ABOUT

Olen Jenna, 22-vuotias liiketalouden opiskelija Lahden seudulta. Tämä blogi on tavallaan jatko-osa edelliselle ja ensimmäiselle blogilleni. She grew up (kokonaisuudessaan And then she grew up) sai alkunsa vuonna 2012, kun täytin 18 ja ajattelin kasvaneeni ulos edellisestä, teinivuosina perustamastani blogista. Kuinka väärässä ja ikuinen lapsi sitä ihminen voikaan olla..
  Blogissa pääset kurkistamaan mun elämään niin mun ja mun avomiehen kodissa kuin sen ulkopuolellakin. Jos joihinkin saappaisiin pitäisi astua, olisi ne todennäköisesti lifestyle-bloggaajan mattamustat huntterit, mutta kaiken elämäntyylihölynpölyn ohella rakastan myös ruoanlaittoa ja erityisesti leipomista sekä sisustamista että shoppailua. Oon myös aikamoinen kosmetiikkafriikki, puteliharakka ja melko hullu koiranainen, jolla on huumorintaju kuin kummelijätkillä. Kaikenkaikkiaan mua voisi siis kuvailla blogimaailman jokapaikanhöyläksi.


Jos jotain kuitenkin olen, niin aivan tavallinen nuori nainen ja toivotan Sut mitä sydämellisimmin mielin tervetulleeksi blogiini!


I'm Jenna, 21-year-old business student from Lahti, Finland. This blog is sort of a 2.0 -version for my first blog. She grew up (shorter version of the original And then she grew up) was created in 2012, when I turned 18 and considered myself "all grown up". Oh, how wrong was I..
  In my blog you get to know teeny tiny bits of my life inside and out of my and my fiancés apartment. Mainly I think myself as a lifestyle blogger, but I also love cooking and baking, decorating our home and shopping clothes. I'm also a makeup maniac and a crazy-dog-lady with a very shitty sence of humor. Somebody would say I'm a Jack-of-all-blogs.

With all my heart I welcome You to my blog of a very ordinary young lady!

fyi 

 KÄYTTÄMÄNI KAMERA / THE CAMERA I USE : Canon EOS 550D & Olympus PEN E-PL6
JONKA KANSSA / WITH : Canon 50mm f/1.8, Canon KIT 18-55mm & Olympus KIT 14-42mm
INSTAGRAM-KUVAT OTAN / INSTAGRAM PHOTOS ARE TAKEN BY : Huawei P9
KUVANMUOKKAUKSESSA KÄYTÄN / WHEN EDITING PICTURES I LEAN ON : GIMP 2
VIDEOT EDITOIN SUURIMMAKSI OSAKSI / VIDEOS I EDIT MOSTLY WITH : Windows Movie Maker

3 kommenttia

 1. sulla on aivan ihana tää blogin ulkoasu! ♥ tarvitsisinkin ehkä vähän vinkkejä sulta...lisäsin nimittäin itsellenikin tollasen yläpalkin ja haluaisinkin tietää miten ton ''about'' sivun linkin oot saanut tehtyä? Haluaisin myös keskittää blogin otsikot, jos sulta löytyy jotain sivuja mistä oot näitä oppinu tekee niin ottaisin mielelläni kaikki vastaan!
  ps. oon lukenu blogiasi ihan alkuajoista lähtien ja oot kyl huippu tyyppi ja täällä blogissa on edelleen hyvä meininki!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Apuva, mä en osaa valitettavasti sanoa tarkkaa juuta enkä jaata, kun tilasin tän ulkoasun valmiina Etsystä :-( Blogikoodeja.blogspot.fi ja koodikielella.blogspot.fi ois pari sellasta blogia, mistä ite oon löytäny paljon erilaisia ja hyödyllisiä neuvoja sillon ku vielä ite näitä juttuja hommailin .-)

   Kiitti hirmusen paljon, Sanni!

   Poista
  2. aivaan, niin kun sieltäkin niitä saa, kätevää! Kiitos paljon sulle :) toi toinen sivu onkin jo tuttu mut pitää tsekata vielä toi toinen!

   Poista

Featured posts

Copyright © And then she grew up
Design by Fearne