MITEN 2014 MENI NOIN NIINKUN OMASTA MIELESTÄ?

2. tammikuuta 2015

2014
Meinasin jo jättää vuosikatsauksen kokonaan välistä. Aika on maailmankaikkeuden oma korjaussarja, mutta Manu olisi eilen täyttänyt 3 vuotta ja se sai pitkästä aikaa tunteet sen verta pintaan, että ajatus siitä otettujen kuvien kohtaamisesta kammotti. Ja tuollahan tuo vuoden kamalin postaus komeilee, luetuimpien ykkösenä.
  2014 otti multa niin paljon pois, mutta sain mä jotain takaisinkin. Alkuvuodesta koetun burnoutin ja syyskuussa puskista tulleen menetyksen ohella mä olen muunmuassa oppinut elämään omillani ja hoitamaan itse omat asiani. Tai yhdessä Jamin kanssa. Mä sain opiskelupaikan, jonka ansiosta oon tavannut ihan huikeita uusia ihmisiä. Mä täytin 20 ja aloitettiin Jamin kanssa 5. yhteinen vuosi. Matkustin ja rakastuin Berliiniin, aloitin saksan kielen opiskelun. Leivoin enemmän kuin koskaan, erilaisempia herkkuja kuin koskaan. Leikkautin polkkatukan. Aloitin saliharrastuksen, shoppailin ensimmäistä kertaa internetissä täysin omin nokkineni ja vietin ihanan joulun. Vuosi huipentui muuttoon ja ihanaan uuteen kotiin.

Kiitos 2014, en muistele pahalla. Ainoastaan kaiholla.
 

14 kommenttia

 1. Pakko sanoa, kuinka upeita sun kaikki kuvat on! Hyvää uutta vuotta Jenna :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ihanaa uutta vuotta myös sulle :-)

   Poista
 2. Hyvää uuttavuotta sulle!(:

  Ps. Aloitin juuri oman blogin ja kaipaisin neuvoa, kun en vastausta mistään ole vielä saanut.. Mihin lataat sun kuvat? Bloggeriin vai johonkin muualle? Joka paikassa puhutaan vain Flickr :stä ja koin sen epämukavaksi paikaksi.. Kiitos jos viitsit auttaa(:

  tiiacamilla.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Valitettavasti mäkään en oo löytänyt mitään muuta kuvapalvelua, joka säilyttäis kuvien laadun blogiin lisättäessä yhtä hyvin, kuin Flickr :-( Se on kyllä loppujenlopuks todella simppeli, kunhan kirjautumishötäkästä pääsee kunnialla läpi. Ite oon viimevuosina ollut laiska ja kirjautunut ihan vaan facebookin kautta sinne :-D Se on siitäkin hyvä, että siellä kuvat pysyy kaikenlisäks huomattavasti paremmin tallessa jossei unohda salasanaa. Ja tilaa on valtavasti, 1000 Gb!

   https://www.youtube.com/watch?v=pK7jAdPfvrg tässä ihan käypä 101-tuto alottelijalle, mutta jossei nappaa, niin toivottavasti löydät jonkun sua itseä miellyttävän kuvapankin :-) Ja mahtavaa alkanutta vuotta sullekin!

   Poista
 3. Millä oot tehny ton kollaasin? Tosi kiva ja kivoja kuvia! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Gimpillä väsäilin, ihan vaan leikkaa-liimaa -menetelmällä. Tovi siinä vierähtikin :-D Kiitos paljon!

   Poista
 4. sulla on kyllä silmää :)

  VastaaPoista
 5. Kiva kollaasi ja kiva kaikki :-)
  Mutta - jäi vähän häiritseen tää "2014 otti multa niin paljon pois, mutta sain mä jotain takaisinkin." Koiran menetyksen ymmärrän. Ja sitten oli se burnout. Sulla sentään oli työ (terveisin työtön) ja töistä voi aina irtisanoutua jos käy liian rankaks.
  Sait JOTAIN takaisinkin? Mun ymmärtääkseni oot saanu vaikka ja mitä. Korkeekoulu opiskelupaikka, asunto Jamin kanssa, teillä on edelleen toisenne, ootte kihloissa ja teillä menee hyvin. Saitte just uuden kivan kämpän, sait paljon uusia kavereita koulusta, matkustit ulkomaille, oot saanu shoppailla tosi paljon ja sistustaa miten tykkäät, alotit uuden kivan harrastuksen ja sulla on täällä blogissakin 1703 lukijaa, joka on ihan huima summa.
  Voisitko vaan olla tyytyväinen? Sulla on niin paljon asioita, joista saat olla ihan hiton onnellinen. Se, että 2014 vuoden aikana sait JOTAIN? sait ihan hiton paljon.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Otit tuon nyt vähän liian kirjaimellisesti :-)

   Et kuule uskokaan kuinka onnellinen mä olen siitä kaikesta, mitä mulla on. Mä olen tyytyväinen. Tuo "jotain" ei tarkoittanut mitään onnetonta pientä määrää asioita, joista olla iloinen. Se oli enemmänkin joku sanaleikin tyyppinen, suomalaisille tyypillinen vähättelymuoto.
   Mutta toivottavasti ymmärrät myös sen, ettei blogi ja sen sisältö ole koko totuus mun elämästä. On paljon muutakin. Ei ole vain lemmikin kuolemia ja loppuunpalamisia. On yllättävän paljon sellasia asioita, joita ei käsitellä julkisesti netissä noiden 1703 lukijan nähden.

   Poista
 6. Propsit postauksen otsikosta, pisti hymähtämään ja oli oikeastaan syy blogisi auki klikkaamiseen! Kirjoitan omaa blogiani englanniksi, ja suomen hassua kieltä on välillä kyllä ikävä :(

  Ihania kuvia!

  Terkuin Saana / http://alwaysabroad.co

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos tuhannesti! :-) Suomen kieli on kyllä mahtava omine omituisuuksineen! Oli pakko käydä tsekkaamassa sunkin blogi, tosi mielenkiintonen :)

   Poista
 7. nää sun ottamat järkkärikuvat on kyllä hienoja!

  VastaaPoista


Pidetään meininki asiallisena ja rentona. Eri mieltä saa olla, mutta nokkavaksi ei tarvitse heittäytyä!
Kuviani saat toki käyttää, kunhan pyydät ensin luvan allekirjoittaneelta.

Featured posts

Copyright © And then she grew up
Design by Fearne