AH, AUGUST

3. elokuuta 2015

Töiden paiskimisen sijasta mä jäinkin tänään kotiin pitämään saikkupäivää. Heräsin jo eilen ihan järjettömän tukkosena ja siitä lähtikin sit käyntiin se pitkään odotettu kesälenssu. En välttämättä ois se paras asiakaspalvelija tällä tavalla vartin välein aivastelevana nuhanenänä, joten soitin suosiolla töihin heti aamusta ja hajoilin siinä samalla omalle duhaäädelledi. Nyt vaan nenäsumutteet, Vicksit ja c-vitamiinit kauniiseen käteen sekä sormet ristiin, että olisin tervehtynyt seuraavaan työvuoroon mennessä.

Mut hei, elokuu lähti käyntiin, mitä ihmettä! Kesä lähenee loppuaan, enkä mä ole päässyt lunastamaan lupaustani värikkäistä kesäpostauksista kivoine kuvineen ja kaikkineen. Ja tottakai Poudan Pekka lupaa meille hellettä just nyt, kun mä olen kipeenä ja aivan saletisti lämpö ja auringonpaiste loppuu kuin seinään, kun mä pääsen töiltäni parin viikon päästä hetkeksi hengähtämään.
  Tavallaan musta ei kyllä tunnu, että kesä olis jotenkin ohi, koska korkeakouluopiskelijana nautin ihan naurettavan pitkästä kesälomasta aina syyskuun ekalle viikolle saakka. Ennemminkin alkaa kyllästyttää ja omalla tavallaan musta on ihan mukava että syksy tulee taas  tätä syksymyönteisyyttä on ollut nyt ilmeisesti aika paljonkin liikkellä, mutta kannanpa mäkin oman korteni kekoon sen suhteen. Kaiken huipuksi oon ikävöinyt kouluun jo useamman viikon ajan, mutta se nyt ei yllätä. Niin kauan kun muistan, on tähän tytyyn kouluikävä iskenyt parhaimmillaan jo ennen heinäkuun puoliväliä.

IMG_20150803_152102
Nimetön

Eilen brainstormattiin ensimmäistä kertaa mun kaason kanssa ja voi veikkoset miten koko touhu lähtee ihan eri tavalla käyntiin, kun pohtimassa ja pähkäilemässä on kaks aiheesta ihan täysillä kiinnostunutta ihmistä. J:lle kun on lähtökohtasesti se ja sama miltä juhlapaikalla näyttää, kunhan on lihapullia, parhaat kaverit, olutta ja suklaakakkua. Tänään otin jo yhteyttä kaikista kiinnostavimman pitopalvelun väkeenkin ja ajattelin vielä tän viikon aikana saada kyhättyä tarjouspyynnön lähetysvalmiuteen. Juhlapaikankin haluaisin jo kovasti varata, mutta tämmösellä rohisevalla nenä-äänellä ehkä parempi odottaa alkuviikkoon, kun sähköposti ei ole vaihtoehto. 
  Valehtelematta aika hullua, että itse kemuihin on vielä reippaat kaks vuotta ja silti ollaan kehitelty jo menua, mulla on valokuvaaja kiikarissa, juhlapaikka on käyty tsekkaamassa ja budjetti on laadittu. Teiltä muuten sateli tosi kivasti vihreää valoa hääblogille, joten sekin on nyt jonkinlaisissa lähtökuopissa noin niinkun suunnittelun tasolla. Eiköhän se elokuun loppuun mennessä tai viimeistään pahimman koulunalkamisstressin jälkeen aukea yleisöllekin!

Mä oon ollut nyt niin pitkään hiljaa, että tätä höpinää olis vaikka muille jakaa. Pitäis varmaan vähän suunnitella tämän pääbloginkin rakennetta ja menoa ennalta vähän paremmin. Lahti-postauksen tahtoisin toteuttaa vielä kesän aikana, muutamasta asupostauksesta nyt puhumattakaan. Multa loppuu päivät kesken!
  Kiva kuitenkin, kun oon pitkästä aikaa vaan kirjottanut, mitä mieleen on pälkähtänyt. Poukkoilevaa ja merkityksetöntä tekstiä, mutta eiks sellanen oo välillä ihan jees? Nyt kyllä käyn patistamassa ton kakslahkeiseni nenäliinakauppaan. Vessapaperi loppui eilen eikä paperiservetit ihan oo sieltä parhaimmista päästä, mitä niistämiseen tulee. Kivaa maanantaita (oon koko päivän elänyt tiistaita, alkaakohan toi nenäsumute käymään tajunnan päälle) kaikille!

6 kommenttia

 1. Paranemisia sinne! Tämmöset tekstit on just ihania, niin lepposaa luettavaa! Btw, huulipuna niin pukee sua. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei kiva tietää, että mun löpinöillä on lukijansa vieläkin :-) Ja kiitos tosi paljon!

   Poista
 2. Heippa kattelin että oot alkanu katsoa gossip girliä :) Aivan mahtava sarja! Voin jo sanoa että kun tossa kesä-heinäkuun vaihteessa sain viimesen jakson katsottua oli pitkään tosi haikea fiilis niin paljon sarjaan tykästyin. Ja olinhan mä pahan asteisemmassa koukussakin tuohon:) Ittelleni ei oo vielä pahemoaa kesäkioeyttä iskenny mutta hei toivottavasti paranet pian ja pääset jatkaman tota hääsunnittelua eteenpäin sitte ku on ääni sellanen että kehtaa soittaa ja puhua puhelimessa :D 🙈

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on aina, kun pitkään seurattu sarja loppuu, niin tulee semmonen "Mitäs nyt sitte" -fiilis :-D Oon kokenu ihan saman mm. HIMYMin, Frendien ja Nannyn kohdalla!

   Ja toivottavasti tää menee nopsaan ohi, tällä hetkellä tehdäänkin jo siirtymistä nuhanenästä kutinakurkkuun ja järkkyyn yskään. Oivoi, mihin tässä vielä joutuukaan..

   Poista
 3. Kivaa brainstormata sun kanssa #häähullut! Uudestaan pitää ottaa! :) t. Kaaso

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tottakai, otetaa seuraavalla kerralla muutkin tytyt messii! ;-)

   Poista


Pidetään meininki asiallisena ja rentona. Eri mieltä saa olla, mutta nokkavaksi ei tarvitse heittäytyä!
Kuviani saat toki käyttää, kunhan pyydät ensin luvan allekirjoittaneelta.

Featured posts

Copyright © And then she grew up
Design by Fearne