YHDEN MUUTON PITUINEN TAUKO

15. joulukuuta 2015

ig

Kävin tänään pankissa vuokravakuusasioissa ja soitin sen jälkeen uudelle vuokranantajallemme. Blogi jää nyt ihan pieneksi hetkeksi taka-alalle, kun seuraavaan seitsemään päivään olisi mahdutettava sekä muutto naapurikuntaan että vihoviimeiset kouluhommat ennen joululomalle jäämistä. Meillähän on vasta vaatteet pakattuna, mutta avaimet saadaan kuin saadaankin töppöseen jo perjantaina. Varsinaista kiirettähän meille ei missään vaiheessa tule ja viikonloppuna kasaillaan ihan rauhassa mööpeleitä yksi toisensa jälkeen pakettiautoon, mutta olisi se joka tapauksessa ihan suotavaa päästä jouluksi kotiin rauhoittumaan. 

Ihan älyttömän ihanaa ja semmosta oikein silmiä häikäisevän kimaltelevaa joulun alusaikaa jokaiselle! Pyrin rustailemaan teille höpöhöpöjäni vielä ennen joulua. Sitä odotellessa voi vaikka käydä Youtuben puolelta tsekkaamassa uusimman videon ja meidän muuttopuuhia pääsee seuraamaan reaaliajassa Snapchatin kautta (@tsenana) :-)

16 kommenttia

 1. Tsemppiä muuttoon! Pitikin alkaa heti seuraamaan sua snapchatissa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hehe :-D Kiitos paljon, sitä tarvitaan!

   Poista
 2. Tsempit muuttoon! Ja hyvää joulun odotusaikaa sinnekki :)

  VastaaPoista
 3. Voimia ja hermoja muuttoon ja ihanaa joulun odotusta myös sinne! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti kummatkaan ei ehdy kesken kaiken :-D Kiitos paljon!

   Poista
 4. voi vitsi joulun alla ei varmasti oo kiva muuttaa! Mutta pääsette sitten aloittamaan uuden vuoden ihan ihka uudessa ihanassa kodissa :)

  munkin pitäisi alkaa laittaa vaatteita pussiin ja tavaraa laatikoihin mutta jotenkin tuntuu että puolitoista kuukautta on ihan liian lyhyt aika :DD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneks ollaan jo vanhoja tekijöitä, tää kun on nyt kolmas joulun alla tehtävä muutto. Jos vaikka seuraava tapahtuis sitten joskus 2018 tai 2019 kesällä :-D Kunhan nyt ei vaan iske viikonlopulle mitään hirveetä kurakeliä, niin all good!

   Ja voi ei, mä oon koko ajan kuvitellut niin toisinpäin, kun kuukausi sitten allekirjotettiin vuokrasoppari. Nytkin oon koululla tekemässä tehtäviä sen sijasta, että olisin kotona pakkaamassa. Noh, on tämäkin ihan hyvä tärkeysjärjestys :-D

   Poista
 5. Tsemppiä muuttoon ja ota kaikki irti pikku blogibreikistä, oot sen todellakin ansainnut. :-) Sun uusin meikkivoide oli tosi kiva niinkun muutkin videos, niitä lisää..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos tosi paljon, ihan superkiva kuulla! :-)

   Poista
 6. Miten te muutatte joka kerta tälleen keskellä kuukautta ? :-D Oon luullu että muutetaan aina kuun vaihteessa.....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eihän sitä missään laissa oo määritelty millon muuton kuuluis tapahtua :-) Ihan riippuu vuokranantajasta ja sopimuksesta. Mut eihän me viime kerrallakaam asuntoon muutettu kesken kuukauden, vaan edellisestä asunnosta pois erinäisistä järjestelysyistä. Ja sitä edellinenkin muutto hoitu kuun vaihteessa.

   Nyt meille vain tarjoutui mahis päästä rauhottumaan joulun pyhiks uuteen kotiin, joten miksei siihen tartuttais? :-)

   Poista
  2. Hahajuu ei oo missään määritelty mut oon aina kuullut että yleensä muutot tapahtuu kuun vaihteessa niin kuulosti hassulta että muutatte (taas) kesken kuukauden! Tsemppiä muuttoon. :-)

   Poista
 7. Et oo ainoa jolta lukijoita katoaa, joten osuit varmaan oikeaan haamuseuraajien poistamisessa :-l

  VastaaPoista
 8. Ihanaa joulunaikaa ja tsemppiä uuden kodin järjestelyyn! Se fiilis on aina ihan paras kun muuton jälkeen vihdoin on kaikki paikoillaan :)

  VastaaPoista


Pidetään meininki asiallisena ja rentona. Eri mieltä saa olla, mutta nokkavaksi ei tarvitse heittäytyä!
Kuviani saat toki käyttää, kunhan pyydät ensin luvan allekirjoittaneelta.

Featured posts

Copyright © And then she grew up
Design by Fearne