Höpöttelyä

28. maaliskuuta 2013

Muistakaas klikkailla laatua paremmaks kun se nyt vihdoin munkin videoissa on mahdollista!
ps oon ihan sekasin päivistä niin kun tavallista, älkää te menkö yhtä sekaisin kuin mä :-D

55 kommenttia

 1. puolmaratooni on noin 20km !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ok, siinä mun seuraamassa ohjelmassa oli sit varmaan jokin virhe :-)

   Poista
  2. ihan hyvä virhe, sillä sitte pystyt jopa 20km ton ohjelman jälkeen :p

   Poista
  3. Se nähdään sitten, mulle toi pelkkä 5km ois jo huikee suoritus :-D

   Poista
  4. niin kyllä mullekki!! :D nimimerkillä kaikki muut perheessä on juossu puolmaratonin tai kokonaisen...

   Poista
  5. siiis ajattelitko oikeesti et maratooni on 10km ja ihmiset juoksee sitä jotain neljä tuntii??:D

   Poista
  6. Joo todellaki .. Tai sit mulla on mennyt puurot ja vellit sekasin asian suhteen?

   Poista
 2. Ootko ikinä miettiny hampaitten valkasuu?:) Tai sul näyttäis olevan keltaset hampaat täs videos ni mietin! Eikä ollu mikään pahanlaatunen kommentti tää... Oot kaunis! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon miettinyt mutta mulla on luonnostaan (molemmilta vanhemmilta peritty) niin keltanen hammasluu et kun hammaslääkärin kanssa asiasta juteltiin, niin mä en valkoisia hampaita tuu saamaan ellen ottais jotain niitä semmosia kuoria tai sitten tekohampaita.

   Häpeen hampaitani ihan hirveesti ja sen takia koitan aina uusille ihmisille puhua niin ettei hampaat näkyis, enkä mielelläni kuulis niistä kommenttia kun tiedän miten asiat on ja mua on niistä myös kiusattu.

   Kiitos kuitenkin.

   Poista
  2. En ees kiinnittäny huomiota sun hampaisiin ja piti oikeen uudelleen kattoa, mut ei noi ees oo pahat :D Älä turhaan häpeä niitä, sun hampaissa ei oo mitään vikaa, ihan tavalliset! :)

   Poista
  3. ei nuo kyllä mitenkään erityisen keltaset oo :-o eikä varsinkaa nii että pitäs jonku kiusata niiden takia!!

   Poista
  4. Mä taas inhoon kattoo näitä videoita itestäni ku tuijotan koko ajan vaan mun hampaita :-D Ala-asteella olin keltahampu, talttahammas ja luokan pojat keksi oikein nasevan vitsin siitä että juon varmaan pissaa joka aamu kun mun hampaat on niin keltaset (Y)

   Poista
 3. http://normalissoboring.tumblr.com/

  VastaaPoista
 4. tee postaus sun kalentereista! ne on niin ihania :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha pitää kattoo, en oo mun uusimpaan kalenteriin tehny pitkään aikaan mitään jännää :-D

   Poista
 5. huippu video :3

  unicornsaretrue.tumblr.com

  VastaaPoista
 6. jos toi paita on pesty ihan pesuohjeiden mukaan ja silti on kutistunut huomattavasti, niin vie takaisin liikkeeseen ! (: kankaan kutistuminen siinä lämpötilassa. mikä pesulappuun on merkitty on selkee laatuvirhe, jolloin sä oot oikeutettu palauttamaan tuotteen ja saamaan rahat takaisin

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aa okei :o Kyllä mä muistaakseni pesin sen ihan ohjeiden mukaan, musta on tullut vietävä pyykkifriikki nimittäin (kaikki pestävä ohjeiden mukaan, oman väristen seassa jne) :-D Pitää kattoa, toi oli kyllä alennuksessa ja alle kympinkö mä siitä maksoin niin ei olisi kauhea menetys.

   Mutta kiitti vinkistä! :-)

   Poista
 7. sulla on rumat kulmat ;O

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voisitteko anot jo jättää Jennan rauhaan?? Oletko itse täydellinen? jaa, ai et? NO MIKSI VAADIT SITÄ MUILTA???!! kiitos.

   Jenna oot kaikin puolin upee, kaunis ja AITO nainen!<3

   Poista
 8. http://little-miss-payne.tumblr.com/

  VastaaPoista
 9. puolimaraton on 21 km :)

  VastaaPoista
 10. ihana video taas kerran:) oot niin aidon ja ihanan olonen ihminen!

  VastaaPoista
 11. serafi-a.tumblr.com

  aloin seuraamaan sua :)

  VastaaPoista
 12. mulla ei toimi toi sportstracker kyllä yhtään, parin kilometrin koiralenkit näyttää lähemmäs 10km tolla :-D en tiiä onko sit vaan mun kännykäs vika

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oho aika hurja! Luin tosta kyllä netistä vähän samaa mutta sit taas positiivisiakin mielipiteitä tuli vastaan aikalailla saman verran :-D Mulla toi nyt ton ekan lenkin mittas aikalailla oikein, mutta voihan se ottaa esimerkiks häikkää jostain :o

   Poista
 13. Teee blogikirppis!! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitää nyt kattoa, siinä ku on aina noi riskinsä!

   Poista
 14. mäki oon ajatellu alottaa ton lenkkeilykauden, mut saa nyt nähä.. :-D

  http://emmakaisaa.tumblr.com/

  VastaaPoista
 15. Voitko linkittää sen sun kuntokuurin?
  ku toi sun kuuri tuntu aika hyvältä mullekki, niin voisin vaikka kokeilla. Mullaku on niin kauheen huono kunto, että haluaisin vähän paremmaksi. Lenkkeilyn jälkeen olo on oikeesti jotenki niin "kevyt" ja mulla ainaki tulee kauheen hyvä olo, ku oon käyny lenkillä. Oli tosi kiva video, tämmösiä ois kiva saada jatkossaki. Voitko tehä huonepostauksen? Ja voitko ottaa kuvia siitä sun lasketteluasusta? ois kiva jos sais niitä tänne! Mut joo, kiitos jos voit linkittää sen, nii määki pääsen treenaamaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. http://kuntoplus.fi/aihe/treeniohjelmia/juoksuohjelmia

   Tuolta kannattaa kattoo itelleen mieluinen ja sopiva ohjelma! Näkyy olevan paljon vaihtoehtoja vielä siitä 5:stä kilometristä eteenkinpäin aina täyteen maratoniin asti :-)
   Suosittelen ajottamaan lenkit erityisesti kuitenkin aamulle, mutta sillon kannattaa illalla syödä hyvin ettei käy sit aamulenkillä niinku mulle :-D Kaikenlisäks aamulenkki tuo semmosen kivan rutiinin ja virkeen fiiliksen vaikka vähän ensalkuun heikottaiskin!

   Huonepostauksen oonkin tehnyt jo, löytyy ihan tuolta mun youtube-kanavalta kun tein sen videomuodossa :-) Ja siitä lasketteluasusta tulee varmasti kuvaa viimestään sitten sieltä Leviltä käsin, nyt vaan pitää oottaa että mummo saa siihen takkiin uuden vetoketjun!

   Poista
 16. hitsi ku tää ei näy ipadilla tää video.. löytääks tän youtubesta millä nimellä tai mikä se sun youtube käyttäjä on jos sielt näkis? :

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aijaa :-O No mun käyttäjä youtubessa on myponydoeslsd et jos sillä löytyis mun kanava. Videon nimi on ihan vaan vlog 28/03 ja ku ite hain tolla ni se tulee siin ekalla hakutulossivulla vastaan!

   Poista
 17. Hei viitikö linkata mistä latasit sen WhatsAppin Meegolle? :) Oon iteki yrittäny ettiä jotai sen tapasta sovellusta, mut en oo löytäny.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. http://www.openwhatsapp.org/download/N9

   Meet kännykällä tolle sivulle, mun piti klikkaa tosta click here -linkistä ja sit se asentu suoraan mun puhelimeen ilman mitään erikoisempia kommervenkkejä!

   Poista
  2. Kiitos paljon! :) Voiks tota muuten käyttää sellasten kanssa joilla ei oo meegoo?

   Poista
  3. Kaikkien kans keltä jonkusortin whatsapp puhelimesta löytyy :-)

   Poista
  4. Ookei, hyvä juttu :)

   Poista
 18. Eiks sua häiritse sun kaksoisleuka kun yleensä ihmiset joilla on häpeilee ja peittelee sikana! Oot uskomaton! :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Häiritsee, mutta se on ollu mulla siitä asti ku oon ollu 2kk ikänen vauva että vaikee sitä on ees yrittää peittää tai saada pois. Mulla on läskipää, minkäs sille mahtaa :-D Enemmän häpeen hampaitani.

   Poista
 19. http://who-i-am-inside.tumblr.com/

  VastaaPoista
 20. http://www.enjoy-the-littlethingss.tumblr.com/ :)

  VastaaPoista
 21. voi luoja tota p*skan määrää mitä anoilta tuntuu tulevan(ja itse kommentoin täällä anona...) -.- must on tosi kiva lukee jonku tavallisen ihmisen blogia. Tänne on helpompi samaistua kuin johonki muotiblogien täydellisyyksiin jotka nekään tuskin ovat niin täydellisiä kun antavat ymmärtää. Musta on lähinnä hienoa, että Jenna jaksaa jakaa elämäänsä ja bloggailla täällä turhasta haukkumisesta huolimatta. Jos joku uskaltaa esittäytyä omana aitona itsenään pienine virheineen(joita meissä kaikissa on, MYÖS niissä täydellisissä haukkujissa) niin eikö meidän pitäisi kannustaa eikä tulla aukomaan päätämme jonkun kulmista, hampaista tai leuoisa.. ja ihan oikeesti, jos noin paljon jonkun persettä kaivelee ni aatelkaa ees niinpäin että näytättepähän te sitten kauniimmilta Jennan rinnalla jos teillä on täydelliset kulmat joita mielestänne Jennalla muka ei olisi. En halua tehdä tästä blogista mitään taistelutannerta tällä kommentilla mutta pakko avata sanainen arkkuni tässä kohtaa. Jenna oot upee nainen, älä anna kenenkää lannistaa sua !♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos hirmusesti ♥

   Mä en nyt silleen itteeni jaksa ottaa tommosta ulkonäöllisistä seikoista huomauttelua, koska niinkuin mä en itse olis huomannut koskaan, että mun hampaat on keltaiset tai että mulla se kaksoisleuka on. Ne on semmosia asioita, joilla oon nuorempana jaksanut vaivata pientä päätäni kun kaikilla muilla oli veistoksellinen siro leuka ja pepsodent-hymy.

   Nyt mua ei enää kiinnosta. Mun perhe hyväksyy mut tämmöisenä ja oon löytänyt ihanan miehen ja ystäviä jotka pitävät mua hyvännäköisenä kaikista vioista huolimatta. Sen takia joskus tuntuu vähän ilkeeltä että jotkut muut jaksavat kiinnittää huomiota noihin asioihin :-/

   Kyllähän me kaikki aina jossain vaiheessa arvostellaan toisten ulkonäköä, mutta niin kauan kun on itse sinut niiden vikojensakin kanssa (btw mä rakastan mun kulmia enkä pidä niitä rumina/vikana itsessäni), ei muidenkaan mielipiteen pitäisi siihen vaikuttaa!

   Poista
 22. sulla on siis n9 ja saat siihen instagramin?? miten:o mä en oo itte löytäny omaan luuriini mitään kikkaa jolla sen saa, omistan siis kanssa n9..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu! Se on nimeltään Instago ja löytyy muistaakseni n9-apps.com -nimiseltä sivulta. Se on semmonen raakaversio ja sillä pystyy vain selaamaan seuraamiensa ihmisten kuvia ja niitä suosittuja kuvia. Omien kuvien lisääminen tai selaaminen ei oo mahdollista, vielä. :-(

   Poista
 23. http://tomorrowisanothertry.tumblr.com/
  :---)

  VastaaPoista
 24. Apua oot niin ihana paras!!! <3 Oon koko päivän lukenu siun blogia ku oon ollu vaan kotona kipeenä :< Lisää tämmösiä♥

  VastaaPoista


Pidetään meininki asiallisena ja rentona. Eri mieltä saa olla, mutta nokkavaksi ei tarvitse heittäytyä!
Kuviani saat toki käyttää, kunhan pyydät ensin luvan allekirjoittaneelta.

Featured posts

Copyright © And then she grew up
Design by Fearne