GREY ON BLACK

27. helmikuuta 2015

Voi että kun on kyllä maailmankaikkeuden hienoimmat asukuvat täällä meillä tänään! En oo vielä spotannut uuden kämpän kulmilta mitään näpsäkkää jemmaa, jossa vois jalustan ja itselaukasimen kanssa pelata, joten menkööt näin nyt tämän kerran. Tänään kun kerrankin vaihdoin kotivaatteet johonkin muuhun. Taisi olla kolmas kerta hiihtolomalla, kun leopardilöllöttimet vaihtuivat farkkuihin, joten pakkohan sitä oli ikuistaa tän päivän asu.
  Niinkuin monet muutkin, hurahdin mäkin viime syksynä harmaaseen aivan täysin ja näin kovin värikkäästi oon kroppani useimpina päivinä syys-helmikuu-välillä verhonnut. Hassua miten värikaapin väriskaala on muuttunut ihan täysin viimeisen parin vuoden aikana. Kotona asusessa mulla oli vielä pari laatikollista korallinpunasia kolttuja, nyt niiden tilalla on pinkka mustia, valkoisia ja harmaita teeppareita.
Innostuin aamupäivällä, kun sälekaihtimien välistä kajasti muutamat auringonsäteet, mutta aurinko kerkes vartin sisällä häippästä ja oli jo piilossa, kun mä pääsin kolmannesta kerroksesta katutasolle ja ulos alaovesta. Mielenosotuksena kävelin arskat nokalla lähikauppaan. Kaikkialla muualla tunnutaan nauttivan oikeesti keväisistä ilmoista, mutta meilläpä Lahdessa näyttää alkaneen jonkinsortin kakkossyksy. Että eipä sinällään mikään ihme, jos toinen verhoutuu mustaan ja harmaaseen. Sulaudun maastoon varsin hyvin.
Nimetön outift3Jacket, scarf & t-shirt Cubus | Jeans & sunglasses Gina Tricot | Beanie H&M | Shoes Caterpillar/2nd hand

Mitenkäs sisällä napsitut asukuvat teihin iskee, jei vai nei? Olin tällä kertaa vähän myöhässä ja hämärä oli jo valmiina pistämään niitä kuuluisia kapuloita niihin kuuluisiin rattaisiin, mutta kai tämmöseen puliveivariasuun ja siitä otettuihin kuviin tommonen lievä kohina passaa ihan hyvin.

13 kommenttia

 1. mua niin kaduttaa, etten ostanut tota takkia joskus reilu vuosi sitten... :( näyttää niin hyvältä, pitäisköhän ihan muuten vaan ettiä jonkinlainen korvaaja? vaikka kevät onkin jo kaukana täällä helsingin suunnalla, mitä jos meillekkin tulee kakkossyksy ja täytyy verhoutua vielä paksumpiin takkeihin :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi on kyllä muuten ihana välikausitakki, mutta mulla on ton takin kanssa se pulma, että siinä on mulle aivan liian lyhyet hihat vaikka muuten sopiva onkin :-D Suvussa kulkeva ikuisuusongelma..

   Uskoisin kuitenkin että vastaavia löytyy, ainakin Carlings myi samanlaisia jokunen tovi sitten ja hyvällä säkällä ihan vaikka henkkamaukastakin saattais löytyä!

   Poista
 2. Tosi kiva asu :) Tykkään kyllä enemmän ulkona otetuista kuvista, mutta kyllä tällaisetkin aina välillä menee ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä ne ulkona otetut on parasta antia, mutta mun resursseilla niin pirullisen tiukassa :-D Kiitos paljon! :-)

   Poista
 3. Paremman puutteessa sisällä otetut kuvat menee oikein mainiosti, kyllähän nuistaki selviää mitä on päältä löytyny :-)! Ja hei älä huoli, täällä Rovaniemellä vietellään myös kakkossyksyä kevään sijaan.. :-D eipä ainakaan harmita tehä hiihtolomalla kouluhommia ku sää on tommonen...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, että passaa! :-)

   Ja juu voi kuule, ei harmita yhtään toi mitä tekstissäkin sanoin: oon pääsääntösesti nukkunu lomalla pitkään ja Jamin kanssa tossa viikolla päiviteltiinkin, miten harmaina päivinä ei yksinkertasesti vaan meinaa (eikä kai tarviikkaan) saaa mitään aikaseks :-D

   Poista
 4. Voih, mä niin kovasti haluisin tuon sinun takin! Näyttää niin kivalta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä tosi kiva ja onneks tuon syksyllä hommasinkin :-D Ties kuinka pitkälle kevääseen joutuisin muuten hiihtelemään toppatakissa..

   Poista
 5. JEIII! Ihan kiva välillä nähä erilaisia asukuvia;D Mää niin tykkään tuosta pörrötakista!

  VastaaPoista
 6. Uuu, toi takki on aika ihana! 8-)

  VastaaPoista
 7. Mulle ihansama ainakin onk otettu ulkona vai sisällä :) kivoja kuvia!

  VastaaPoista


Pidetään meininki asiallisena ja rentona. Eri mieltä saa olla, mutta nokkavaksi ei tarvitse heittäytyä!
Kuviani saat toki käyttää, kunhan pyydät ensin luvan allekirjoittaneelta.

Featured posts

Copyright © And then she grew up
Design by Fearne