ÄHRY JA TUHRU KYLÄSSÄ

10. toukokuuta 2014

Eihän nää biisit sovi tän postauksen meininkiin yhtään, mut kyseessä ois viikon soitetuimmat!!
IMG_0021 IMG_00152 matto IMG_0044 IMG_9989
Hepskukkuu, ollaanko sillä puolen vielä kuulolla? Täällä ainakin on taas menoa ja melskettä koko kuukauden edestä, kun meidän omat karvapyllyt ― ähry ja tuhru ― tulivat meille yökyläilemään mun veljen kanssa. Ilta on sujunu ihan rauhallisissa merkeissä, ollaan yllätytty kuinka normaalisti niin kovin haukkuherkkä Manu on viitannu kintaalla kaikille kerrostalon äänille. Kai sillä on menny kaikki energia jokasen nurkan (kyllä, myös katonrajaa ollaan pällistelty) tutkimiseen ja nenä kiinni maassa vilistämiseen, ikään ku sen kiinnostus ei riittäis kun kahden aistin ylläpitämiseen kerralla. Rontti sen sijaan on niin polleena, kun hän tietää missä ollaan ja mitä täällä tehdään.
  Päivemmällä kävi myös vieraita, kun kaverin kanssa koitettiin keskittyä pääsykoemateriaaleihin mutta pelkäks juoruumisekshan se meni. Käytiin taas läpi kaikki mahdollinen mitä on sattunut sitten joulukuun, eihän semmosen satuilun ohessa vaan voi olla aikaa yrityksen perustamisoppaalle tai Fazerin vuosikertomukselle. Sitä se teettää, kun nähdään kerran puoleen vuoteen!

  Mä oon ollu ihan puhki tän koko viikon, työpäivät on venyny tavallista myöhempään ja joka aamu on ollut jotain tähdellisempää tekemistä, kuin untenmailla pörrääminen. Huominen ei tee poikkeusta, kun äitienpäivän takia on suunnattava veljien kanssa mummoja halimaan jo aamupäivästä. Rättiväsyneestä olemuksesta ja ehkä vähän turhan usein haukotukseen venyvästä leipälävestä huolimatta huitasin kulhollisen kiiviä, mansikoita, fitness-muroja sekä banaanijogurttia naamaan ja puunasin ja hinkutin tänään kodin taas putipuhtaaksi. Siinä ohessa vaihtuivat myös olkkarin ja eteisen matot päikseen, jälleen kerran pieni kikka jolla saa vähän uutta ilmetta huoneeseen! Tuskinpa tästä siisteydestä on huomenna enää mitään jäljellä, mutta sainpahan edes hetken nautintoni.
  Rattoisaa viikonloppua kaikille ja onnea jokaiselle äidille jo näin etukäteen! Mä hipsin nyt tonne veljen viereen uunin eteen pälyilemään, josko meidän home made pitsa alkais olee pikkuhiljaa redi.
 

8 kommenttia

 1. minkä rotunen toi vaaleempi koira on? :3 ihan älysöpöjä molemmat <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Manu on westien ja jackrusselinterrierin sekotus :-)

   Poista
 2. Voi että mitä mallikoiria! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niitä :-D (Nää on vaan säkällä saatuja kuvia, etenkin Rontti inhoaa kameroita ylikaiken...)

   Poista
 3. mitä retorisia keinoja pyrit käyttämään näissä sun teksteissä, vai onko nää vaan pelkkää ajatuksenvirtaa :-D?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Iha pelkkää sattumanvarasta hölinää nää mun tekstit nykyään on :-D

   Poista
 4. Ihanan näköstä teillä! Tykkään kyllä niin tosta sun kirjotustyylistä, miellyttävä lukee :)

  VastaaPoista


Pidetään meininki asiallisena ja rentona. Eri mieltä saa olla, mutta nokkavaksi ei tarvitse heittäytyä!
Kuviani saat toki käyttää, kunhan pyydät ensin luvan allekirjoittaneelta.

Featured posts

Copyright © And then she grew up
Design by Fearne