FEELS LIKE HOME

29. joulukuuta 2015

Mortsa! Täällä taas, pitkästä aikaa. Joulu oli, meni ja meillä oli ihan mieletön pyöritys koko jouluviikon ajan aina sunnuntaihin saakka, kun käytiin palauttamassa edellisen asunnon avaimet vuokranantajalle. Tarkoitus oli siis palailla jo eilen, mutta sit lähdin hommaamaan jääkaapin valolle seuraa vähän isommista marketeista ja sille tielle jäätiinkin sit koko päiväksi. 
Itseasiassa oon edelleen tuli perseen alla ja tekemistä olis liiaks asti, kun mun vanhemmilla alotellaan tällä viikolla huoneiden siirtämistä yläkerrasta alakertaan ja mä oon lupautunut jelppimään siinä prokkiksessa. Joulun alla oli myös paljon henkilökohtasempia asioita pistämässä kapuloita rattaisiin ja tuli sitä muutama murheen kyynelkin tirautettua. Nyt kaikki on taas kuitenkin semiloistavasti ja fiilikset huomattavasti korkeammalla, kuin vajaa viikko sitten.

PC293710 PC293705 PC293688 PC293735 PC293723 PC293682

Tää meidän uus lokaatio on osoittautunut ihan mahtavaksi. Tälläkin hetkellä tuijottelen tajuttoman kaunista auringonlaskua olkkarin ikkunasta ja kun ollaan ihan älyttömän korkealla, nään sen todennäköisesti ihan loppuun saakka. J:n veljelle tästä kävelee vartissa, mun molemmat mummolat on pienen metsäryteikön toisella puolella ja vähän ennen joulua oli jotenkin epätodellinen olo, kun hilpasin himakuteissa naapuriin ystävän luo iltateelle. En oo voinut tehdä sitä sen jälkeen, kun aloitin lukion ja kotikylän lapsuudenkaverit vaihtui ympäri kaupunkia ripotelluihin tyyppeihin. Jotenkin en oo vielä ihan sisäistänyt tätä kaikkea edelleen: tulee ajateltua olevansa jollain tapaa eristyksissä omista läheisistä. Jännityksellä odotan, missä vaiheessa se todellisuus iskee...
  Mä oon myös nukkunut tän koko viikon paljon paremmin, kuin edellisessä asunnossa koskaan. En rehellisesti sanottuna muista yötä vanhassa kämpässä, etten olis heräillyt keskellä yötä tai saanut niskaani kipeäksi ja mieletöntä päänsärkyä sen oheistuotteena huonon nukkuma-asennon takia. Mikäköhän siinäkin mahtaa olla, sänky on kuitenkin sama kuin ennen, tyynyt myös? 

En vielä oo ihan varma, haluanko tehdä tästä asunnosta mitään erillistä esittelypostausta. Osasyynä on se, että edelliseen ja huomattavasti pienempään asuntoon muutettaessa luovuttiin isosta määrästä tavaraa ja nyt kun on taas vähän enemmän asuinpinta-alaa, on myös paljon enemmän tyhjää tilaa ja hankittavaa. Olo on kuin ois vasta muuttanut ekaan omaan asuntoon! Parasta kuitenkin on, että tää luukku tuntuu kodilta tämmösenäkin. Ja mua Snapchatissa seuraavat onkin jo nähneet, ettei meille tullessa enää oo vastassa ton mun tietokonenörttini valtakunta, kun saatiin muunnettua meidän jättimäisestä vaatehuoneessa J:lle oma pieni kotitoimisto! Paha sanoa, kumpi siitä on enempi innoissaan, minä vai toi toinen puolisko :-D

Huh, että tämmönen kuulumispostaus. Asiaa olis vielä vaikka kuinka paljon, mutta meikämandariini kerkee unohtamaan kaiken tähdellisen sitä mukaa, kun lisää kerrottavaa tulee ovista ja ikkunoista. Myö lähdetään nyt piipahtamaan kaupoilla, kun eilen ruokakaupassa käydessä tuli vielä kohdattua pienimuotoista tuotekatoa muunmuassa lihahyllyjen välissä ja pakasteosastolla. Aurinkoista alkanutta viikkoa kaikille!

8 kommenttia

 1. Voi ei, toivoin jo jonkinlaista kotipostausta, toivottavasti sellainen tulis jossain vaiheessa? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todennäköisesti kesemmällä sitten :-) tehtiin Jn kanssa pieni puolivuotisplääni, et mitä hommataan juhannukseen mennessä. Sitä ennen jaan todennäkösesti pieniä palasia sieltä täältä!

   Poista
 2. Näyttäisit muute aivan tajuttoman upeelta tollasessa blondi-lookissa!! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon :-) Semmonen hiekkablondi ois tavotteena kunhan pääsen takas omaan väriim, mut tällä hetkellä tota rahanmenoa on jo valmiiks niin paljon, et on pidettävä vähän pidempää taukoa kampaajakäynneissä!

   Poista
 3. Tykkään sun blogista tosi paljon ja hihkaisen aina mielessäni ilosta, kun huomaan uuden postauksen ! :) Olet ihanan symppis ja suhun on tosi helppo samaistua, opiskelija kun myös olet. Itse olen jo kyllästynyt lukemaan blogeja, joissa kaikki vaatteet ja meikit ovat erittäin kalliita merkkituotteita ja ainakin kerran kuussa lähdetään mahtavalle aurinkomatkalle ja milloin on mitäkin hienoja gaaloja yms. Aito ja asioita kaunistelematon on parasta.
  Ja pakko vielä sanoa, että sulla on tosi hyvä silmä sisustamisen suhteen! Mistä tuo sohvapöytä muuten on? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi veljet, kiitos ihan älyttömän ihanasta kommentista :-) Sohvapöytä on Ikeasta ja siitä tulee varmasti lisää juttua kevään mittaan, kun hommaan sille vielä kaverin samasta sarjasta!

   Poista
 4. Oot älyttömän kaunis tossa kuvassa!! Ja onnea uuteen kotiin <3

  VastaaPoista


Pidetään meininki asiallisena ja rentona. Eri mieltä saa olla, mutta nokkavaksi ei tarvitse heittäytyä!
Kuviani saat toki käyttää, kunhan pyydät ensin luvan allekirjoittaneelta.

Featured posts

Copyright © And then she grew up
Design by Fearne