LAUKKURAKKAUTTA

15. lokakuuta 2014


Kävin tänään hakemassa paketin lähimmästä Siwasta. Tai no, kirjattuna kirjeenähän se tänne Suomen maalle oli lähetetty: meinas sydän pompata kurkkuun, kun se kassatäti rupes kaivelemaan tavallisia kirjeitä täynnä olevaa laatikkoa. Lopulta kuitenkin sain mustaan jätesäkkimuoviin käärityn nyssäkän, jonka malttamattomana revin auki jo autossa. Sisältä paljastui mun ensimmäinen ebaysta tilattu asia/esine/tavara!
  Oon niin hämilläni, etten oikeesti osaa edes kuvailla, miten upea toi laukku on ja kuinka innoissani mä olen. Kai tässä kuitenkin jotain faktaa on tiskiin lyötävä, jotenka... Laukulla oli hintaa parisenkymmentä euroa ja sen myyjä sijaitsi jossainpäin Kiinaa. Keltanokkana olin vähän epäileväinen, mutta Jami sanoi luotettavien myyjien ansainneen sen hyvän feedbackin ihan syystäkin. Toimituksessa kesti noin kuukausi, mutta en valita. Laukku oli pakattu viimisen päälle, mustan jätesäkkimuovin alta löytyi vielä tuhti kuplamuovikerros ja sen lisäksi laukku oli erillisessä, suojaavassa kangaskassissa. Paketin toimituskulut olivat pyöreät 0€.
  Laukku itsessään taas on aivan mahtava, juuri sellainen kuin ebayn kuvissakin. Vaikka jonkin verran repsottavia saumoja löytyykin kun tarkkaan katsoo, on toi tekonahkaseks varsin jämäkkää materiaalia. Laukku on myös just täydellisen kokonen. Ei liian pieni eikä liian iso. Jos lisätilaa haluaa saada, niin tuo sisäpuolella näkyvä vetoketju on erillisen sisäpussukan vetskari. Sen siis saa tarvittaessa irti ja pois laukusta ihan kokonaan ja kyseessä onkin sen verta hyvänkokonen pussukka, että sellaisenaan voisin kuvitella sen menevän esimerkiks pitempien reissujen toilettilaukkuna. Positiivinen ylläri, sanoisinko!

pakkkk IMG_9380
Voi tätä materialismionnellisuutta... ♥

15 kommenttia

 1. Vastaukset
  1. Tuleeko sulle (vauvan) jätökset mieleen kaikista ruskeista asioista vai oliko tän nyt tarkotus vaan provosoida? :-D

   Poista
 2. tollasen laukun haluun et keskellä tasku ja sit molemmilla puolilla sitä on tilaa. Koulukirjat yhelle puolelle ja niin poispäin. Ois järjestyksessä aina! Aina kun ostan laukun nii ei tuu sillo mietittyy tota ratkasuu, mut nyt pitää muistaa! :D Itellä on tosi positiivisii kokemuksii Ebaysta, krhm. paitsi yks pirun johto joka ei toiminu, mutta siitäki rahat tuli takaisin tilille! Kannattaa tilata meikkisiveltimet Ebaysta, ne on ihan naurettavan halpoja siellä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti hei vinkistä, siveltimet oiskin taas päivityksen tarpeessa!

   Ja joo, mäkin tykkään, että on enempi noita isompia taskuja. Mulla on nyt ollut päivittäisessä käytössä musta Zaran nyssäkkä just sellasella systeemillä, mutta se on niin löllöä mallia, ettei siellä mikään pysy järjestyksessä taskujaosta huolimatta :-D Jos tää osottautuis nyt päinvastaseks jähmeemmän materiaalinsa ansiosta!

   Poista
 3. toi on musta ihan hirvee, toihan näyttää iha oranssilta D:::

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No onneks sun ei tuota laukkua tarvii kanniskella :-)

   Hmm.. vauvankakka, oranssi.. Vieläkö saatais kolmas sana kuvaamaan laukun väriä?

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Kiitos! Toivottaasti osottautuu yhtä ihanaksi käytössä, kuin mitä on ulkonäöltään :-)

   Poista
 5. Ebay osaa kyllä yllättää kerta toisensa jälkeen. Ennen en uskaltanut tilata sieltä mitään kun alhaiset hinnat epäilytti. Nyt jo monesti tilanneena voin vain suositella kyseistä sivua. Vähä kun jaksa katsoa myyjien palautteita niin ei mitään hätää.

  Niin ja, tosi siisti laukku!:D

  VastaaPoista
 6. Tollasta laukkua mäkin kaipaisin itelleni! :)

  VastaaPoista
 7. Oi vitsit kui kivan näkönen laukku! :)

  VastaaPoista
 8. Saman mallista (ellei sitten samaa laukkua) oon ihastellur annika o:lla mooonta kertaa ja nyt sä astut kuvioihin tämän kanssa - kateellinen ilmoittautuu haha! :-D toi olisi kyllä täydellinen kouluun ja muuallekkin!

  VastaaPoista
 9. Harvoin löydän laukkuja mitkä mielyttää minun silmää :) Tuon ottasin kyllä heti käyttööni

  Blogissani on BPface meikkipaljetin arvonta.Toivottavasti osallistut :)

  VastaaPoista
 10. Voi taivas ku nyt ihtellähi alako himottaan uuen laukun osto ku tuo on niiiin ihana! Oranssi-vauvankakka ON kaunis väri! ;) :D

  VastaaPoista


Pidetään meininki asiallisena ja rentona. Eri mieltä saa olla, mutta nokkavaksi ei tarvitse heittäytyä!
Kuviani saat toki käyttää, kunhan pyydät ensin luvan allekirjoittaneelta.

Featured posts

Copyright © And then she grew up
Design by Fearne