WHAT WOULD I WEAR: CLUBBING & PARTY

2. helmikuuta 2013

Oletetaan että Suomesta löytyis klubeja suuren maailman malliin, eli siis muitakin kuin Seduloita. Tai no, miksei nää ekat kolme menis uudenvuodenbileissäkin, mutta nyt on virallisesti aiheena aivan muut pippalot kuin kotibileet. Cocktail-kutsut, jonkun hienon mestan avajaiset, blogikutsut jossain tai ihan vaan rehellisesti sanottuna villi yö baarissa (edelleen jossain paljon hohdokkaammassa kuin Tivolissa tai Onnelassa). Seuraavat kollaasit ois aika lähellä niitä asukokonaisuuksia, jotka päälleni pistäisin. Tilaisuudesta riippuen! Mihinkään sukulaiskekkereille en näitä siis laittais, ensimmäinen on siinä ja siinä rajalla, mutta mieluummin ei.
club2 club3 club1
Sitten viimesenä asu, jonka pukisin päälleni juurikin kotibileisiin tai kotikaupungin kuppiloihin. Ja ilmeisesti nyt ollaan siis kesällä menossa, kun on shortsit ja kaikki! En malta odottaa että pääsee taas juhlimaan kesäkuteissa, alkaa ottaa päähän ainaset tummat ja glitteriset asukokonaisuudet, ne on niin kauheen virallisia ja voi helposti mennä ylijuhlallisiksi. Välillä mietin että eikö ihmisillä oo noissa perus teinikapakoissa vähän ylilaittautunut olo kaikissa glittermekoissaan ja 15cm koroissaan. Mutta juu, pysytäänpä asiassa eli.. Kesä, tule jo!

club4

23 kommenttia

 1. äää! nää on niin kivoja:)

  VastaaPoista
 2. mua kiinnostais hirveesti tehä tällänen postaussarja omaankin blogiin, onko se sulle ok ? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo totta kai voit tehdä tämmösen, enhän mä tätä ideaa omista! :-)

   Poista
 3. pystytkö sä oikeesti kävellä noin upeissa ja korkeissa koroissa mitä noissa ekoissa asuissa on? :-D aah mäki nii haluisin et kykenisin, ja harjotteluahan se vaa vaatis, mut mun jalat huutaan tollasissa hoosiannaa ja olo on hutera ku vanhalla linnunpelättimellä:D:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on yllättävän helppoa, tuo platformi auttaa aika paljon kuin että varpaat ois maantasolla tuommosilla koroilla! :-D

   Poista
 4. Ihania asuja varsinki ensimmäinen ja kolmas asu!
  Haaveilen kans siitä että sais pukeutua oikeen neitimäisesti korkkareihin ja ihanaan mekkoon tai housuihin ja paitaan. Sitte ois ihanat kiharat ja oikeen kauniina! MUTTA tuntuu yliampuvalta laittautua niin paljon suomen menoihin etenki joihinki kotibileisiin ja varsinkin tälläsessa 6000asukkaan kaupungissa.. Ulkomailla ois ihana lähtee viettään iltaa nättinä ja ruskettuneena(: Ja tohon viimiseen liittyen kesä on enemmän kuin tervetullut lumipyryn keskelle. Illalla ku lähtee viihteelle ja pääsee itse paikan päälle, näyttää siltä kun ois kulkenu alppien läpi! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sinäpä sen sanoit!! Ei oikein tiiä miten pukeutuis ja sit vaihtaa asua miljoonaan kertaan kun ensin on liian arkinen, sitte liian laitettu, sen jälkeen taas ei oikein sovi ko. juhlaan ja mitä vielä :-D

   Oi kun tosiaan pääsis ulkomaille ja vois lähteä jonnekkin joraamaan ihan kunnolla laitettuna!

   Poista
  2. Juuu tuttua hommaa toi asujen kanssa vääntäminen! Se on rasittavaa ku ei muka koskaan oo mtn siihen tilanteeseen sopivaa... Nyt tultiin ristiäisiin Lahteen nii kotona v*ttuuntuneena koitin löytää sopivaa asua:D mekot tuntu joko liian joulusilta tai oli pieniä, housut ois käynyt mutta ei tietenkää ollu paitaa! Miehillä vaan puku päälle ja siinä se.. Oispa naisilla yhtä helppoa D;

   Poista
 5. Hei tää välillä normi postauksii! :( kyllästyttää jo nää vaatekollaasit...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä sillon alussa sanoin ja facebookiinki kerroin ettei mulla nyt tällä viikolla ole todellakaan aikaa heilua kameran kanssa missään vaiheessa ja vähemmän teitä varmaan kiinnostaa mun valittelut koeviikosta ja ylppärien kanssa painimisesta? Sen takia nyt tulee nyt pläjäys näitä :-)

   Toisin kuin muilla, mulla ei oo asukuvaajaa joka nopeesti napsis musta kuvat meijän portin pielessä (tosin niistäkin on valitettu kun "ei koskaan oo mitään muuta taustaa"), mä en oo kotona valosan aikaan ja jos oon niin koitan käyttää sen ajan lukemiseen koska pimeen tullessa mua rupee vaan väsyttämään jos koitan lukea.
   Meillä ei kotona oo mitään sisustuslehden keittiötä tai viimesimmän päälle sisustettua olohuonetta josta haluaisin näpsiä vaan turhia kuvia.

   Vaihtoehtoina tällä hetkellä siis on joko pitkä postaustauko tai sitten näitä mitä on toivottu :-) Aion tänää värjätä hiukset vähän erikoisemmalla tavalla, jos se vaikka onnistuis ja oon tällä hetkellä mummon luona tekemässä mun penkkariasua niin jos siitä saan jotain valmiiksi niin voin siitäkin lisätä vähän sneakpeakia. Mitään turhia "tässä nyt pari kuvaa linssinsuojuksesta ja mun välipalasta, ei mul mitään asiaa ollut" -postauksia ei mun blogissa tulla näkemään :-)

   Poista
  2. Niin ja puhumattakaan siitä että mun vakiovarusteena on nyt viimeset 5 päivää ollut kollarit ja adidaksen huppari, joka päivä. Vaan alusvaatteet on vaihtunu. Että koitappa siitä repiä mielenkiintoista "normipostausta" ha :-D

   Poista
 6. aivan ihania vaatteita oot löytäny! mistä toi ekan kollaasin pitsipeplum on? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt heitit aika pahan :-D Öööm.. Löytyi!!

   http://www.fashiolista.com/item/10142072/

   Tuolla linkki ostopaikkaan :-)

   Poista
 7. Mitä vikaa Onnelassa on :o En ymmärrä miks kaikki valittaa Suomen clubien tasosta, ite ainaki tykkäsin Onnelasta ihan älyttömästi, Helsingin siis. Tivoli oli paska kun siellä pari vuotta sit kävin, mutta sekin kuulemma uudistunut. Mulle ainakin kelpaa ihan täysin ja Onnelaan voi todellakin panostaa ja pukeutua hienosti, se on hieno ja hyvä mesta :) Mut kaipa se on makuasia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Makuasia indeed ja aika paikkakuntakohtasta että mimmosta porukkaa niissä seduloissa käy :-)

   Poista
 8. http://atteslifestyle.blogspot.fi/
  Ootko ikinä tsekannut tätä blogia? :) ootte kumminkin samalta suunnalta.

  VastaaPoista
 9. Ootko käyny ite monissakin seduloissa, että sulla on muodostunut niistä oma henkilökohtainen mielipide? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mikä helkutin mielipide? :-D Totesin vaan, että nämä vaatteet pistäisin johonkin paljon hienompaan mestaan mitä Sedulat tai mitkään muutkaan Suomen perusbaarit :-)

   Tivolit ja Onnelat on ihan kivoja paikkoja mutta mulla on henkilökohtaset syyni siihen, miksi mieluummin vietän iltani muualla :-)

   Poista
 10. millä ohjelmalla sä oot tehny nää kollaasit? kiinnostas koska mä väsään noi aina paintilla ja siinä ei voi laittaa niitä tolleen päällekkäin:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Gimpillä :-) Siinä on se lassotyökalu ja sitten ihan semmonen työkalu mikä tunnistaa noi vaatteiden reunat, niin sillä saa kätsysti leikattua noi vaatteet ilman valkosia reunoja!

   Poista
  2. okei kiitos paljon!:)tiiänpähän kun ens kerralla teen blogiin vaatekollaasia niin ei tarvii tapella reunojen kanssa:D

   Poista


Pidetään meininki asiallisena ja rentona. Eri mieltä saa olla, mutta nokkavaksi ei tarvitse heittäytyä!
Kuviani saat toki käyttää, kunhan pyydät ensin luvan allekirjoittaneelta.

Featured posts

Copyright © And then she grew up
Design by Fearne