Awesome new sweater is awesome

13. tammikuuta 2013

IMG_5950 IMG_5953
IMG_5940
Ihan oikein mä eilen arvasin, tää aamu oli aika hirvittävä! Tai en nyt sanois että hirvittävä, mutta ahdas ja tuskanhikinen. Kun nukkuu yönsä kyljellään 20cm levysellä kaistaleella, samalla kun yks äijänköriläs vie lopun tilan tosta ah niin leveestä pedistä ja silti valittaa että sillä on ahdasta, niin voi aamusten silmäpussien kokoa vain kuvitella.

Lähettiin huonosti nukutusta yöstä huolimatta liikenteeseen jo aamupäivällä. Heitin Jamin kotiin ja suunnattiin sit Jannen kanssa Kärkkäiselle kattelemaan, josko Janne löytäis itelleen pöksyt. Hokkuspokkus kuinkas kävikään, Janne ei löytänyt mitään mutta mäpäs löysinkin. Stadiumista ja ties mistä tuttu neule oli Kärkkäisellä -70% alennuksessa, joten 9€ tosta ei ollut missään määrin paha hinta. Ottaen huomioon miten toi puna-siniraidallisuus tuntu ainakin tossa viime syksynä vetoovan teinityttöihin ympäri Suomea :-D Noh, Jenna jäljessä kuten aina. Ostan kaikki hehkutuksen arvoset asiat aina puol vuotta muuta maailmaa myöhemmin.

Loppuilta nyt meneekin sit koulujuttujen (englannin yo-vihko ja äikän aineistoessee, jihuu) ja lempparisipsien kanssa! Puhumattakaan Lidlin valkosuklaasta, toi on ihan taivaallisen hyvää ;-)
Kuten tääkin viikonloppu, menee myös ens viikonloppu auton ratissa, kun jätkät nakitti mulle kännikuskin roolin. Oivoi, kaikkeen mäkin suostun!

15 kommenttia

 1. Haha, oon ihan samanlainen ku oon kaikissa villityksissä aina tyylii vuoden jäljes :D lähinnä koska ei oo rahaa ostaa mitää enne ku ne on alennukses :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vähän sama vika :-D Ja on se vähän opittuakin, aina kun äitin kaa on ostoksilla ja löydän jotain hienoo normihintasta, niin äiti neuvoo et oota alennusmyynteihin ja tuu sit hakemaan se :-D!

   Poista
 2. kännikuskin roolissa on ihan okei olla, aina vaan ei tiiä pitäiskö itkee vai nauraa.. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nii, totta :-D Eilen sain jo kuskailla humalaisia paikasta a paikkaan b ja ö puhumattakaan siitä että pojat oli selvinpäin takapenkillä ja se jutun taso oli jo sillon ihan mieletöntä :-D!

   Poista
 3. oot tosi kauniis :---)! ja täytiksää 18 nyt viime joulukuussa vai :D?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Ja juu, mulla on synttärit samana päivänä ku Suomella haha :-D!!

   Poista
 4. hihii oot ihan paras, onnea ajoluvasta! toi on muuten tosi ilkeetä laittaa noita suklaa/sipsikuvia tänne! et arvaakkaan kuin tekee mieli jotain hyvää 9 tunnin treenien jälkeen :--D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :-) No hei kato, jatkossa voit ennakoida ja käydä pitkän treenin jälkee palkitsee ittes jollain ei-niin-rasvapitosella-herkkusella et ei tarvii ihan tyhjin käsin siellä kattella ;-D

   Poista
 5. Aaa oon pienestä asti unelm oinu tosta Peppivilliksestä!! Mulla käy aina niin että jos ostan jonkun, vaikka nyt tollasen paidan, niin mulle voidaan tulla sanomaan et "ai sullaki on toi mikä kaikilla", mut mä oon tehny just näin et oottanu alennuksiin + mulle vaatteilla on yleensä joku merkitys, esim just toi Peppimäisyys, ei se, että se on kaikilla. Kismittää välillä ihan mukavasti :( Mut hei, kuvissa taas ihana tunnelma! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää on aina hyvä olla vähän jäljessä muita, pahimmat villitykset menee ohi niin ei sit tartte taivastella tuolla kadulla miten joka toisella on samanlainen rytky päällä kuin mullakin :-D! Kannattaa siis nyt lähtee kääntämään alennusmyyntejä, viimeset hetket on käsillä ja massateinit on löytäny uutta mainstreamia ;-)

   Poista
 6. Ei hitto mietin jo sillo syksyn kirjotusten aikoihi ku noit sipsei näky koko aja sun blogissa mantsanlukemiskuulumisten kera et pakko ostaa mut en oo vieläkää maistanu noita :D Nyt on varmaa pakko lähtee Lidlii ostoksille, jos noi sipsit innostais sit lukemaa psykaa. Huoh.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä sanon tän sulle nyt että mene nyt hyvä nainen Lidliin ja osta noita, puolet halvempiakin kuin mitä "normimarkettien" estrellat ja tahvelit :-D!!

   Poista
 7. Tosi kiva tää sun blogi, liityn lukijaks! :-)

  annika-its-all-me.blogspot.com

  VastaaPoista
 8. Mulla ei nyt ollu mitään sanottavaa tähän postaukseen tai sen aiheisiin, vaikka yritin keksiä... :D Mut, MOI! :)
  xoxo Mella

  VastaaPoista


Pidetään meininki asiallisena ja rentona. Eri mieltä saa olla, mutta nokkavaksi ei tarvitse heittäytyä!
Kuviani saat toki käyttää, kunhan pyydät ensin luvan allekirjoittaneelta.

Featured posts

Copyright © And then she grew up
Design by Fearne