TJ IKUISUUS

8. heinäkuuta 2013

IMG_0222 IMG_98802 IMG_98862 IMG_99442 IMG_97413 IMG_04652 IMG_97322 IMG_97992 IMG_98652 IMG_97522 Aattelin "pitkästä aikaa" tulla heittelemään muutamat hyvinkin randomit kuvat pienten, tai no aika suurien, kuulumisten kera. Tänään tosiaan koitti se mitä oon kauhulla 2,5 vuotta odottanut, Jamin intin vihreisiin astuminen nimittäin. Olo oli jo kasarmilta pois ajaessa kauheen tyhjä, vaikka vasta viis minuuttia aikasemmin olin saanut pusut ja halit. Koitan tässä vaan takoa päähäni että Jamihan se se on, jolla on hankalampaa :-D Toivottavasti alokasaika nyt vain sujuisi hyvin!

Viikonloppu tuli vietettyä vähän kaikenkirjavissa fiiliksissä. Perjantaina juhlittiin meidän hyvän ystävän Tomin läksiäisiä, sille kun ei Etelä-Suomen kasarmit kelvanneet, vaan piti Sodankylään asti lähteä! Haikeat fiilikset unohtu kuitenkin Tomin kokkaaman loistosafkan myötä ja fiilis oli katossa aina aamun pikkutunneille saakka.

Vielä näin lopuksi tämmönen varoituksen sananen, kun mulla tänään alkoi työt uudessa paikassa. Mulla alkaa keskiviikkona tuplavuorot, eli teen päivässä sekä aamu- että iltavuoron. Herätys on elokuun alkuun saakka joka arkipäivä kello 5, aamuvuoron jälkeen pääsen pienille päikkäreille ja kolmelta iltapäivällä mun on taas riennettävä useammaksi tunniksi sorvin ääreen! Tästä halusin mainita ihan vain sen takia, ettette ihmettele, miksei musta välttämättä kuulu muulloin kuin viikonloppuisin :-D Saa nähdä, millasessa hapessa tän kuukauden jälkeen olen, mutta onneks palkkapäivä palkitsee!

62 kommenttia

 1. HYI ONKS JAMI LEIKANNU SIILIN ??

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pakkohan sen on ollu leikata ku se lähti inttiin? :-D

   Poista
  2. hitto mitä sherlockeja täällä taas... :D

   Poista
  3. ^^ :D

   Noi pinkit rintsikat on niin suloset ! :):)

   Poista
  4. Minä en kans nyt ihan ymmärrä, miten tää on voinu mennä ohi :-D Mutta kiitos Lotta, kyseessä on biksun yläosa ;-)

   Poista
  5. ei vittu mikä idiootti.. lukis postaukset tarkemmin :D

   Poista
  6. "Pakkohan sen on ollu leikata ku se lähti inttiin? :-D"
   Ei olee :) Yleisilmeeltään siisti, korvat pitää näkyä ja kauluksille ei saa tukka mennä. Ei tarvitse siiliksi ajella!

   Poista
  7. http://www.puolustusvoimat.fi/wcm/0802b480406f9674bed9ff66f99672d5/ylpalvo.pdf?mod=ajperes

   Eihän se mikään ehdoton pakko ole millisiiliä vetää, mutta sitä eniten suositellaan ja parin millin siilistä on alokkaana hyvä lähteä liikkelle :-) Sitä ei tarvii heti ensimmäisen loman tullen olla siistimässä!

   Poista
 2. kesän ajan herätys joka aamu klo 04.00 jos yhtään lohduttaa :D

  VastaaPoista
 3. Mäkin saatoin tänään murun hennalaan ja vollottaen ajoin sieltä pois... koskas olis lomat? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sä myös! :-D Ja samaa taivastelen mäkin, pari viikkoa menee ainakin, buu!

   Poista
 4. Mun isoveli lähti tänää inttii parolaa ja en nää sitä nyt 3 viikkoo ja tuntuu iha kauheelt :D

  VastaaPoista
 5. Musta tuli tänään kans inttileski ja todennäkösesti mies joutuu olemaan kiinni sen vuoden että eihä siinä sit, onneks se tulee sielt ain lomille :-D

  VastaaPoista
 6. Älä stressaa turhaan, tuo vuosi (tai hyvässä lykyssä vaikka puolikas!) menee ihan sikanopeesti :----) Odotin aikanaan oman poikaystävän inttiä kauhulla, mutta kyllä se elo lähti tosi hyvin rullaamaan niinkin, viikonloppuelämästä huolimatta! Omalle kohdalle iski pieni kriisi kun poikaystävän vuoden palvelus alkoi olemaan loppu, hahah! Nyt se on jo vuodenpäivät pyörinyt tuossa jaloissa taasen, elämä jatkuu! :---D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinhän se menee, tässä kuitenkin yhteiset 3 vuotta ihan humahtanut menemään, 1/3 siitä kuvittelis tuntuvan missään :-D Mulla on myös onneks kaikki päivät töitä, niin on muuta ajateltavaa!

   Voin itekin kuvitella ton, mitä se sit pitkän ajan jälkeen on, kun jätkä pyörii jaloissa kotiutumisen jälkeen. Höhö :-D

   Poista
 7. jaksamista sulle! <3 mulla puol vuotta sotaleskeyttä jo takana ja tj164 :'D kyl se aika siinä menee, ei kauheen nopeesti eikä oo kivaa, mutta kyl se joskus tulee olemaan ohi! ei tää kommentti mitään varmaan auttanu mut halusin vaan laittaa tällasen et samassa veneessä ollaan :'D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos samoin, toivottavasti teillä meni RUKin kurssijuhla hyvin :) ♥

   Poista
  2. meni niin hyvin! oli paras viikonloppu mitä oon ehkä koskaan viettäny! oon sitä mieltä et pakotat jamin hakemaan rukkiin ihan vaan noitten juhlien takia ♥

   Poista
  3. Ihana kuulla! :) No juuuu, Jamilla on vähän semmonen koo otsassa koko touhun suhteen, että taitaa mulla jäädä rukin kekkerit väliin ainakin sen kanssa :-D

   Poista
 8. Miksi sulla on tuplavuorot? Ja mitä ihmettä, onko sellaisten teettäminen edes laillista? :O

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan laillisesti ja vapaaehtoisesti mä ne oon itselleni ottanut, kun lomitan kahta vakituista tän heinäkuun ajan :) Ja parempihan se vain mulle on, työ tekijäänsä kiittää!

   Poista
 9. Eikö Jami oo -92 syntynyt? Miten se nyt vasta menee inttiin, eikö sen ikäset oo suurin osa ollu jo viime vuonna? :) tai en minä oo satavarma että miten ne menee ku kai siellä eri ikäsiä muutenki on!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, onhan se :) Koulun takia tuo vain lykkäänty, se kun on vaihtanut koulutusalaa pariin otteeseen :-D

   Poista
 10. Eikä miten ihana toi 5 kuvan paita on!! Pakko kysyy, et mist se on? :--)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vero Modasta :) Kiitos, munkin lemppari!

   Poista
 11. Täällä inttileskeyttä takana jo puolisen vuotta ja edessä 72 päivää. Tosin miekkoseni viettää sitten aupair leskeyttä vielä viitisen kuukautta. Joten hienoa on kun ekan puolen vuoden aika nähtiin ehkä 1/3 viikonlopuista ja toisella puoliskolla jopa ehkä kahdesti. Täälläkin seurusteltu yli kolme vuotta. Kyllä siihen tottuu ja itelläki tosiaa vihdoinkin löyty uskallus lähteä pois suomesta kun tajusi, että pystyy myös elämään ilman sitä toista. :-) Miekkonen oli tossa 3 viikkoa leirillä lapissa joista oiskohan ollu 14 päivää ei kuulunu sanaakaan tai viestiäkään ja nähtiin nopeasti kaks kertaa ennenku tänne lähin. Eli viimeset pari kuukautta ja kahesti nähty, kyllä siihenkin tottuu :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi jukranpujut, hatun nostot täältä päin teille molemmille :) Treffaillaan mekin Jamin kanssa suhteellisen vähän 3 vuotta seurustelleeksi pariksi (melkein kaikki näin kauan seurustelleet ovat melkein jokainen avoliitossa jo o_O) mutta tuo on jo ihailtavaa, mihin te ootte kyenneet vaikka niinkuin sanoit, tottumiskysymyshän se on :) Kaikkea hyvää ja oikein mukavaa aupair-aikaa sulle!

   Poista
 12. mullaki lähti veli inttiin, ihan kamalaa ajatella että se pikkunen pojankloppi joka pääs vast tarhast eskariin, astu armeijaan ?! mihin tämä aika oikeen menee :-( mutta kyllä tämä tästä, lomia odotellessa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sanoppa muuta, kauhulla odottelen oman veikan inttiin astumista parin vuoden päästä! :c

   Poista
 13. ihanat noi korallit shortit ! mistä ne on ?:)

  VastaaPoista
 14. Mun ei tarvii huolehtii inttileskeydestä, mut ihan yhtä harvoin (jollen jopa harvemmin) mä silti omaa rakasta nään :( vaikka välissä on vaan alle 70km niin tuntuu se näköjään aika ylitsepääsemättömältä aina välillä. Molemmilla omat elämät eri paikoissa työt, ym. Oivoi. Oliskin joku tj300 että vois edes laskea päiviä, mutta kun näillä näkymin tulee elettyä jopa 3-5 vuotta näin niin huhhuh. En sano tätä vähätelläkseni kenenkään inttileskeyttä ja ymmärrän ettei meidän suhde edes vielä täytä kunnon kaukosuhteen mittoja, mutta yhtä pahaltahan se ero silti aina tuntuu. Oon kyllä silti vähän kade teille inttileskille..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hitsin pimpulat :( Toi on kyllä ikävää kun välissä on noita kilometrejä, mutta sitten osaa onneks arvostaa sitä yhteistä aikaa ihan eri tavalla kuin mitkä jatkuvasti toistensa kyljessä kiehnäävät pariskunnat :)

   Poista
 15. Musta tuli kans inttileski tänään. :( Musta tosin tuntuu, että mä otin ite ton komeamman osapuolen lähtemisen raskaammin, vaikka jäänki ite kotiin. :--D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha :-D Nooo, tottumistahan tää vaatii eikä sitä koskaan tiedä mitä siellä kasarmin sisäpuolella tapahtuu (aina voi salaa toivoa sen oman sotamiehen loukkaantumista, että sen saa takaisin kotiin) ;-D

   Poista
 16. mistä toi ihana valkonen paita jonka selkä tollasta pitsikuvioo!! :-)

  VastaaPoista
 17. mistä tuo viidennen kuvan paita on, aivan täydellisen näköinen!:)

  VastaaPoista
 18. Onko jami joku noista tossa jätkäkuvassa? Kuka :o

  VastaaPoista
 19. Täälläki yks inttileski :( ollaan seurusteltu kans kolme vuotta että koko lukioaika nii aika kamalalta nyt tuntuu kun yhtäkkii joutuu olee paljon erossa :/ on kyllä monet kyyneleet tullu tirautettuu muttaa eiköhän tää tästä pikkuhiljaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaikkeen tottuu aina lopulta :) Ja sitä yhteistä aikaa oppii intin myötä sitten arvostamaan paljon enemmän!

   Poista
 20. Olin käymäs Summer Upis ja sit perjantai iltana käytii kavereiden kaa jossai baaris Rautatienkadul oisko ollu joku disco glow tms. mut oon ihan varma et näin sut siellä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, siellähän minä taisin olla :-D

   Poista
 21. Pistätkö Myponydoeslsdtä näkyville enää? Mietin eilen, että tekispä mieli lähtee käymään kirjastossa bongaamassa jotain luettavaa, ja kun siinä pohdiskelin mitä tällä kertaa, niin ekana mieleen iski se kirjapostaus sieltä :-D Hahah, maybe someday :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Emmää tiedä yhtään :-D Se oli kyllä hyvä postaus, etenkin kommenttien osalta :-) Voisin tän blogin puolelle joskus tehdä semmosen suosittelupostauksen kirjoista, mutta sille ei valitettavasti löydy aikaa ennen kuin mun työputki vähän hellittää :/

   Poista
 22. Täältä ilmottautuu myös yks inttileski! Jo kolme aamua takana, enää ikuisuus edessä ;-( Meillä seurustelua takana 4 ja puoli vuotta ja on se kyllä outoa olla ilman omaa kultaa, naurattajaa, lohduttajaa, olkapäätä ja kainaloa ! Itseäni olen yrittänyt lohduttaa sillä, että alle 100 vuotta sitten ihmiset lähtivät sotaan, joten eiköhän yhdestä puolesta vuodesta tai koko vuodesta selviä :-D

  Kiitos Jenna ihanasta blogista. Parasta sun blogissa on se, että sekä sinä että blogi vaikutatte aidoilta. Ei turhaa rehentelyä ja pelkkiä "kauniita" asioita, vaan sopivasti myös ihan oikeaa arkea! Tsemppiä töihin, samoissa hommissa oon myös ja ihanaa kesää ! :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, helpollahan me päästään! :-)

   Ja kiitos oikein paljon :3 Tsemppiä ja työniloa myös sulle!

   Poista
 23. Ihana postaus! Tiedätkö/mikä bannerisi tekstin fontti on nimeltään? :) Ja millä teit bannerisi, ihana! ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :-) Se on jokuuuuu Signerica thin, muistaakseni, Gimpillä väsäilin joskus!

   Poista
 24. mikä on tuo sun tekstin nimi,jolla oot kirjottanu blogin nimen tuonne ylös? sulla on mieltön blogi!! :)

  VastaaPoista
 25. anteeksi ku alan selittämään eri asioista :D mutta kyselisin siitä sun vanhojentanssi mekosta :) tanssin siis ens keväänä vanhat ja oon jo alkanu kattelee niitä kauppoi mistä niitä mekkoja voi tilata ja hinnat kirpasee aikalailla joten muistelin että puhuit sillon että se oli halpa. mistä tilasitkaan sen sun mekon, oliko kallis, ja tilasitko mittatilaus työnä sen? kiitos jo etukäteen :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tidebuy.com -nimiseltä sivustolta tilasin mittatilaustyönä, toimituksessa taisi mennä pari viikkoa ja hinta oli siinä 150€ kieppeillä :-)

   Poista
 26. Miten on työt lähtenyt käyntiin uudessa työpaikassa? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan kivasti, jalat huutaa hoosiannaa ja oon ku nukkuneen rukous, mutta fiilis on yleisesti ottaen hyvä :-D Uusimmassa postauksessa juttua vähän enemmän :-)

   Poista
 27. Mistä noi pinkit biksut on? :)

  VastaaPoista


Pidetään meininki asiallisena ja rentona. Eri mieltä saa olla, mutta nokkavaksi ei tarvitse heittäytyä!
Kuviani saat toki käyttää, kunhan pyydät ensin luvan allekirjoittaneelta.

Featured posts

Copyright © And then she grew up
Design by Fearne