PAGE 365 OF 365

31. joulukuuta 2015

Mä lähestyn tällä kertaa tällaisella köpöllä kännykkäkuvakollaasilla tämän illan pärstäkertoimesta sekä asusta ja tulin saattelemaan teidät kohti uutta vuotta! Me vietetään tämä vuodenvaihde kotosalla ystävien kanssa, aloteltiin päivä hyvän safkan merkeissä, öögattiin pikkuleijonien matsi ja tässä kohtapuoliin jatketaan mukavissa ja ennen kaikkea lämpimissä kuteissa ulos rakettipussukat kukkurallaan.

  UV

Vaikka kuteet onkin mukavat eikä glamouria ole pukeutumisen suhteen lähimaillakaan, meikkasin tänään pitkästa aikaa ihan kunnolla ja mietinkin, että olisko blogin puolella mielenkiintoa tän lookin tutoriaalia kohtaan? Kertokaa ihmeessä, mitä mietteitä meikkijutut teissä herättää, niin tiedän jatkossa onko postauksille sen aiheen saralla kysyntää vai pidänkö salaisuudet jatkossa ominani.

Mutta joka tapauksessa, onnellista uutta vuotta 2016 teille kaikille. Mun blogitaival se vaan jatkuu vuodesta toiseen, maaliskuussa juhlitaan tämän daamin blogiurian kuudetta vuosipäivää ja toivottavasti tuleva vuosi tuo mukanaan vähän enemmän inspistä ja vähän laadukkaampia postauksia, kuin mitä aivan älytöntä vauhtia ohi hurahtanut 2015 sisälsi. Mä hyppään nyt tonne juhlakansan joukkoon, pitäkää tekin kivaa!

34 kommenttia

 1. Mua ainakin kiinnostaa tutoriaali ja meikkijutut ylipäänsä! :)

  VastaaPoista
 2. Joo meikkijuttuja :)!

  VastaaPoista
 3. Meikkipostaukset kiinnostaa aina ja tykkään kattoo snäpinki puolella niitä sun meikkikuvia/videoita :) hyvää alkanutta vuotta sulle!

  VastaaPoista
 4. Mä tykkään tosi paljon sun meikkipostauksista!! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No se on sit ihan huippujuttu, koska kevään mittaan niitä on tulossa! :-)

   Poista
 5. Tutoriaalit on aina kivoja! Saa inspistä ainakin jos ei muuta :)

  VastaaPoista
 6. Tykkään lueskella sun meikkijuttuja! Monet bloggarit käyttää tosi kalliita ja haastaviakin hommia, on mukava kun sun neuvoihin ja noihin pääsee mukaan ihan vaikka ei ite mitään osaiskaan

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tosi kiva kuulla! Tässä meikissä on jonkin verran mukana vähän kalliimpia tuotteita, mutta tämmösenä alennushaukkana löytyy paljon edullisempiakin juttuja sekä sit helppoja vinkkejä :-)

   Poista
 7. Meikkijutut kiinnostaa todellakin! Niitä siis :-) Ja oikein hyvät uudet vuodet myös sinne ruudun toiselle puolelle minun lempparibloggaajalle, toivottavasti blogiura vaan jatkuu ja jatkuu! Mun mielestä tää blogi on taas ihan huipussaan :-D Jos niin voi sanoa!

  VastaaPoista
 8. Aaaaivan pakko kysyä että mistä tuo neule on? Ihana!! Ja tosi hyvää uutta vuotta sulle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Neule on mun viimesin alelöytö Lindexiltä! Paljon kiitoksia :-)

   Poista
 9. Joo todellakin kiinnostaa ton tutoriaali, näyttää niin kivalta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kuulla, sitä tulemaan siis heti kun resurssit (päivänvalo tai vaihtoehtosesti saan asennettua meikkipöydän valot) antaa myöden! :-)

   Poista
 10. Meikkijutut kiinnostaa a i n a joten ehdottomasti tutoriaalia tulemaan! : ))

  VastaaPoista
 11. laita vaan tutoa tulemaa!! :)

  VastaaPoista
 12. Todellakin olisi mielenkiintoa meikkituutoraaliin!!!

  Myös jokin "näin teet rajaukset"-postaus olisi kiva tällaiselle toopelle :D Myös jos sulla on hajua, miten käytetään nappimallista geeli eyelineria (mulla esim. Make up storen versio), olisi kiva saada vinkkejä siihen! Liikkeessä ne ei viitsinyt kertoa :/ Tavara kun on aika jankkia eikä tartu siveltimeen mitenkään helposti...
  Sä meikkaat tosi nätisti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en oo vielä ton geelimäisen eyelinerin sielunmaailmaan tutustunut, kun tykkään enempi pienikärkisistä tusseista näiden tihrusilmieni kanssa. Mutta sellanen on hankintalistalla ihan vaan kokeilumielessä, joten voin jossain vaiheessa jakaa hyväks kokemiani vinkkejä sen käytössä :-)

   Kiitos paljon Heidi!

   Poista
 13. Meikkitutorialit ovat oikein tervetulleita :)

  VastaaPoista
 14. Joo meikkitutoriaali tosta meikistä kiinnostais! Oon aika käsi meikkihommis nii kaikki vinkit otetaan vastaa:-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, mä oon kans vähän, kun silmät on niin pienet ja vasen käsi toimii kauheen paljon huonommin ku oikea :-D Yritys on aina kova ja säännöllisesti tulee huomattua, et pitäs olla joku tietty juttu helpottamassa omaa meikkausta, mut sitä ei tietenkään sillä hetkellä oo omissa varastoissa, niin pitää kikkailla ja kehitellä toisinaan mitä ihmeellisimpiä kikkakolmosia :-D

   Poista
 15. mielellään lukisin meikkijuttuja lisäää!:-)

  VastaaPoista
 16. Oikein antoisaa ja ihanaa uuttavuotta myös sinne! :) Tuo kuvan asu näyttää niin mukavalta, mut samalla tyylikkäältä ja hius-look sopii myös täydellisesti muhkean neuleen kaveriksi! Niin ja meikkitutoja kehiin vaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihan todella paljon :-) Mä en oo muistaakseni koskaan pukeutunut kokovalkoiseen tai edes kokovaaleaan ja toi kombo oli kyllä positiivinen yllätys!

   Poista
 17. Aina sinä olet tyytymätön blogisi sisältöön! Oivoi pitkään olen mukana roikkunut ja tykkään älyttömästi siitä mitä blogissa on! Syy voi osaksi olla siinä, että itseltä löytyy samanlainen maku sisustuksen ja kledjujen suhteen! Seuraan myös snäpin puolella sua ja päivityksesi on kyllä mukavaa katsottavaa! Voit kyllä olla tyytyväinen blogisi sisältöön!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Perfektionismi on ihan tosi ikävä piirre mitä bloginpitämiseen tulee :-D Tai ylipäätään kokoa elämän handlaamiseen, aina on parannettavaa. Ehkä siinä on hyvätkin puolensa, mutta kieltämättä tuskastuttaa säännöllisin väliajoin, kun niin harvoin on todella ylpeä aikaansaannoksistaan.

   Kiitos ihanasta kommentista! :-)

   Poista


Pidetään meininki asiallisena ja rentona. Eri mieltä saa olla, mutta nokkavaksi ei tarvitse heittäytyä!
Kuviani saat toki käyttää, kunhan pyydät ensin luvan allekirjoittaneelta.

Featured posts

Copyright © And then she grew up
Design by Fearne