TÄÄLLÄ OLLAAN

25. huhtikuuta 2013

IMG_8585 IMG_8563 IMG_8595 Saavuttiin Leville tossa pari tuntia sitten, aiheutettuamme lievää hämmennystä ABC-asemilla ympäri maata. Tai no pojat ja niiden eläinpuvut aiheutti! Oli kuitenkin tosi jeesit 900 kilometriä ja aika meni nopsaan, vaikka itellä kaasujalka alko puutua jo 250km ajon jälkeen.
Eikä me tietenkään vältytty pieniltä vastoinkäymisiltä. Saatiin nimittäin heti alkuun todeta, että meille annettu mökin avainkaapin koodi on väärä eikä päästy mökkiin sisään :-D Seistiin tuolla räntäsateessa varmaan lähemmäs kolme varttia, mutta mitä pienistä. Nyt on hyvä fiilis ja kyllä hyvää kannatti vähän odottaakin, tää mökki on aivan huikea!

Mä väsäsin tässä itelleni vähän kanasalaattia ja se oli ihan taivaallista safkaa pitkästä aikaa, vaikka itse sanonkin. Huomenna lähetään kattomaan Teflon Brothersia ja tiedä häntä vaikka lauantaina tsekattais vielä Jätkäjätkätkin Hullussa Porossa. Nyt mä kuitenkin loikkaan tästä sohvalta nörttäilemästä tonne muun poppoon sekaan sekoilemaan. Elukat kuittaa ja meikä kirjottelee tässä viikon aikana varmasti lisää!

9 kommenttia

 1. toi mökki näyttää täydelliseltä! :-D have fun!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää on ihan perfecto, voin laittaa enempi kuvia myöhemmin :-) Ja varmasti!

   Poista
 2. ooh, Levi on ihan huikee paikka !

  VastaaPoista
 3. Nykyään sun postauksis on vaan pari kuvaa >:( ennen laitoit enemmän mikä oli kivempi... ja niin aseteltuja nykyään kaikki ruokakuvat jne

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eipä oot tässä talven mittaan, kun tää blogi pystyssä on ollut, ollut mitään erikoisempaa kuvausinspistä mistä niitä kymmeniä kuvia per postaus saisi :-) Niin oli MPDL aikoinakin, emmä sinnekkään talvisin hääppösempää kuvamateriaalia saanut.

   Ja aina oon asetellut mun safkat noin, samanlaisia safkakuvia löytyy useampi parin viime vuoden ajalta :-D Harmi jos ajattelet noin, voin kuitenkin luvata että tältä viikolta on luvassa kunnon kuvapläjäys ja kesää kohden mennessä sellasten postausten määrä kasvaa kun tulee valosampaa!

   Poista
 4. Tota ei voi sanoo enää ees mökiks! Se on ihan mahtava :D have fun!!

  VastaaPoista


Pidetään meininki asiallisena ja rentona. Eri mieltä saa olla, mutta nokkavaksi ei tarvitse heittäytyä!
Kuviani saat toki käyttää, kunhan pyydät ensin luvan allekirjoittaneelta.

Featured posts

Copyright © And then she grew up
Design by Fearne