I LOVE ME -OSTOKSET

3. marraskuuta 2017

iloveme1

Vihdoin ja viimein onnistuin haalimaan jo pitkin asuntoa ripotellut tämänvuotiset I Love Me -messuhankinnat yhteen pinoon pienimuotoista blogikatsausta varten. Tapahtumasta itsestäänhän tulee tänään kuluneeksi kaksi viikkoa, mutta tuo meidän nelijalkainen ystävämme on onnistunut pitämään meistä molemmat sen verta kiireisinä, ettei työpäivien jälkeen ole enää ollut mahdollisuutta paneutua blogin kirjoittamiseen. Myös bloggaajien ultimaattisesti lempparein vuodenaika (not) on täällä ja tuo omat haasteensa kuvamateriaalin tuottamiseen, jälleen kerran. Nyt kun saan nauttia vapaapäivästä, mies on kipeänä ja pissatassu päiväunilla, tuli mulle mahdollisuus keskittyä välillä vähän muuhunkin kuin pennun leikittämiseen tai kodin (onnettomaan) pyörittämiseen!

iloveme2

Biozell osallistui messuille näytteilleasettajana todella suurielkeisesti ja heidän ständinsä oli erittäin näyttävä. Biozellin porukka oli myös ihan ultimaattisen ihana tarjotessaan bloggaajille ilmaisen messukassin, johon oli koottu erinäisiä tuotteita testattavaksi. Omaan nyssäkkääni osuivat miehen käyttöön päätynyt kuituvaha, oman ikilempparin roolia näyttelevä suolasuihke, hopeasävyinen color mask sekä mielenkiintoisella tavalla pakattu lämpösuoja - ponnekaasu on itselleni tällä saralla suhteellisen tuntematon ilmiö. Ehdottomasti tuotteita, jotka tulevat tässä taloudessa käyttöön!

iloveme3

Mä olen tuskin ainoa laatuani, joka on hurahtanut Sokoksellakin myytävän Organic Shopin tuotteisiin. Huokeahintaiset mönjät tuoksuvat mitä huumaavimmilta ja ovat sen verta toimivia, että näistä maksaisi mielellään vähän enemmänkin. Inkivääriä ja kirsikkaa sisältävä kasvokuorinta on ollut mukava lisä omaan kasvojenpesurutiiniin nyt, kun lämpötilat ovat toistuvasti laskeneet pakkasen puolelle ja tehneet tehtävänsä kasvojeni iholle. Savipohjainen 'body polish' ja mansikkajogurttia epäilyttävän autenttisesti muistuttava 'body mousse' taasen ovat jelpanneet muun kropan kanssa. Näistäkin on ollut iloa niin itselle kuin kuivaihoiselle miehellenikin.

iloveme4

Niin huvittavalta kuin se kuulostaakin, ostin Dick Johnsonin Pallivahan vain ja ainoastaan itseäni varten. Toki tällä on alkuperäinen ja nimensämukainen käyttötarkoituskin, mutta nyt kun olen luopumassa rakennekynsistä, kaipaavat mun näpit tavallisten käsirasvojen lisäksi 'jotain ekstraa'. Messuilla mulle kehuttiin tämän soveltuvan loistavasti kuivien kynsinauhojen hoitoon, enkä todella ole joutunut pettymään! Tämän pitäisi soveltua myös after shave -käyttöön, mutta kyseistä väitettä en ole vielä ennättänyt todentamaan. Tuoksua tässä ei ole ja kiinteähkö vaha imeytyy todella nopeasti.

Tähän väliin sopii kai kertoa eräs fakta, jota kovinkaan moni ei varmaan tiedä: mä olen seurakuntanuoriaikoinani yöpynyt Pallivahan koulun liikuntasalissa!

iloveme5

Viimeisenä ostokset, joista iloitsen tässä taloudessa vain ja ainoastaan minä. Meinattiin meidän tyttököörin kanssa painella tyynen viileästi theBalmin meikkihyllyn ohi, mutta onneksi joku meistä äkkäsi tämän Suomessa niin kovin hankalasti saatavilla olevan brändin esillepanon hillittömän ihmismassan keskeltä. Valikoimaa ei ollut ihan hirveästi, mutta onnistuin nappaamaan mukaani kaksi jo pitkään hankintalistallani roikkunutta tuotetta. Pettymyksekseni Mary-Lou Manizer ei ole ollut niin huikea kuin millaiseksi sitä on ympärilläni hypetetty, mutta Bahama Mama sen sijaan on tarjonnut loistavan verrokin viimeisiä vetelevälle Benefitin Hoola -aurinkopuuterilleni.

Väkeä tapahtumassa oli aivan älyttömästi ja se vaikutti osaltani merkittävästi messukokemukseen. Viihdyimme Jeffree Star -huuman keskellä nelisen tuntia, josta ainakin puolikas kului milloin milläkin ständillä tai vaihtoehtoisesti Hesburgerissa jonottamiseen. Mä olen kuitenkin älyttömän tyytyväinen tekemiini hankintoihin ja taisin säästääkin muutaman euron! Miten teidän I Love Me -messut tänä vuonna meni?

4 kommenttia:

 1. Olin kans I Love Me messuilla mutta mulle jäi kökkö fiilis. Itse messut siis hyvät, mutta niin _maan perkeleesti_ ihmisiä, paniikki iski ennen aikojaan. En sitten kyennyt kuin tunnin-puoltoista pyörimään messualueella kun riitti. Onneks sain muutamat kivat löydöt tehtyä, vaikka kurkkua kuristi. Kivat löydöt oot tehny :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se ihmismassa oli ihan todella karsea myös mun mielestä ja vaikutti kokemukseen todella paljon. Mä en oo niinkään messuhiihtelijä ja tykkään kiertää paikan kuin paikan pikakelauksella, mutta tällä kertaa oli pakko hidastella ja maleksia, kun eteenpäin ei vain yksinkertaisesti päässyt :-D

   Mutta mukava kuulla, että löytöjä osui kohdalle! Kiva, että jää edes jotain käteen :-)

   Poista
 2. EI OO TOTTA! OLIKO SIELLÄ theBalm? Nyt on mun messukokemus aivan surkee, sillä mä en sen väenpaljouden vuoksi päässyt OLLENKAAN kosmetiikkaosastolle. Sitä väkeä oli aivan sairaasti, kuten ehkä huomasit. En lähteny rynnimään sen väenpaljouden läpi, mutta nyt kaduttaa. Aivan jäätävän paljon. Olin aivan intona noista messuista, kun niille vihdoin pääsi, mutta kyllä se väen määrä siihen kokemukseen vaikutti - pitää miettiä kahdesti, meneekö ensi vuonna sillä en tiedä onko ne tarjoukset sen ahdistavan tunnelman väärti. Vaikka hyviä löytöjä tekikin!

  Tuo ginger & cherry -kuorinta on aivan ihana, täydellisen tuoksuinen ja tuntuu ihanalta kasvoilla. Pallivahan mä olen ostanut miehekkeelle joskus läpällä lahjaksi, ja en tienny et sitäkin voi kynsinauhoille käyttää - taidampa ryövätä sen itelleni, ku se siellä käyttämättömänä kylppärin kaapissa notkuu! :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, theBalmia löytyi samalta ständiltä BYSin meikkien kanssa! Meinas kyllä mennä aivan totaalisesti iteltäkin ohi, koska esillepano oli todella mitätön ja hylly sen verta pieni, ettei sen peittämiseksi tarvittu kovin hääviä ihmismassaa.. Vähempikin olisi siis riittänyt :-D

   Ja suosittelen ehdottomasti testaamaan tuota pallivahaa talvikuiville näpeille! Mulla etenkin tähän aikaan vuodesta tuppaa kynsinauhat huutamaan hallelujaa, kun hanskat ei ihan vielä lähde automaationa mukaan aamulla, ja tuo on ollut ihan pelastus :-)

   Poista