Spin me round again and rub my eyes, this can't be happening

24. tammikuuta 2013

 IMG_6139 IMG_6117 IMG_6105 Ajelin tänään kotiin tavallista tyytyväisempänä, kuin mitä normaalina torstai-iltapäivänä olisin ollut. Syy siihen ei ollut se, että opon tunti oli peruttu ja pääsin aikasemmin koulusta eikä syynä ollut sekään ettei kaupunki ollut hirveenmoisen ruuhkan vallassa. Leveen hymyn resepti on tänään löytynyt päättyneestä lukioarjesta! Tänään oli viimeinen normaali koulupäivä ja tästä se puurtaminen sitten oikeesti vasta alkaakin. Fiilikset on kuitenkin tajuttoman hyvät, kun ottaa huomioon että 2,5 vuotta mä olen tuolla pytingissä ravannut päivästä toiseen joka ikinen aamu. Nyt se vähenee ja maaliskuussa päättyy täysin. Siis, MITÄ ihmettä, mä kysyn? :-D Aika on menny ihan vitsin nopeesti!

Huomenna olis siis luvassa vielä espanjan koe ja ma-ti menee äidinkielen ja ruotsin preliminääreihin paneutuessa. Kaiken vapaa-ajan koitan saada jaettua ylppäreihin lukemisen ja sosiaalisen elämän kesken, joten voi olla että mun postaustahti hidastuu entisestään. Tai sitten postausten määrä kasvaa, mä kun voin niin kuvitella itseni välttelemässä historian kirjoja viimeseen asti :-D
Tässä on kaikenlisäks vähän kaikkea muutakin enemmän ja vähemmän mukavaa tapahtunut ja tapahtumassa, sille on syynsä miksi mulla on jäätävän tummat silmäaluset, joten ensimmäisenä ei aina mielessä pyöri tämä blogi. Pyydän siis ymmärrystä ja kärsivällisyyttä, yritän löytää blogille aina aikaa kun se vain on mahdollista :-)

PS Jos kutajota kiinnostaa, niin tästä (<click) tai sivupalkista pääsee mun uuteen fashiolista-profiiliin :-)

14 kommenttia

 1. mitä aineita aiot kirjottaa? :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kirjotin syksyllä mantun ja nyt keväällä ois mantun uusinnan lisäks luvassa historia, a-englanti, b-ruotsi ja äidinkieli :-)

   Poista
 2. jeeee mullakin oli tänään viiminen normaali lukiopäivä! tätä päivää on ootettu ykköseltä asti, meidän lukiossa on vielä ollut tapana että abit menee viimisenä koulupäivänä yöppösissä kouluun! ihan huippua tää vapauden tunne (vaikka nythän se vapaus vasta kaukana onkin :D)
  ps. oon monta kertaa kattonu, ku sulla on tossa sivupalkissa toi sun oma kuva ja sen alla tietoja, niiku kuvanon muuten tosi valkea ja blogin tausta vaalee mutta sun pään yläpuolinen on tummempaa ja pyöreen muotonen, niin näyttää siltä (kun nopeesti kattoo) että sulla ois sateenvarjo päänpäällä :D jjoo tulipas kamalan monimutkanen ja vaikee selitys, mutta toivottavasti ymmärsit! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä on niin suuri lukio ettei meillä pukeuduta vasta kun penkkareissa :-( Mutta kiva idea tuommonen!

   Ja haha, ymmärsin kyllä mitä meinaat ja nyt kun tosta sanoit niin ihan totta :-D Haha!!

   Poista
 3. Onneks meillä on viimene oikee koulupäivä vasta maanantaina, missaisin sen muute ku oon tiistaista asti ollu on-off-kuumeessa :( Huomenna kiva raahautuu äikän prelii, ou jee.

  Muute, jos kyllästyt toho laukkuu nii huolin sen kyllä itelleni :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi ei :-( Toivottavasti selvisit siitä!

   Poista
 4. Toi neule näyttää niiiin lämpimältä ja ihanalta<3 Mulleee!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hehe, se on lämmin mut vähän epäkäytännöllinen koska syvä v-kaula-aukko :-D!

   Poista
 5. Lärvikirjasta luin että ilmeisesti kaipailet tuota sivustoa jolta löysit sen kolibris, satuin ottamaan sen talteen koska kuvat siellä oli niin upeita että huhhuh!

  r-a-b-i-s-c-a-n-d-o.tumblr.com :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tosiaan, kiitos paljon :-) Ite sain ton siihen johtavan nettisivuston ja sieltä ton spottasin samoilla hetkillä kun sain tän sun kommentin. Ja tosiaan, huh miten hyvin joku osaakin taiteilla!

   Poista


Pidetään meininki asiallisena ja rentona. Eri mieltä saa olla, mutta nokkavaksi ei tarvitse heittäytyä!
Kuviani saat toki käyttää, kunhan pyydät ensin luvan allekirjoittaneelta.

Featured posts

Copyright © And then she grew up
Design by Fearne