HANSKAT TISKIIN

2. maaliskuuta 2015

Niinkun jotkut tässä nyt varmaan huomaakin, on blogin ulkoasu vähän mullin mallin fontteja myöten. Navigaatiopalkin kanssa tappelin koko eilisen illan. Blogi näyttää ihan kivalta Chromella, mutta Mozillalla selatessa blogi on aivan kamala, IE:n näkemystä tästä blogista en halua edes ajatella. Mua on tässä viimeset pari kuukautta vähän tympässy tää sama blogipohja, jota oon ulkoasun perustana käyttänyt jo viitisen vuotta. Välillä tehny pieniä kohennuksia sinne sun tänne, mutta nyt tuli mitta lopullisesti täyteen! Suurin muutos on tapahtunut viimeks syksyllä 2010.
  Ikivanha HTML-koodi on aaaivan sekasin, kun 16-vuotias Jenna on vähän kokeillu ja opetellu ja siellä on jos sun mitä roskaa, jotka joko kumoo tai pistää ihan sekasin simppeleimmänkin uuden koodinpätkän. Se varmaan kertoo jotain, kun mun henkilökohtanen IT-tuki (tunnetaan myös nimellä Jami) tappeli viime syksynä  niinkin yksinkertasen toiminnon, kuin bannerin keskittämisen kanssa monta tuntia. 
Screenshot 2015-03-02 at 09

Postaaminenkaan ei oo kauheen hauskaa, kun pohja on keskeneränen. Viime viikolla pohdin, että mikä ihme tässä touhussa nyt taas mättää, mutta se on tosiaan tämä iänikuinen ulkoasukysymys. Jälleen kerran. Tuntuu kuin olisin valovuosia muuta blogimaailmaa jäljessä mitä blogin ulkoiseen antiin tulee. Etenkin siihen nähden, että tässä alkaa kohta 6. vuosi blogin parissa. 
Pistin blogin jo eilen säppiin, mutta ajattelin nyt tulla facebookin lisäksi tännekin hyvien tapojen mukaisesti ilmoittamaan, mikä jemmauksen taustalla on. Yötä myöten jatkuneen äherryksen jälkeen päätin pestä käteni tästä touhusta ja ulkoistaa koko ulkoasun teon ostamalla mokoman valmiina. Oon tähän asti varjellut vanhaa HTML-koodia kuin omaa lasta ja sen kanssa kyllä oppinut ihan mielettömän paljon, mutta nyt haluan siitä vaan eroon. Voi olla että menee pari päivää, voi olla että menee viikkokin. Ei kuitenkaan sen kauempaa, mutta en tiedä yhtään mitä valmiina ostettu ulkoasu vaatii ja vähän jänskättää mitä ylläreitä se tuo mukanaan.
  Blogi menee uudelleen kiinni tämän tai huomisen päivän aikana. Toivottavasti pääsen kuitenkin pian taas luo teksti -ruudun äärelle, mutta siihen asti ainakin Instagram jatkaa päivittymistään säännöllisen epäsäännöllisesti!

4 kommenttia

 1. Hui kamala kun säikähdin ton otsikon perusteella että lopetat kokonaan! Onneksi ei kuitenkaan ollut niin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, ei musta noin vaan eroon päästä :-D Toivottavasti toi kuva näkyy kaikissa mahdollisissa feedeissä, se kun kertoo ehkä vähän enemmän blogin ollessa piilossa, kuin otsikko!

   Poista
 2. Mulla on blogissa etsy.comista ostettu ulkoasu! Tykkään :-) sellasen mukana tulee helpot asennusohjeet ja vaikka eka pelkäsin että joku menee pieleen eikä se näytä omassa blogissa kivalta niin yllätyin positiivisesti!

  www.herstylishlife.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Etsyä mäkin ajattelin tässä hyödyntää, oon lueskellut sieltä löytyvistä ulkoasuista tosi paljon hyvää. Kiva vielä ihan henkilökohtasesti kuulla, että sivuston templatet oikeasti toimii, kun siellä on niin upeita sellasia :-)

   Sun blogi näyttää kyllä tosi kivalta!

   Poista


Pidetään meininki asiallisena ja rentona. Eri mieltä saa olla, mutta nokkavaksi ei tarvitse heittäytyä!
Kuviani saat toki käyttää, kunhan pyydät ensin luvan allekirjoittaneelta.

Featured posts

Copyright © And then she grew up
Design by Fearne