantaita!

17 kommenttia:

 1. Niin kivoja kuvia taas kerran! :) mä näinkin jo fbssä kosmetiikkaryhmän puolella sun arviointia noista ABH:n kahdesta tuotteesta, mut se oli sen verran hyvä että kyllä mua ainakin kiinnostaa ihan kokonainen postaus siitä aiheesta! Ja samoin noi Morphen siveltimet, kuullut niistä kaikenlaista mielipidettä ja ois kiva kuulla kyllä sunkin kokemus niistä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai, säkin oot siinä ryhmässä! Vähänks kiva :-) Ja hyvä tietää, että perusteellisemmalle postaukselle riittää silti mielenkiintoa!

   Poista
 2. kerro ihmeessä noista tuotteista :) juuri fbssä luin keskutelua kummastakin tuotteesta...

  VastaaPoista
 3. Ite ostin juuri tuon Dipbrow Pomaden ja vertailu kiinnostais kyllä! Kaikki tutoriaalit myös, koska ite oon aika käsi kaikissa meikkihommissa :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa postauksia ootellessa käydä kattomassa multa Youtubesta video, jonka lisäilin eduskuntavaalien aikaan! Siinä testailen tota pomadea ekan kerran :-) Varsin pätevää tököttiä oot kyllä ostanut, se mun täytyy sanoo!

   Poista
 4. Musta on jotenkin ihana lukea sun ja Jn menoa. Olen meinaa itsekki nsamaa ikäluokkaa sun kanssasi ja tavannut miakkon melkein samoihin aikoihin kuin säkin, vaikka tiemme erosivatkin tuossa hetki sitten lopullisesti. Tosin silti musta on ihana lukea että joku pystyy pitämään suhteensa yllä noin nuoresta saakka ja suunnitella loppuelämää yhdessä :) Jään kyllä innolla oottamaan noita hääpostauksia!

  VastaaPoista
 5. vau siis sulla on aina nii ihanii kuvii, ei välii mitä kuvaat :-)

  VastaaPoista
 6. Täältä löytyy kiinnostusta anastasialle ja myös kiinnostaisi, että millasta sivellintä oot ite tykännyt käyttää tossa pomadessa? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on sen kanssa tällä hetkellä sellanen kurppanen Seppälän kulmasivellin, jonka taisin ostaa 2013. Ajaa asiansa kun tietää miten siitä saa parhaat puolet irti, mutta on tosiaan parissa vuodessa päässyt löystymään aika pahasti ja sen takia vaatii muutamia kikkakolmosia halutun lopputuloksen saavuttamiseks :-D Seuraavaks ajattelin kokeilla ihan ABHn omia kulmasiveltimiä tai MACia :-)

   Poista
 7. Saako udella minkä suuntautumisen oot valinnut koulutuksessasi ja mitä oot tykännyt? :-) Ja innolla odotan meikki-höpinöitä!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Logistiikkaa päin ollaan vahvasti menossa, mutta koska LAMKilla ei oo enää sitä käytäntöä, että valitaan vaan yks polku jota seurata, on siellä seassa vähän markkinointia ja henkilöstöjohtamistakin niinsanotusti keventämässä viikkoja ja tukemassa noita logistiikan opintoja :-)

   Poista
  2. Niin ja tosiaan, logistiikka on aiheena yllättävän mielenkiintonen :-D En ois koskaan uskonut päätyväni logistiikan ammattilaiseks, mutta onhan se tietysti vähän erilaista ammattikorkeen liiketaloudessa kuin vaikka 2. asteella. Logistiikan opiskelu käsittää myös ihan hitsin paljon asioita, eikä se oo pelkkää kuljetuksen suunnittelua tai pakkausmateriaalien suunnittelua!

   Poista
 8. Mäkin pyörähdin Lahen puolella, mut kyl tää Hollola vaan tuntii enemmän paikalta perustaa koti! Tuntuu, että kaikki palvelut kunnallisella toimii täällä paljon paremmin!! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan ehottomasti näin! Mekin haluttiin tänne just, kun tiedettiin, miten paremmin esimerkiks terveydenhuolto toimii ihan vaan kunnallisella :-)

   Poista