Enkelini

16. syyskuuta 2014

manurakas
"People are born so that they can learn how to live a good life ― like loving everybody all the time and being nice. Dogs already know how to do that, so they don't have to stay as long."

Viime yönä taivaalle syttyi uusi tähti. Olit maailman paras Manu ♥

Blogi jää tauolle.

66 kommenttia

 1. eei otan osaa <3hali<3

  VastaaPoista
 2. voi jenna ♥ voimia paljon, ole tauolla niin pitkään kun haluat, ja palaa taas uusien voimien kanssa kun aika on oikea :-)

  VastaaPoista
 3. Huhhu, piti oikeen pari minuuttia ottaa hengähdysaikaa, sen verran voimakkaat tunteet tuli pintaan. Voimia ihan hirmusesti, Jenna! En väitä että tietäisin yhtään miltä susta tuntuu, mutta meillä kissa oli kateissa tossa pari päivää ja sydän syrjällään saatiin oottaa sitä kotiin. Meidän kisulla oli onneksi enkeli matkassa ja palas turvallisesti kotiin. En osaa kuvitella sitä tuskaa jonka kokee kun oma kulta ei tulekaan enää kotiin. Haleja ja voimarutistuksia sinne <3

  VastaaPoista
 4. Ymmärrän että näin pian tapahtuneen jälkeen tämmöset kysymykset lähinnä ottaa päähän, mutta utelias minäni otti vallan joten olen idiootti ja kysyn silti. Mitä tapahtui? :o

  Itsekin joskus rakkaan perheenjäsenen menettäneenä, en voi muuta kuin toivottaa sulle (teille) hirveesti jaksamisia ja voimia.

  VastaaPoista
 5. eikä... tirautin pari kyyneltä, jaksamisia <3

  VastaaPoista
 6. Eikääää :( Voimia kauheesti sinne teille kaikille! ♥

  VastaaPoista
 7. En osaa sanoa tähän muuta, kun voimia ihan hirveesti. ♡

  VastaaPoista
 8. Voi ei, ihan hirveetä :-( En osaa yhtään kuvitella miten pahalta voi tuntua. Voimia koko perheelle ♥

  VastaaPoista
 9. Voi ei, ihan hirveetä! Hurjasti voimia! :-(

  VastaaPoista
 10. Mä olen todella pahoillani. Tiedän, että tämä kuulostaa kliseiseltä ja varmasti tällä hetkellä mahdottomalta ymmärtää, mutta tuska mitä tällä hetkellä koet helpottaa kyllä, ikävä ei kuitenkaan taida koskaan. Menetin oman parhaan karvaisen ystäväni 15 vuoden yhteisen taipaleen jälkeen puolitoista vuotta sitten. Ikävä on hirvittävä ja tuskan viiltoja tulee silloin tällöin, mutta ajan kanssa surun sijaan muistelee niitä ihania yhteisiä hetkiä ja rakkaus täyttää sydämen. Koittakaa kestää tämän valtavan surun kanssa. Nyt on uusi tähti syttynyt taivaalle <3

  VastaaPoista
 11. Oi eii! oon niin pahoillani! jouduin ite ihan äskettäin samaan tilanteeseen joten kaikki tuki on sun puolella! kyllä täsät selvitään <3

  VastaaPoista
 12. Vedä henkeen... monta kertaa... Koiran menetys on jotain sanoin kuvailemattoman kamalaa. Se tuntuu pahemmalta kuin moni muu asia joita elämässä joutuu kohtaamaan, mutta tarvitset vain aikaa. Sinulla on läheisesi vieressä ja saat tukea niin perheeltä, sukulaisilta kuin Jamilta. Jenna olet vahva! Pidä se mielessäsi. Manu on nyt paremmassa paikassa. Ei tunne kipua vaan tuntee rakkauden jonka hän sai monet vuodet sinulta.

  Otan osaa <3

  VastaaPoista
 13. voi ei, otan osaa :-( <3 rakkaan eläimen menettäminen on kyllä jotain niin hirveetä... tsemppiä teille kaikille <3

  VastaaPoista
 14. http://www.indigo.org/rainbowbridge_ver2.html
  ^ Nyt Manu on tuolla muitten enkelieläinten kans <3
  Voimia vielä!

  VastaaPoista
 15. Suurin piirtein vuosi sitten meidänkin perheen pikkuinen terrieri lähti elämänsä viimeiselle matkalleen. Tiedän tasan tarkkaan miltä susta tuntuu, mutta kaikkien tunteiden myllerryksen keskellä se kyllä helpottaa ajan myötä, vaikka muistot ja ikävä ei koskaan häviä minnekään! Aivan järjettömän paljon jaksamisia sulle Jenna! <3

  VastaaPoista
 16. Hurjasti voimia❤️

  VastaaPoista
 17. Itkuhan tässä tuli :( Valtavat osanotot. Manu on eli aivan liian lyhyen, mutta onnellisen elämän ♥

  VastaaPoista
 18. ihan hirveesti voimia, voin vaan kuvitella miltä toi tuntuu :'(<3

  VastaaPoista
 19. voimia ihan tosi paljon♥ :< harvinaista, mutta itelle nous ihan tippa linssiin noista kuvista. pidä niin kauan blogilomaa kun vaan tarviit!

  VastaaPoista
 20. Valtavasti voimia sinne teille kaikille!<3 palaa blogiin sitten kun suru helpottaa. Haleja <3

  VastaaPoista
 21. 5.9.2011 on päivä, jota en varmasti unohda koskaan.
  Ensimmäinen ikioma koirani, jolle annoin koko sydämeni, jouduttiin lopettamaan tuona maanantaina.
  Pikku hurttani oli vasta reilun vuoden, kun huomasin sen ontuvan.
  Tehtiin ihan järettömästi töitä, että saataisiin se entiselleen. Siru lähinnä makoili viimeiset kuukautensa, mutta silti uskoin joka päivä sen vielä
  paranevan.

  Kuullessani tarkastuskäynnin jälkeen Sirun tilan ainoastaan lopetus tuli kysymykseen. Se oli kärsinyt jo niin valtavasti, eikä se amputaation jälkeen olisi voinut elää kunnollista elämää.

  Lopulliseksi diagnoosiksi jäi luusyöpä, joka nakersi polven ihan reikäiseksi. Oon vieläkin katkera niille lukuisille eläinlääkäreille, jotka ei ottaneet asiaa tosissaan, vaan puhuivat lihaksen revähdyksestä. Röntgeniinkin päästiin vasta neljännen klinikan vaihdon jälkeen.

  Näin kolmen jälkeen en pysty vieläkään puhumaan asiasta kyyneleittä. Tuska kuitenkin helpottaa ajan kanssa, vaikka sitä ihan mahdotonta oli silloin uskoa.

  Vaikka tiedän, ettei tästä kirjotuksesta apua tietenkään ole, halusin silti
  kertoa sen sulle. Voimia ihan hirveästi.

  VastaaPoista
 22. :( voimia ruudun sinne puolelle! Eläinrakkaana ihmisenä valitettavasti kokemuksesta tiedän, miten pahalta perheenjäsenen menettäminen tuntuu. Mutta kokemuksesta tiedän myös, että aika parantaa haavat ja kultaa muistot. Ota niin paljon aikaa kun tarvitset.

  VastaaPoista
 23. People and animals live forever. First on earth, then in our hearts. <3

  VastaaPoista
 24. Paljonpaljon voimia lempibloggaajalle ja iiso hali, kyllä se vielä helpottaa! <3

  VastaaPoista
 25. Mä menetin oman koirani myöskin aivan liian aikaisin reilu 3 vuotta sitten, joten tiedän miten musertavalta toi tuntuu :'(
  Paljon voimia ja jaksamisia sinne ♥

  VastaaPoista
 26. Manulla oli varmasti aivan ihana perhe, jonka kanssa tuli koettua monta seikkailua. Ikävä tulee seuraamaan pitkään ja pelkkä muisteleminen tällä hetkellä nostaa varmasti kyyneleet pintaan. Kun suurin suru ja tuska helpottaa, tulee tilalle kaikki ne ihanat hetket, joita yhdessä Manun kanssa koitte. Tavattoman suuri osanotto ja halaus täältä.

  VastaaPoista
 27. Tänää menetin mun munmon. Nyt on taas kaksi uutta tähteä taivaalla. Sieltä ne kattoo meitä<3

  VastaaPoista
 28. Oi eikä, kyyneleitä tässä pidätellessä.. Haleja ja ihan hirveesti voimia Jenna ♥

  VastaaPoista
 29. Syvimmät osanotot♥ Muutama kyynel vierähti poskelle kun luin tämän surullisen uutisen, en voi edes kuvitella minkälaista on menettää oma rakas koira, itsekin koiran omistajana tuntuu kauhealta edes ajatella menettävänsä koiran, yhden perheenjäsenen jonka kanssa on saanut viettää monenmonta vuotta. Tosi paljon voimia ja tsemppiä sulle Jenna, sitä tarvit nyt! P.S olen lukenut blogiasi jo monta vuotta, ihaillut tyyliäsi ja mukava kun olet aina ihana oma itsesi. Vedä henkeä ja ota sopivanmittainen hengähdystauko blogista, palaa sitten kun siltä tuntuu.
  Terkuin, Julia

  VastaaPoista
 30. Onhan tuo valitettava tapaus, mutta miten teillä ne koirat karkailee noin usein?

  VastaaPoista
 31. Voi että, tuli hirmu paha mieli tapahtuneesta, kuinka surulliseksi sitä voikaan tulla tuntemattoman bloggaajan koiran menetyksestä:( niin paljon voimia ja osanottoni!

  VastaaPoista
 32. Ihan kamalaa. :'( Otan osaa, voimia teille.

  VastaaPoista
 33. Osaanotot täältäkin <3 tiedän tarkalleen miltä tuntuu, kaksi kuukautta sitten meiltä lähti taivaalle koiravanhus.

  VastaaPoista
 34. ihan älyttömästi voimia ja haleja teille kaikille ♥

  VastaaPoista
 35. Voieiiii :''( voimii ja haleja sinne! :*

  VastaaPoista
 36. Komea pieni enkeli, paljon voimia ♥

  VastaaPoista
 37. Osanotot ja voimia teille kaikille <3

  -vakkari anolukija

  VastaaPoista
 38. Otan osaa suruusi<3 Tiedän tasan tarkkaan miltä tuntuu,kun koiran menettää äkillisesti. Oma koirani sairastui parantumattomaan sairauteen ja se heikkeni kahdessa päivässä ja lopulta päätti itse lähteä ajasta ikuisuuteen. Voimia paljon sinulle ja läheisille, ikävöidä ja surra saa.

  VastaaPoista
 39. Syttyi taivaalle uusi tähti,
  koiraenkelinä tästä maailmasta lähti.
  Nyt saat juosta lailla tuulen,
  vihreillä niityillä ajattomuuden.

  Haleja ja jaksamisia sinne. <3

  VastaaPoista
 40. voi ei, voimia teille kaikille :'(

  VastaaPoista
 41. Paljon paljon voimia<3

  VastaaPoista
 42. Voi ei ihan itku tuli :-( Voimia paljon <3

  VastaaPoista
 43. Manulla oli varmasti maailman paras elämä teidän perheessä!

  VastaaPoista
 44. Tuli itellekkin kyyneleet silmiin.. Paljon voimia ja jaksamisia! <3

  VastaaPoista
 45. menetin kans koirani yllättäen ja traagisesti pari vuotta sitten, kun se joutui isomman koiran raadeltavaksi... se oli järjettömän rankka paikka, ja sen jälkeen tajusin miten paljon eläin voikaan merkitä ihmiselle. se jätti valtavan aukon sydämeen. ymmärrän sua siis täydellisesti, koita jaksaa <3

  VastaaPoista
 46. Voi ei, kauheeta ;((

  VastaaPoista
 47. Paljon halauksia sinulle :(

  VastaaPoista
 48. bilettämiseen näyttää silti jäävän voimia ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miks mä en ylläty tästä kommentista, en sitte tipan tippaa?

   Poista
  2. Anna ny saatana olla, kuuluu sulle ei sitten yhtään miten toiset parantaa mieltään jonkun tärkeän menetyksen jälkeen. Joko sitä uikuttaa kotona tai koittaa jatkaa elämää, osallistuu uuden koulun aktiviteetteihin, saa ystäviä ja nauttii olostaan ajatellen vähän aikaa jotain muuta kun rakasta lemmikkiä jota ei enää ole. Eristäytyäkö jennan pitäis? Siihen asti että suru on loppu? Sehän se vasta oliskin järkevää, toipuminen kun voi kestää hyvinki pitkään. Anna siis ihan oikeesti olla, kaikki muutkin joista on jollain tavalla tarpeellista ja rakentavaa kommentoida tällästä paskaa jonka tehtävänä on vaan provosoida mitä lapsellisimmalla tavalla. Jenna bailatkoon menemään minkä tykkää kunhan olo vaan paranee.

   Poista
  3. Haha anonyymi 12.45 kuvitteletko sä olevasi jotenkin asiallinen ja rakentava ?? : DDD Tarkoitinpahan vain että jos kerran oikeesti on niin surullinen niin luulis että se bilettäminen ei oo ekana mielessä : D Kivahan se on tulla blogiin hakemaan sääliä jollain koiran kuolemalla, hei se on vaan koira ja olis kuollu jossain vaiheessa kuitenkin : D Mitäs ette piä huolta siitä etteivät karkaile niinkuin joku tuolla jo sanoi.

   Poista
  4. Enpä oo paskempaan trolliin/epäkypsempään tyyppiin hetkeen netissä törmänny.

   Poista

Featured posts

Copyright © And then she grew up
Design by Fearne