LOVELY MONDAY

7. joulukuuta 2015

Haha, just kun avasin bloggerin aloittaakseni tämän postauksen kirjoittamisen, sain syyn edellisen postauksen kommentti- ja kävijäkadolle: tämän vuoden linnan juhlat oli katsotuimmat vuosiin! Mä tosin lunastin lupaukseni ja töllötin koko loppuillan Netflixiä, mutta myöhäisillasta oli munkin pakko tsekata illan pukuloistosta näpsityt kuvat. Tiina Lymi oli aivan ihana, eikö teistäkin?

Korkkasin uuden viikon kolmen tunnin yöunien voimin ja kävin koululla pyörähtämässä henkilöstöjohtamisen esitelmän merkeissä. Tuntien jälkeen hypättiin Sonjan ooppeliin ja hurautettiin Karismaan kaupoille, josta mukaan lähti sit vaikka mitä kivaa ja tällä kertaa itseasiassa melko hyödyllistäkin roipetta! Alusvaatteita, meikinpuhdistusjuttuja, lämpötuikkuja nyt esimerkiksi. Shoppailin pitkästä aikaa myös koruja, ihastuin noihin marmorisiin nappikorviksiin ihan tyystin ♥ Oli myös tosi kiva pyöriä kaupoilla kaiken jouluhälinän keskellä, vaikka vaatekauppojen tämän hetkinen neuletarjonta kävikin tympimään. Ihan kiva trendi ne korkeat kaulukset, mutta mulla on niitä jo tarpeeksi: nyt kaipaisin pehmeyttä, paksua neulosta sekä löllöä ja avaraa kaula-aukkoa!

PC073526 PC073504 PC073492 PC073498

En muuten tiedä oliko se tuo tämänpäiväinen valoilmiö, joka pilkahti taivaalla pitkästä aikaa vai onko uusi kamera nostanut mun bloggausfiilikset nollasta sataan yhdessä yössä. Tänään ei nimittäin edes katujen päälle langennut pimeys lannistanut kuvien napsimista uudella kameralla. Onhan toi valotus vähän kökkö, kun jokainen kuva on otettu olohuoneen spottilampun alla, mut mä alan hiljalleen päästä jyvälle uuden kameran toiminnoista ja himo kokeilla kaikenlaista uutta on ihan mieletön! Kieltämättä jälki on vähän rakeista ja digipokkarimaista, mutta enhän mä ole vielä edes kunnollisessa päivänvalossa päässyt sitä testaamaan.. Jos tässä vielä sattuis toinen mokoma näitä valoisia päiviä johonkin kohtaan, voisin koittaa kuvata sen lupaamani meikkivideonkin.

Toivottavasti teidänkin viikko alkoi (väsymyksestä huolimatta?) yhtä positiivisissa tunnelmissa!


Pst, tämä päivä parani ihan hetki sitten vielä entisestään: syystä lisää hääblogissa!

11 kommenttia

 1. Ainakin mun silmään kuvat näyttää tosi hyviltä :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla :-) Eihän noi kittiputket niitä huikeimpia ole, oli kyseessä kamera mikä hyvänsä, mut tosi jees jos silläkin otetut kuvat miellyttää!

   Poista
 2. Oi kivoja kuvia!:) Täälläkin viikko alkoi posiitivisesti vaikka väsymystä oli täälläkin havaittavissa!

  VastaaPoista
 3. Jes toivottavasti postausinto pysyy sillä sun blogi on parasta luettavaa ja katseltavaa :) ! Ja jos saan udella paljon tolla pitsisellä rintsikkatopilla oli hintaa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivotaan niin! Jossain vaiheessa varmaan vähän hiljennytään pakkaamaan elämää pahvilaatikoihin, mutta uudessa asunnossa joulun jälkeen jatketaan sit uudella tarmolla ja kuvaustaustalla :-D

   Bralettella oli muistaakseni hintaa joitain senttejä alle 15€ :-)

   Poista
 4. tenttiviikko ja sen tuoma väsymys ja stressi painaa päälle... Terveisin ehkäjoskusinsinööri:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ouu, oon pahoillani! :-D Mulla on enää yks luento ennen joululomaa, mutta sen sijaan löytyy sit kasa etätehtäviä joista yhden ihan vihoviimenen deadline on tänään. Hyi!

   Poista
 5. En sano tätä ilkeyksissäni, mutta kampaajalla käynti vois tehdä hiuksillesi ihmeitä. Tulis ehkä vähän fressimpi look.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eläkä sinäkään nyt ota tätä pahalla, mutta musta on ihan ihmeellistä puuttua muiden ihmisten ulkonäköön tai kehottaa tekemään sille jotain. Meetkö sä kaupungillakin kertomaan ihmisille, että niiden pitäis mennä parturiin, jos kampaus ei miellytä sun silmää? Tuskin.

   Toinen tykkää ohuista kulmakarvoista, toiselle lävistykset on kaiken a ja o, joku - esimerkiksi meitsi - tykkää tämmöisestä pörrösemmästä polkkatukasta :-) Joka näyttää muuten omaan silmään, pardon my french, aivan vitun hyvältä oli kyseessä kenen polkkatukka tahansa.

   Poista
  2. Hmp. Ymmärsit asian näemmä väärin, ilmeisesti pahimmalla mahdollisella tavalla. En sanonut etteikö polkka sopisi sinulle, edes pörröversiona...

   Poista


Pidetään meininki asiallisena ja rentona. Eri mieltä saa olla, mutta nokkavaksi ei tarvitse heittäytyä!
Kuviani saat toki käyttää, kunhan pyydät ensin luvan allekirjoittaneelta.

Featured posts

Copyright © And then she grew up
Design by Fearne