TGIF

12. heinäkuuta 2013

IMG_9949 IMG_9965 IMG_9958 Ah, mikäs sen ihanampaa ku tulla perjantai-iltana töistä kotiin ja tajuta, että aamulla saa nukkua pitkään. Pyrin toki pitämään vuorokausirytmin järkevänä, mutta kun jopa se kymmeneen saakka nukkuminen on "myöhään". Ainakin verrattuna mun arkiaamujen femman herätyksiin.
Kaarsin töistä kotiin kaupan kautta ja päätin etten liiku seuraavaan vuorokauteen yhtään mihinkään. Okei mun pitää viedä tuntilaput toimistolle ja palauttaa auto papalle, mutta ainakaan ennen puoltapäivää mä en sängystäni nouse. Pitää oppia ottamaan viikonlopuista kaikki irti :-D

Ensimmäinen viikko on siis ollut tosi rankka, kun joku jo kyselikin, että miten työt uudessa paikassa lähteneet käyntiin. Mä oon viipottanu viikon menemään ku nukkuneen rukous ja mun jalkoja ei oo särkenyt näin paljoa sitten teini-iän paljonpuhuttujen "kasvukipujen". Onneks tähän kuitenkin tottuu ja loppuviikkoa kohden tehtävät alkoi sujua rutiinilla ilman sen suurempaa pähkäilyä. Ainoo harmi on mun vähiin jääneet yöunet ja syöminen. Parin viime vuorokauden aikana unta on vedetty palloon yhteensä ehkä 12h (mukaanlukien aamu- ja iltavuorojen välissä nukkumani päikkärit) ja se jos mikä syö naista. Tänäaamuna herääminen ei kuitenkaan ollut enää niin vaikeaa, kuin maanantaina!

Uh, tässä mä vaan puhun töistä, ei mun arkeen oikein muuta kuulu seuraavan neljän viikon aikana. Katsellaan jos huomenna taas pitkästä aikaa saisin kuvailtua vähän asupostausta, niitä kun ei vähään aikaan oo täällä nähty :-) Lupaan myös alkuviikosta kertoa maailman parhaimpia uutisia, mutta nyt mä sukellan vällyjen väliin Frendien ja sipsien kanssa!

18 kommenttia

 1. minkä niminen on tuo fontti millä oot kirjottanu banneriin?kiitos jos vastaat!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Edellisen postauksen kommenteissa vastasin 2 kertaa tähän kysymykseen juuri äskön .. Signerica thin on kyseessä!

   Poista
 2. Samoissa tunnelmissa perjantai menee. Töitä täällä painettu 60 tuntia tällä viikolla, ja nyt väsyttää niin paljo et kyl toi sänky kutsuu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi jestas! Oikein rentouttavaa viikonloppua sulle :)

   Poista
 3. On ihan parhautta kun voi vaan ottaa rennosti ja kattoa jotain hyvää sarjaa! Itellä on tällä hetkellä menossa heroesin kattominen ja kuten sanoin, ihan parasta :)
  Siulla on aina niin ihania kuvia ja kirjotat tosi kivasti - vaikka tekstiä on suht paljon, sitä ei oo mitenkään "hankalaa" lukea :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos todella paljon :-) Ja joo o, mäkään en tällä hetkellä tiedä parempaa pienen budjetin rentoutumiskeinoa!

   Poista
 4. mitä sun edelliselle työpaikalle kävi? :o

  VastaaPoista
 5. aaah miksi oi miksi en ostanut kaupasta tänään sipsejä..??

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ;-) Sitä sopii ihmetellä, käy tänään kipasee nopsaan!

   Poista
 6. Mullaki oli torstaina työpäivä 8.30-20, työmatkoihinki meni yhteensä se 10km pyörällä polkemista.. Voit varmaan kuvitella sen fiiliksen ku puoli yheksän pääsin kotiovesta sisään ja heittäydyin sohvalle lahnaamaan loppuillaksi :--D (ja sitten tekemään jokailtasen rutiinini, kattomaan pikkuveljen kanssa FRENDEJÄ!)

  VastaaPoista
 7. Ihania kuvia! Frendit on aivan paras sarja! xx

  wildflowerofprague.blogspot.cz

  VastaaPoista
 8. voi että aivan ihania kuvia ja tosi kiva blogi :>! liityn ehdottomasti lukijaksi!

  http://alisaaj.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 9. Rakastan Frendejä!! Mul on ne kaikki tuotantokaudet, oli pakko ostaa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, sitten meitä on kaksi, tai no useampi :-D

   Poista


Pidetään meininki asiallisena ja rentona. Eri mieltä saa olla, mutta nokkavaksi ei tarvitse heittäytyä!
Kuviani saat toki käyttää, kunhan pyydät ensin luvan allekirjoittaneelta.

Featured posts

Copyright © And then she grew up
Design by Fearne