THE PERFECT MIRROR

14. kesäkuuta 2014

Reipas puolivuotinen tässä asunnossa alkaa olla takana päin ja vasta toinen huone lähenee valmistumista. Kyllä tää tästä, hitaasti mutta varmasti. Tällä kertaa kyseessä on makuuhuone ja sieltä puuttuu enää mun työpöytä, jonka ajattelin Ikeasta tilata tässä vielä ennen juhannusta.
  Törmäsin alkuviikosta huonekaluliikkeiden nettisivuja selaillessa ihan mielettömään tarjoukseen, kun mun pitkään himoitsemani peili oli Jyskissä reippaasti alle puoleen hintaan! Oon haikaillut samanlaisen massiivisen vartalopeilin perään jo useamman vuoden – viimeksi viikko sitten Robinhoodissa mietin, että koskakohan tämmöinen peili tulisi alennukseen – mutta vanhempien luona asuessa se ei ois mahtunut mihinkään ja nyt kun tilaa on ollut vaikka muille jakaa, ei kyseistä peiliä oikein oo tahtonut löytää alle sadan euron. Ennen kuin nyt: 40€ moisesta täydellisyyden huipentumasta on ihan pilkkahinta!

IMG_7838 peili IMG_7842 IMG_7834
  Muutama viikko sitten, kuin salama kirkkaalta taivaalta, muhun iski muistikuva mökillä olevista villamatoista. Kyselin sitten mummolta, et vieläkö ne olis hengissä ja niinkuin kuvista näkyy, en muistanut ollenkaan väärin. Kuluneethan nuo on, muistan tepastelleeni matoilla jo alle kouluikäisenä. Tuhannet, ellei miljoonat askeleet ovat tehneet tehtävänsä ja villa on pitkää enää maton reunoilla, mutta mattojen pehmoisuus on silti säilynyt. Nyt kun matot on pesty ja tuuletettu, istuvat ne meidän sängynvierusmatoiksi kuin nenä päähän ja oon aivan mielettömän tyytyväinen siihen, millainen meidän makuuhuoneesta on kuukausien aikana muodostunut!

22 kommenttia

 1. Voi ei toi peili on ihanin ikinä! Teillä on muutenkin niin nätti kämppä, näyttäispä munkin asunto sit joskus tulevaisuudessa tolta :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ite oon aikalailla kaikkeen muuhun semityytyväinen, paitsi olkkariin :-D

   Poista
 2. nuo matot on aivan ihanat ♥ sopii aivan täydellisesti vaikka onki vähän kuluneet!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja ajan patina tuo niihin vähän semmosta lisäfiilistä :-)

   Poista
 3. oo mistä toi on :o?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. "Törmäsin alkuviikosta huonekaluliikkeiden nettisivuja selaillessa ihan mielettömään tarjoukseen, kun mun pitkään himoitsemani peili oli Jyskissä reippaasti alle puoleen hintaan!" :-)

   Poista
 4. VAU! Näyttää upeelta ja kodikkaalta! Voi kun oman kodin sais tohon kuntoon

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eipä meidänkään koti vielä mitenkään erityisemmässä kunnossa ole, sohvat on edelleen eriparia ja yhtä sun toista puuttuu, mut niinhän sitä sanotaan että sisustaminen on ikuisuusprojekti. Kiitos kuitenkin todella paljon :-)

   Poista
 5. Toi peili on lähes joka kuukausi Jyskissä tarjouksessa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kertaakaan ei oo ollut alessa, kun oon Jyskin sivuilla seilannut ja teen sen säännöllisesti kerran kuussa palkkapäivän tienoilla :-D Kait se on sitten ollut alessa jossain muussa vaiheessa kuuta.. :)

   Poista
  2. Toi peili on ainakin jyskin mainoslehdessä tosi useesti ollu tarjouksessa! Itsekin oon sitä kuolannut mutta joka kerta kun on ollut tarjouksessa ei ole ollut rahaa ostaa :/ tulispa joku kerta palkkapäivän aikoihin tarjoukseen:)

   Poista
  3. Mä oon nähny sen semmosessa läpyskässä viimeks viime syksynä kauan ennen ku muutettii :( On kyl tosi ärsyttävää jos esimerkiks jostai nettikirpparilta tai verkkokaupasta löytää jotain tosi edullisesti just sillon, ku ei oo sitäkää vähää ylimäärästä :-D

   Poista
 6. Oi vitsi miten teillä on nätti makkari! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :-) Ku Jamiki osais nähdä asian näin.. Selitin sille peilinostoreissulla, mihin mä sen asettelen, miten päin ja intoilin asiasta muutenki. Sain vastaukseks aina niin innokkaan "jaa"n :-D

   Poista
 7. Toi peili on kyllä ihana, multakin löytyy tollanen omasta huoneestani! :)

  VastaaPoista
 8. mistä noi sun uudet mustat kengät? ihanat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nii ne lenkkarit, mistä on kuva instagramissa? Kerron niistä vaiks huomen lisää! :-)

   Poista
 9. Tuo peili on kyllä aivan ihana, itse ostin samanlaisen tammikuussa kun se oli silloinkin tarjouksessa :-)

  VastaaPoista
 10. On kyllä tosi kivan näköstä! Innolla oottelen jo, että pääsisin omaa kotia sisustaan. :)

  VastaaPoista
 11. Meillä on ollut samainen peili reilun vuodenverran, kylläkin valkoisena. Mulla on myös ollut toiveena ostaa tuo hopea kehyksinenkin. Ihan yks kivoimmista sisustusjutuista meidän kotona ! :)

  VastaaPoista


Pidetään meininki asiallisena ja rentona. Eri mieltä saa olla, mutta nokkavaksi ei tarvitse heittäytyä!
Kuviani saat toki käyttää, kunhan pyydät ensin luvan allekirjoittaneelta.

Featured posts

Copyright © And then she grew up
Design by Fearne