FRIDAY SNAPSHOTS

21. helmikuuta 2014


Niin se viikko taas meni, että humaus vaan kävi! Vastahan mä tota sunnuntain postausta tänne kasasin? :-D
TGIF3
1. Ollaan Jamin kanssa yritetty vähän parantaa meidän molempien vuorokausirytmiä. Pariskuntana ei oo kauheen helppoa pysyä semmosissa inhimillisissä nukkumisajankohdissa, kun toinen tulee päivittäin töistä kotiin vasta puolen yön aikaan. Nyt loppuviikkoa kohden ollaankin molemmat oltu jo reippaina pystyssä viimestään kymmeneltä. 

2.
Raja on palautettu kirjastoon ja nyt kääntelen innoissani uuden kirjan sivuja: Anja Snellmanin Lemmikkikaupan tytöt. Lainasin tän samaan aikaan Rajan kanssa, lukiossa jo kuulin tätä suositeltavan, ja meinasin palauttaa opuksen lukematta. Onneks kuitenkin satuin iltana ennen viimestä palautuspäivää avaamaan kyseisen kirjan ja jäin koukkuun. Seuraavaksi olinkin jo kirjaston sivuilla lisäämässä laina-aikaa kuukaudella!

TGIF2
3. Rakastan meikata sängyssä samalla katsoen jotain sarjaa läppäriltä, mutta se on niin pirullisen epäkäytännöllistä ja hidasta touhua, ihan vaan jo senkin takia, että keskittyminen meikkaamiseen nenän edessä pyörivän sarjan takia herpaantuu. Kaikenlisäks mun kulmaväri hajos tuhannen pirstaleiks viikko takaperin ja nyt meidän lakanat on täynnä tummanruskeita meikkilänttejä, kun en oo kerennyt pirstaleista värinappia korjaamaan :-D

4.
Niinkuin jo muistaakseni kerroinkin, käytiin viimeviikonloppuna pikkuveljen kanssa Kärkkäisellä etsimässä synttärilahjaa naapurinpojalle. Samalla reissulla iskin silmäni tuohon kuvassa komeilevaan pöytälamppuun, niin soman ulkonäön kuin edullisen hinnankin suhteen. Viime lauantaina nappasin lampun mukaani, mutta lopulta jonkun ihme päähänpistoksen saattelemana päädyin palauttamaan sen hyllyyn.
  Pömpeli kuitenkin pyöri mielessä koko viikon ja kun mulla eilen oli auto käytössä, en viitsinyt enää kiusata itseäni. Nyt lamppu odottaa käyttöönottoa ja (toivottavasti) ens viikolla saapuvaa Ikean pakettia TV-tason reunalla. Ihanaa saada eteiseen semmonen lamppu, mikä myös valaisee eikä syty 5 sekunnin viiveellä katkasijan painamisesta!

TGIF1
5. Kollari 2nd Hand / Farkkupaita Only / Housut Dr. Denim / Laukku 2nd Hand (GT) / Kello Glitter. Vasemmanpuoleisessa kuvassa kiteytyy aika hyvin se, miks tykkään tästä valosasta makkarista niin paljon: vielä vanhempien luona asuessa sain vain unelmoida sisällä otettavista asukuvista...

6.
Poikkesin viime viikolla myös Spirit Storessa puljun ikkunoissa komeilevien ale-julisteiden houkuttelemana. Siellä oli muutama hyllyllinen jos jonkinmoisia kenkiä maksimissaan parillakympillä ja tuli kokeiltua jos jonkinmoista popoa ja stiflaa. Sellasia wedgetennareitakin kokeilin, mutta ei ne oo tämmösen pallopohkeen juttu ollenkaan :-D Mukaan lähti lopulta tosi simppelit melkein-polvipituiset saappaat. Parillakympillä!

12 kommenttia

 1. Vastaukset
  1. Muutama postaus takaperin löytyy settiä koko asunnosta, oon muuttanu jo pois vanhempien luota eikä mulla oo "omaa huonetta" :-)

   Poista
 2. Onko muita kirjoja suositeltavissa Anja Snellmannilta? Nuo yksilöt olen jo lukenut enkä tiedä mihin sitä nyt tarttuisi.. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei nyt Snellmanin muuta tuotantoa muistu mieleen, mutta muilta kirjailijoilta voin suositella ainakin

   Khalde Hosseini: Tuhat loistavaa aurinkoa
   Christina Nord Wahldén: Liian lyhyt hame?

   Pari oikein mielenkiintosta, suurinpiirtein samantyyppistä kirjaa. Vähän "rankemmista" ja ikävemmistä aiheista :-)

   Poista
 3. Ihana blogi sulla (: Liityin lukijaks :P!

  VastaaPoista
 4. Sä se löydät alennusmyynneistä aina kaikkea kivaa! Tuntuu että mulla ei koskaan tartu sillon mitään mukaan haha :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nooo, emmäkään nyt aina jotain löydä, useammin tuun kotiin tyhjin käsin :-D

   Poista
 5. Käykö jami koulua tai töissä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Valitettavasti nää on niitä asioita, mitkä ei ulkopuolisille ja tuntemattomille kuulu.

   Poista
  2. Oli tai ei, asia ei sulle kuulu pätkän vertaa jos et aiheesta Jamin itsensä kanssa oo keskustellut :-)

   Poista


Pidetään meininki asiallisena ja rentona. Eri mieltä saa olla, mutta nokkavaksi ei tarvitse heittäytyä!
Kuviani saat toki käyttää, kunhan pyydät ensin luvan allekirjoittaneelta.

Featured posts

Copyright © And then she grew up
Design by Fearne