"Nyt on sellanen olo ku ois bilettäny kolme päivää putkeen"

28. huhtikuuta 2013

IMG_8914 IMG_8885 IMG_8827 IMG_8847 IMG_8894 n517d07cd924cd .. Ja niinhän me vähän ollaanki. Tänään on aika ottaa vähä chillimmin ja huomenna suunnataan porukalla mäkeen! Mä tietenkin vaan menin ja unohdin lasit ja kypärän kotiin, joten saas nähä mitä sitä keksii. Joko otan överi varovasti siellä, koska no meinasin kameranki ottaa sinne, tai sitte meen gondolilla vaan huipulle, kuvailen aikani ja tuun takasi mökille.
Eilen oltiin kattomassa Jätkäjätkiä ja toissapäivänä esiinty Teflon Brothers. Oli kyllä tosi jees molemmat, vaikkakin Hullu Poro Areenan kokosessa mestassa ois saanu olla vielä puolet enemmän porukkaa, et siel ois ollu kunnolla menoo ja meininkiä. Tanssilattialla pakoiltiin limasia miehiä ja mä jopa pujotin ohkasen sormuksen vasempaan nimettömään, jotta niistä ois päässy eroon vaan kättä heilauttamalla :-D

Mun kiinalaisittain maustetut kanankoivet alkaa tuoksuu tuolt uunista sillä tavalla, että ne on varmaan valmiina ihan just. Toivottavasti teilläkin oli mukava viikonloppu ja kattellaan seuraavalla kerralla vähän vappumeininkiä ja pientä videon poikasta saattaa olla myös luvassa ;-)

10 kommenttia

 1. Vuokraa kypärä ja lasit!! Älä heitä laskuja hukkaan ton takia, rohkeasti vain välinevuokraamoon kokeilemaan, ammattilaiset osaa auttaa:)<3! Hyvää lomaa:3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sekin on kyllä mahdollisuus, ei vaan raaskis maksaa siitä :-D Mietin myös et jos joku kavereista jää mökkiin päivystämään niin lainaan ainakin laseja siltä joltakulta :-) Kiitos paljon!

   Poista
 2. Hui, luulin pari sekkaa ennen kun mietin yhtään, että olit menny kihloihin! :D mutta hauskaa lomaa! :-)

  VastaaPoista
 3. voii oon niin kade kun teillä näyttää olevan niin tiivis porukaka ja teillä näyttää olevan ihan hirmu hauskaa tuolla ! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllähän tässä jo kolmisen vuotta tällä porukalla heiluttu väkisinkin lähennytty :-)

   Poista
 4. hahaha toi sormusjuttu on tuttua itelle! :-D monesti tehny noin töissä ku nää naapurimaalaset ei oikeen tajua ettei kiinnosta, ni sitte ku ne näkee sormuksen ni sitte ne sen ymmärtää :-D haha!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täällä tuntuu ku ois jossain virallisilla parinhankintamarkkinoilla, jokaikinen on iholla jatkuvasti :-D Ei tahtonut täällä toi sormuskaan riittää viestimään omasta siivilisäädystä!

   Poista
 5. Kysyisin että miten saa blogiin laitettua tuon biisin tollai pelkkänä mustana palkkina? :) oon jo pitkään yrittäny saada sen sillai (kohta varmaan kuukauden, enkä oo vieläkä onnistunu) ja kaipaisin kipeesti neuvoja.
  Oot erittäin kaunis ja pitäkää hauskaa siellä (tuskimpa kyllä tarvitsee erikseen kehottaa) :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muutat siitä upotuskoodista height-luvun 25 :-) Kiitoksia!

   Poista


Pidetään meininki asiallisena ja rentona. Eri mieltä saa olla, mutta nokkavaksi ei tarvitse heittäytyä!
Kuviani saat toki käyttää, kunhan pyydät ensin luvan allekirjoittaneelta.

Featured posts

Copyright © And then she grew up
Design by Fearne