MAHTAVA MATTAHUULIPUNA MARKETISTA

18. huhtikuuta 2018

Mulla ei ole minkäänlaista muistikuvaa siitä, milloin viimeksi olisin kajonnut nestemäisten huulipunien kokoelmaani. Jonkun treenauksen yhteydessä ehkä, mutta arjessa ne ovat viimeksi olleet mukana joskus tositositositosi kauan aikaa sitten. Niin kauniilta kuin täysmattainen huulipuna muilla näyttääkin, tulin jossain vaiheessa siihen lopputulokseen, ettei se ole mua ja mun ryttyisiä huuliani varten. Eilen tein kuitenkin erittäin miellyttävän ja ehkä jopa vähän yllättävänkin löydön markettihyllystä.

IMG_1283

Siitäkin on jo luvattoman pitkä aika, kun olen viimeksi käyttänyt töissä rohkeamman väristä huulipunaa. Maybellinen uusi Superstay Matte Ink -huulipuna sävyssä 20 Pioneer kuitenkin katkaisi tämän mun ansioikkaan putken, kun tänään painelin töihin huulet oikeasti punattuina. Kotimatkalla hain vielä toisenkin sävyn, 65 Seductress. Jälkimmäinen oli kieltämättä paljon kivemman näköinen kämmenselkään Maybellinen ständin valossa swatchattuna, mutta ehkä pienellä pohjustuksella tuokin toimii mun ihonsävyni kanssa.

maybink

Mitä sitten tulee näiden kestävyyteen, voi mun Instagram Storysta vielä muutaman tunnin ajan käydä vilkaisemassa mun ajatuksia ihan kuvan kera. Meikkasin huulet aamulla, söin aamupalan, join kupin teetä, juttelin työkavereiden kanssa ja söin vielä lounaankin, eikä huulipuna kaiken tämän jälkeen näyttänyt "butthole lipsiä" kummempia kulumisen merkkejä. Se ei valunut mihinkään tai sotkeentunut, mutta ennen kaikkea sellainen ärsyttävä murustuminen ei haitannut mun menoa koko päivänä. Superstay Matte Inkin koostumus on paksuhko ja aavistuksen verran tahmea, eikä se muutu huulilla paperimaisen mataksi. Tästä huolimatta tuntuma huulilla on yllättävän mukava ja kestävyys fantastinen. Aplikaattorikin on näin suppusuisen meikkipellen näkökulmasta perusmallia huomattavasti kivempi käyttää, kun sen keskellä oleva reikä annostelee huulipunaa juuri sopivasti ja terävällä kärjellä saa meikattua suupieletkin ilman kamalaa sotkua. Ainoa tähän mennessä huomaamani huono puoli on se, että etenkin tuo kirkkaanpunainen sävy tahraa ihon/huulet aika ikävästi. Nudesävyn kanssa en tätä ongelmaa havainnut, mutta uskoisin kyseisen "ominaisuuden" koskevan enemmänkin sarjan kirkkaita sävyjä.

Maybelline Superstay Matte Ink -huulipunat maksavat noin kymmenen euroa, Tokmannilla vähän vähemmän ja Sokoksella vähän enemmän. Sarjasta löytyy kymmenen sävyä ja joukossa on niin nudeja kuin kirkkaitakin värejä. Joko sä oot kokeillut?

10 kommenttia:

 1. Haha, ostin juuri toissapäivänä kyseisiä punia alesta ja vieläpä juuri samat sävyt. Ensivaikutelma on kyllä todella hyvä, pysyvyys on erinomainen ja sävyt ovat todella passelit, hintaakin tuli alessa nuille kahdelle vain yhteensä 12€!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mikä sattuma! Mä löysin nää myös alesta. Olin tosin päättänyt ostaa omani jo muutenkin, mutta ale oli vaan kiva yllätys :'-)

   Poista
 2. Näitä täytyy kyllä testata, niin moni on kehunut! Tokmannilla just passelisti Maybelline -40% niin saa edukkaasti ;-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, sieltä mäkin hain omani sen alen aikaan :-) Ei sillä, että nuo normihintasenakaan olis ollut paha hankkia, mutta ekstraedullinen huulipuna ilahduttaa aina ekstrapaljon!

   Poista
 3. mulla on itsellänikin yks sävy ja on ehdottomasti tän hetken lempparihuulipuna!! <3

  VastaaPoista
 4. luin tän postauksen eilen illalla ja tänään sattumalta bongasin näitä tokmannilta -40% alesta! otin testiin sävyn lover mut pitää varmaan käydä hakemassa lisää ennen kun toi ale loppuu :-D kiitos vinkistä!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tokmannin meikkialet on kyllä elämä - siellä meikit on muutenkin jo jokusen sentin halvempia kuin esimerkiks Sokoksella :-D

   Poista
 5. Mä löysin kans nää joskus kuukausi sitten :D Omistan kans ton sävyn 65, jota käytän miltei joka päivä! Ostin myös sen tosi tumman sävyn (en muista koodia enkä nimeä) ja huomasin et tahraa tosi inhottavasti käsiä esimerkiks jos pyyhkäsee huulten vierestä ylimenneitä punia. :/ Muuten kyllä ihan super tuotteita! Pysyvyys todella hyvä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä ärsyttävää, miten noi tummemmat/kirkkaammat sävyt tahraa... Onneks kuitenkin peitevoiteella saa tarvittaessa pahimmat peitettyä, jossei meikinpoistoaineella voi kajota :-)

   Poista