Pikkukoppero

5. syyskuuta 2013

huone31 Näkymä ovelta 2 Lempparisormukset ja nappikorvakorut säilytän isossa mariskoolissa, vaikka löytyy sieltä muutamia muitakin koruja
IMG_616323 Valokuvat kummipojasta ja hänen veljestään, sekä Jamista 14-vuotiaana :'-D
huone14 Korupuussa roikkuu mielekkäimmät ranne- ja kaulakorut, sekä roikkuvat korvakorut 5 Oma sänky, paras sänky. Vähän leveyttä sille tosin kaipaisin, mutta uutta sänkyä ei vanhempien luo oo enää järkeä hommata!
IMG_612626 Oon yleensä todella neuroottinen mun vaaterekin suhteen, vaatteiden on nimittäin oltava väri- ja paksuusjärjestyksessä just eikä melkein (toisessa reunassa villatakit sunmuut, toisessa topit jne). Nyt kun oon kaks viikkoa nukkunut porukoiden sängyssä, ei tohon oman huoneen vaatesäilytykseen oo tullut kiinnitettyä niinkään huomiota!
huone27 Rekin alta löytyy kengät, jotka ei oo päivittäisessä käytössä. Ne sitten tietty vaihtuu vuodenajan mukaan ― talveksi tohon tulee kaikki baltsut ja esimerkiks noi nilkkurit tuolta takaa vien sitten eteiseen, kun niille tulee taas käyttöä. 8 Ja tältä näyttää sitten kun katsotaan toisesta nurkasta, ovi jää oikealle puolelle. Tota telkkaria ei oo käytetty enää vuosiin, mutta en vaan saa aikaseks otettua sitä alas tuolta :-D Yöpöydän hyllyistä löytyy laatikollinen kynsilakkoja sekä läjä lempparilehtiä, kaapissa on mun valokuvauskamat jalustaa lukuunottamatta!
IMG_615629 Tää taulu löyty joskus aikoinaan Ikeasta. En mä tosta niinkään tykkää, mutta kelpaa paremman puutteessa. Muita tauluja mun huoneen seinillä ei sitten olekaan :)

Semmoinen mun soppeni siis on. Henkilökohtasesti en niin tykkää huoneesta, vaikka toi seinien helmiäinen violetti onkin aika omaperäinen valinta. Huomaako sen kenties että sisustajana on ollut 14-vuotias Jenna? :-D Lattia on myös aivan kauhea ja suoraan 80-luvulta, mutta se on sama koko yläkerrassa eikä sitä kuulemma vaihdeta ennen kuin me Jannen kanssa ollaan muutettu roininemme pois!
Mulla ei ole työpöytää eikä huoneessa muutenkaan oo mitenkään mahdottomasti tilaa, pinta-alaa taitaa olla jotain 6-7m² eli todella vähän. Se oli mulle melkonen shokki 12-vuotiaana vaihtaa tähän huoneeseen, kun olin tottunut nykyään poikien valtakunnaksi ristittyyn pienen yksiön kokoiseen jättihuoneeseen. Mutta onneksi kohta saa ympärilleen huimasti paljon enemmän tilaa oman asunnon myötä jota seuraavaksi sitten joskus esittelen :-)

18 kommenttia

 1. Mun mielestä oot kaikesta huolimatta tehnyt tuosta huoneesta oikein viihtyisän ja itsekin tykkään, että kaikki lemppariasiat on heti saatavilla... eikä missään kaapin sopukoissa pyörimässä. :)

  Ah, viimeinen hankinta olisikin tuollainen vaaterekki. <3
  xoxo Mella

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onhan tuo ajanut asiansa, harmittaa vaan kovasti kun suurta vaihtelun varaa ei ole huoneen pienen koon vuoksi :( ja joskus olisi ihan kiva jos olisi vaatekaappi johon kaikki roina siivota piiloon :-D

   Kiitos kommentista, vaaterekkiä suosittelen vaikken tuota omaa jyskin versiota. Se tuppaa valumaan ja heilumaan miten sattuu jos vaatteet ei oo samanpainosia molemmilla puolilla rekkiä! :-D

   Poista
 2. Söpö huone :) mistä tuo sun korupuu on ostettu?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Laivalta, jonka nimeä en nyt muista :-D

   Poista
 3. Ihana toi koruteline! Mistä se on? :-)

  VastaaPoista
 4. Käytät ihan kauheesti huutomerkkiä lauseiden lopussa niinku näin! Ei ole mitenkään negatiivinen asia kylläkään! :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun mielestä se vaan antaa paljon semmosen lennokkaamman ja positiivisemman ilmeen lauseelle, kuin vaikka kolme pistettä. Oon halunnut vähentää jatkuvaa hymiöiden käyttöä blogiteksteissä enkä oo niin etevä, että osaisin pelkän virkkeen sisällön avulla luoda siitä pirteän ja positiivisen kuuloisen lukijalle.

   Poista
 5. toi on jotenkin kivan tunnelmallinen, tollanen pieni huone (: lisäksi ei tarvii kauheesti siivota, et hyviä puolia tostakin löytyy :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pieni indeed :-D Ja se koko huijaa, tässä on nimittäin aivan mieletön siivoaminen ja mut tunnetaan vihasena imuroijana, kun ei sen imurin kanssa tahdo mahtua mihinkään koloon tai nurkkaan :-D Kiitos :)

   Poista
 6. Oi vitsi sulla on kiva huone! :---)

  VastaaPoista
 7. Oi onpa ihanan tyylikäs huone :) !!

  VastaaPoista
 8. ootko sairaalassa vakitisena siivoojana vai ootko 'väliaikanen?' ja kiva huone sulla! :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En työskentele sairaalassa, vaan varsinainen nimike sille mestalle taitaa olla joku yksityinen terveyskeskus tms :-D Tänään just kirjotin sopimuksen, jonka mukaan jatkan vakituisena :) Tähän asti oon ollut vuosilomasijainen.

   Kiitos!

   Poista
 9. Paljon tolla vaaterekillä oli hintaa? Ja postausidea: mielipideteksti bb:stä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. 10-20e, en muista yhtään mut jotain tolta väliltä :-D Ja ei bb kiinnosta mua niin paljon et siitä jaksais postausta vääntää, kiitos silti ehdotuksesta :-)

   Poista


Pidetään meininki asiallisena ja rentona. Eri mieltä saa olla, mutta nokkavaksi ei tarvitse heittäytyä!
Kuviani saat toki käyttää, kunhan pyydät ensin luvan allekirjoittaneelta.

Featured posts

Copyright © And then she grew up
Design by Fearne