SOIF DE VIVRE

17. huhtikuuta 2017

Yhteistyössä Ellos
Postaus sisältää affiliatelinkkejä*

Koska en työharjoittelun vuoksi päässyt viettämään hiihtolomaa, tuli pääsiäispyhien mukanaan tuoma pitkä viikonloppu enemmän kuin tarpeeseen. Seuraava loma on sitten joskus hamassa tulevaisuudessa, koska sain työharjoittelupaikastani myös kesätyöpaikan ja myös syksyllä osa-aikaisesti valmistumiseen saakka jatkamisesta on esimiehen kanssa ollut puhetta. Kesä tulee menemään siis markkinointikoordinaattorin hommia paiskiessa ja häitä järjestäessä, mutten voi väittää, ettenkö olisi tästä innoissani! Ensimmäinen kesä ihan oikeasti oman alan hommissa olisi varmasti kenelle tahansa mieleenpainuva.
  Pääsiäinen on mennyt osaltani erittäin rauhallisissa tunnelmissa. Pitkään viikonloppuun on mahtunut yksi työvuoro pakohuoneellakin, mutta muuten olen keskittynyt vain ja ainoastaan kotona olemiseen. Torstaina saapunut Elloksen* paketti innosti mua myös puunaamaan ja järjestelmään kotia sellaiseen kuntoon, että huomenna on taas mukava lähteä töihin!

IMG_86872

IMG_86782

IMG_86342

Paketista paljastui useampikin kiva juttu ja koska en nyt mitenkään hirveämmin tehnyt pääsiäistä tänne meille, oli mukava päästä edes jollain tapaa valmistelemaan niin olohuonetta kuin makkariakin lähestyvää kesää silmällä pitäen. Makuuhuoneesta tosin kerron vasta vähän myöhemmin lisää, kun sen kesäkondikseen muokkaaminen on vielä jokseenkin vaiheessa.
  Tämä Ellokselta saamani paketti täynnä piensisustusta oli tällä kertaa osaltaan myös J:n mieleen, sillä lightbox herätti 24-vuotiaassa tämän sisäisen eskarilaisen ja torstai-illan tyyppi pähkäilikin, mitä "hauskaa" saisi suhteellisen rajallisesta kirjainvalikoimasta aikaiseksi. Boksi tulee myös osaksi meidän hääkoristeluja, jonka päättäessämme J totesi, että täytyy varmaan viritellä joku kalvopatentti boksin etupuolelle, etteivät kirjaimet lähde tuosta noin vain kävelemään lasten tai lastenmielisten vieraiden mukana.

IMG_86652 IMG_86252

Siinä missä tuo valoboksi oli ihan ykkönen, ei J vieläkään oikein ymmärrä, että miksi ihmeessä meidän olohuoneessa on paperipussi. Le Sacin ikoninen paperipussi on kiehtonut mua jo hyvän aikaa, mutta mun on pakko myöntää, ettei tuo meidän palmunrotjake oikein passaa sen kanssa. Hankkinen siis jossain vaiheessa vähän toisenlaisen viherkasvin olohuoneeseen pussin täytteeksi ja siirrän palmun takaisin makuuhuoneeseen. Oon kuitenkin ihan äärimmäisen hämmästynyt siitä, miten noinkin yksinkertainen sisustuselementti voi olla niin mielenkiintoinen?
  Ranskaa opiskelleena erityisesti ranskankielinen puolisko pussista on omaan mieleeni ja teemaa seuraten kyhäsin miehen lightboxiin kirjoittaman pieruläpän tilalle mukamas "ihan lässynlää-fraasin". Mulla on nyt kuitenkin ihan todella levännyt fiilis, enkä millään malttaisi odottaa tulevia viikkoja, joten Soif de vivre, Lust for life sopi mun mielestä tämän päivän sanomaksi paremmin kuin croissant ranskattaren aamupalapöytään!
 

6 kommenttia:

 1. Ihania sisustusjuttuja! Mulla on meneillään hirmunen sisustusinspiraatio makkarin ja olohuoneen suhteen eli tuli tämä postaus just sopivasti :D Voipi olla, että paperipussi menee aika äkkiä tilaukseen! Ja hei onnittelut kesätyöpaikasta :) Hienoa, että on löytyny oman alan duunia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muhun iski myös vaihteeksi pieni sisustuskärpänen ja odottelen jo seuraavaa tilipäivää, että pääsisin ostamaan makuuhuoneeseen sen ansaitseman viimesilauksen :-) Kiitos todella paljon -
   tässä on kieltämättä vähän sellanen fiilis, että vihdoinkin vuosia kestänyt opiskelu alkaa maksaa itseään takaisin! :-D

   Poista
 2. Valehtelisin, jos väittäisin ettei nää yhteistyöpostaukset harmittas. Nykyään kun tulee blogiisi lukemaan uutta tekstiä, vähintään jokatoinen on yhteistyössä Elloksen kanssa :( Ennen blogisi oli paljon mielenkiintoisempi ja kuului mulla top3 listalle.. Harmi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Välillä elämä on sellasta :-) Mulla ei tällä hetkellä oo erikoisempaa kerrottavaa omasta elämästä tai sitten en halua kertoa siitä, joten koitan työstää esimerkiks näistä kuukausittaisista Ellos-postauksista mahdollisimman mielenkiintosia ja sisällöltään erilaisista aiheista. Tämän hetken yhteistyöyltäkylläisyys harmittaa vähän itseäkin, kun en niiden vuoksi ehdi työstämään mainosvapaata sisältöä, mutta ehkä tämä tästä taas jossain vaiheessa.

   Blogi on mulle nykyisin osa-aikainen työ siinä missä tuo pakohuonepelin ohjaaminenkin, velvollisuutensa siis tässäkin :)

   Poista
 3. Mahtava idea tuo iso paperikassi viherkasville! Iso viherkasvi on kiinnostanut jo vuosia, mutta frettien takia sellaista ei ole oikein viitsinyt hankkia. Tuo Sofia kun on niin ketterä ja hän tykkää kaivella multaa niin no tämä tuskin vaatii enempää selittelyä :'D pienen jakkaran päällä iso kasvi ei ehkä ole omaan visuaaliseen silmää se miellyttävin.

  Mutta tuonne paperikassiinhan ei nääppä yllä! Kiitos vinkkauksesta, lähden tutkimaan hintoja :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, fretit ovat kovin veikeitä otuksia! :-) Tässä isommassa mallissa on kieltämättä sen verta korkeat nuo reunat, että elleivät täysin estä niin ainakin radikaalisti hidastavat kukkamultiin pääsyä :-D

   Poista