KOTIKIERROS -video

19. huhtikuuta 2015

Mikäli video ei näy mobiilissa, pääset katsomaan sen >tästä<!

Inspiroiduin nyt kuvailemaan koko kammion, kun olkkarin nurkan pahin aukko saatiin vihdoin täytettyä. Naurattaa vaan toi Jamin tietokonepöytä. Ainut kohta tässä kodissa, johon mulla ei oo nokankoputtamista ja jota vieraat aina kommentoi huvittuneina. Tuolinkin oon väkisinpäällystänyt väliaikaisesti vanhalla päiväpeitolla, kun sen alkuperäinen myrkynvihreä samettiverhoilu ei meikäläisen silmää oikein hivele. Onko tuo nyt sitten esteettisempi, en tiedä. Mutta se ei kuulemma ole menossa minnekään, ennen kuin herralla on varaa kolmensadan euron arvoiseen pelituoliin. Jaahas..
  Meidän koti on vielä vähän kesken. Tauluja ja hyllyjä puuttuu sieltä täältä, makuuhuoneen mattoratkaisut on vähintäänkin mielenkiintoisia eikä siellä ole verhojakaan. Myös kylppäri kaipaa suihkuverhoa ja jonkinnäköistä säilytysjärjestelmää eikä kenkienkään ole tarkoitus hengailla lattialla pysyvästi. Silti tokaisin J:lle pari päivää sitten, miten tää paikka tuntuu jo ihan kodilta.

Klikkailkaa ihmeessä laatua vähän paremmaksi, vaikkei se mun tytisevällä kädellä kuvattua materiaalia välttämättä pelastakaan. Tervetuloa meille!

21 kommenttia

 1. mun nähdäkseni toi on aika tyypillisesti sisustettu bloggaan kämppä, jotka kaikki on kuin toistensa kopioita...

  VastaaPoista
 2. Meilläki lojuu jossai nurkassa kainalokepit XD mut mistä noi on ostettu noi mustat tommoset öö ns hyllyt mis teillä oli hammasharjoi ja toises oli shamppoita :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, onhan ne hyvä olla olemassa ja käden ulottuvilla :-D

   Shampoonsäilytyssysteemit on Tigerista kotosin :-) En tiiä yhtään myydäänkö niitä vielä, mutta toi pulju kannattaa kyllä ehdottomasti käydä tsekkaamassa, jos haluaa jotain kodin perusroinaa järkihinnoin!

   Poista
 3. Tykkään ihan hirveesti tosta pohjaratkaisusta! Vaikka keittiö kylläkin näyttää melko pieneltä..:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, keittokomerokshan se on pohjapiirroksessakin merkitty. Se on kyl tosiaan aika pieni, mut on ainakin tähän mennessä riittäny meille ihan hyvin, kun yleensä vaan toinen kokkaa :-) Helpottaa myös kamalasti, että se on tommonen läpikulkukoppero! Ei oo toinen eikä varmaan edes kymmenes kerta kun mä oon laskenu uunista otetun pellin sängylle ku muualle ei oo mahtunu :-D

   Poista
 4. Mä niin tykkään tosta teijän ruokapöytäsysteemistä! Niin nätti! Muutenkin teillä on tosi ihana koti :-)

  VastaaPoista
 5. Tykkään teidän kodista tosi paljon!! :)

  VastaaPoista
 6. Itselläni olohuoneessa ja makuuhuoneessa samankaltaiset persialaiset matot (tai niiden halvemmat kopiot :p) ja välillä mietin onko ne liian synkät ja mummolamaiset nuoren ihmisen asuntoon. Teidän asunto oli taas hyvä esimerkki siitä kuinka hiton hyvin noi sopii jos osaa yhdistää muun sisustuksen kanssa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne tuo kyllä asuntoon ihan omanlaisensa fiiliksen ja on kaikenlisäks tosi nättejä :-) Riippuuhan se paljon asunnon pintamateriaaleistakin, sopiiko vai eikö. Edellisessä kodissa toi oli vähän höhlännäkönen mutta tänne se kaikeks yllätykseks sopikin varsin hyvin!

   Kiitos sulle :-)

   Poista
 7. Ihanan kodikkaan näkönen asunto teillä!! :)

  VastaaPoista
 8. pääseekö tosta makkarista eteiseen?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, siellähän se ulko-ovi pilkottaa toiseks vimosessa pätkässä. Video lähtee liikkelle makkarin ja eteisen väliseltä ovelta :-)

   Poista
 9. Onpas nätti vessa! Yleensä pienissä asunnoissa on ihan karmee koppi se veecee. Toisaalta kaverin 34 neliön opiskelija-asunnossa on PUOLET (!!!) vessaa. Kuka persläpi sen suunnitteli... Hyvä että teillä on vessa sopusuhtaisessa kuosissa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :-) Meidän vessassa on ennen remonttia kuulemma ollut kylpyamme, voin vaan kuvitella miten ahtaan loukon se on tuosta tehnyt :-D Omistaja teki mahtipäätöksen heivatessaan sen mäelle! Vessa on kyllä meidän osalta vielä vähän kesken. Ahtaaksi sekin käy, kun suihkun jälkeen on kaikki pinnat ihan märkiä vessapaperia myöten. En sitten tiedä kuinka ahdas tuosta tulee, kun saan sen suihkuverhon tankoineen hankittua :-D

   Mäkin oon törmännyt (lähinnä) yksiöihin, joista puolet on kylpyhuonetta. Siis, miksi? :-D E

   Poista
 10. Pakko kehua sisustusta! Ihana kun on puunväriä ja mustaa eikä vain ainaista valkoista. :))

  VastaaPoista


Pidetään meininki asiallisena ja rentona. Eri mieltä saa olla, mutta nokkavaksi ei tarvitse heittäytyä!
Kuviani saat toki käyttää, kunhan pyydät ensin luvan allekirjoittaneelta.

Featured posts

Copyright © And then she grew up
Design by Fearne