Ei niin "TGIF"

13. syyskuuta 2013

asu1 asu2 Knit H&M / Pants Dr. Denim / Coat H&M (2nd hand) / Boots Dinsko (2nd hand) / Scarf Only

Oon niin haltioissani tästä syksystä ja vähän viileämmistä ilmoista. Mua rupesi ottamaan intiaanikesä niin paljon päähän, että ryhdyin kapinaan ja ostin tuon muhkean kaulahuivin viimeviikonloppuna, +22 lämpötilasta huolimatta. Mun kiukuttelu on nyt ilmeisesti huomattu ja mittari näyttää sopivan vilpoisaa viittätoista plussan puolelta. Myös päivällä. Sehän siinä olikin, kun aamulla oli ihan pirun kylmä ja iltapäivällä oli sitten sulaa märäksi läntiksi vaatepartensa sisälmyksiin.
Meinasinpa myös hehkuttaa että jes, nyt on taas perjantai, mutta ehkä jätän väliin! Kuitenkin on perjantai 13. Enhän mä taikauskoinen ole, mutta viimevuotisen epäonnenpäivän tiimoilta oon oppinut pitämään suuni supussa. Ei ollut nimittäin hauskaa ku nenä rupesi syyttä suotta vuotamaan litratolkulla verta kesken historian tunnin.. Tuudittaudun kuitenkin ajatukseen, että mun koko viikon (krhm, kuukauden) epäonni latautui tiistaille ja purkautui oikein huolella, siitä muistona sisäänpäin ruttaantunut pelti pappani auton vasemman etulyhdyn kupeessa ja vasemmassa takaovessa. Mites, löytyykö siltä puolen taikauskoisia vai onko kyseessä perjantai siinä missä mikä tahansa muukin?

18 kommenttia

 1. mistä oot oikein ladannu ton gimp 2 koska kun etin sitä nii saan tulokseks vaan gimp ykkösen lataukset :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ite taisin sen aikoinaan ladata ihan Gimpin omilta nettisivuilta, www.gimp.org :-) En nyt tosin tiedä, onko toi nettisivu toiminnassa vai bugaako mun netti täällä kun ei suostu aukasemaan sitä!

   Poista
 2. Vitsi miten ihana syystakki, ja toi huivi myös! Sopii sulle tosi hyvin (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :-) Takin ostin viimekeväänä enempi kevättakiksi, mutta siitä saa erilaisia asusteita yhdistelemällä varsin kelvon syksyäkin varten :-)

   Poista
 3. Ihania syyskuvia! (:
  Ite oon kans syksynlapsi ihan kirjaimellisesti(: Synttärit ens viikolla ja oon kans kovasti kapinoinut lämpöä vastaan paksuilla villapaidoilla ja kaulahuiveilla! :D On niin ihana ku pääsee pukeutumaan kerroksittaisiin asuihin ja ei oo tuskasen kuuma kokoajan. Myös syksyn värit vaatteissa ja luonnossa on suurta herkkua<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :-) Se on kyllä kieltämättä ihanaa, siinä on semmosta tietynlaista turvallisuuden tuntua kun voi ahtaa päällensä kerroksen toisensa jälkeen eikä tuu kuuma! :-D

   Poista
 4. Ite oon syntyny 13 perjantai ja usein tulee mietittyä vastoinkäymisten kohal et oonko epäonnenlapsi ! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, eihän sitä koskaan tiedä :-D Toivottavasti et oo!

   Poista
 5. Täytyy sanoa et blogis on ihana! Lösin vasta joku aika sitten, mutta ihanan pirteä olet! :3 Onko tän postauksen kuvat muuten kuvattu 50mm:llä? Mikä se niistä on, kun niitähän on kai jo useampaa versiota.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia :-) Tuo f/1.8 on kyseessä, jonka tiedot lukee tuolla sivun alalaidassa!

   Poista
 6. Voi Jenna oot taas niin ihana noissa kuvissa ♥ ja piti just sanoa, että vaihda toi yks kuva tonne sivugadgettiin, mutta olitkin jo vaihtanut hah :-D oikeesti, en oo törmänny yhteenkään näin hyvään ja aitoon blogiin, kun sun omas, jatka samaan malliin :-) oot oikeesti inspiraatio monille. Varsinkin sun edellinen postaus pisti mut miettimään. En viittinyt tulla omalla nimellä kommentoimaan, koska muuten luulisit, että oon semmonen oman blogini piilomainostaja, kun kehun sua eka, ja sit blogin osotetta perään :D

  Onnea sulle ja Jamille vielä vähän näin myöhässä, ootte ihana pari ♥ Ja Jami on onnekas kun saa noin ihanan tyttöystävän kun sut vierelleen loppuelämäksi. :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voii, kiitos kiitos ♥ ihana aina saada näitä pidempiä kommentteja teiltä, piristävät päivää ihan joka kerta! Harmi vain kun en oikein osaa muuta vastata kuin kiitosta :-D

   Poista
 7. oot tosi kaunis ja aivan ihanat hiukset sulla! :)

  http://jct-bloggercom.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 8. eiii oo intiaanikesä. ihania kuvia! :-)

  VastaaPoista
 9. ooi vähän kiva blogi sulla ja ihania kuvia ! :) kävisitkö kurkkaamassa mun blogia ?

  http://ccanyouhearmenow.blogspot.fi/
  http://ccanyouhearmenow.blogspot.fi/
  http://ccanyouhearmenow.blogspot.fi/

  VastaaPoista


Pidetään meininki asiallisena ja rentona. Eri mieltä saa olla, mutta nokkavaksi ei tarvitse heittäytyä!
Kuviani saat toki käyttää, kunhan pyydät ensin luvan allekirjoittaneelta.

Featured posts

Copyright © And then she grew up
Design by Fearne