KUN KAIKKI ON OIKEESTI IHAN HYVIN

24. marraskuuta 2016

PB0363952
IMG_64392 PB0364012 PB200015 IMG_65182 

Meikäläisellä menee yleisellä tasolla ihan kivasti. Opiskelujen suhteen alkaa jo näkyä valoa tunnelin päässä, vaikka muutama luku- ja oppimispäiväkirja sekä vastausten odottaminen harkkapaikoista painaakin niskan päälle. Viikon päästä ajattelin vähän juhlistaa mun syntymäpäiviä kavereiden kesken, vaikkei seuraavassa ikävuodessa mitään erityistä sinänsä olekaan. Tajusin tuossa jokin tovi sitten, että mun kroppa on just nyt siinä pisteessä, että oon siihen todella tyytyväinen ja tästä innostuneena kiikutin hääpuvun J:n äidin tykö "palautettavaksi" alkuperäisiin mittoihinsa. Meidän kaveripiiriin syntyi ensimmäinen vauva aiemmin syksyllä ja mä pääsin viime viikonloppuna moikkaamassa pikkutyyppiä ensimmäistä kertaa nimiäisten merkeissä.
  Oon tilannut huomisen Black Fridayn varjolla muutamista pre-saleista sunmuista karnevaaleista ihan kiitettävän määrän sisältöä makkarin lipaston ylälaatikkoon ja tässä pitäisikin vielä pysyä hereillä parisen tuntia, jotta saisin puolenyön jälkeen klikattua viimeisen haalintani kassan kautta ja ennen kaikkea huikean alennusprosentin kera kotiin (//klo 00:34 Elikkäs mä tietenkin nukahdin ja himoitsemisen kohde meni sivu suun). Oon myös löytänyt pari uutta lempparia mun mummosarjojen joukkoon ja koitan viikottain muistaa katsoa Yle Areenasta uusimman Pokka pitää -jakson. Vaikka osasinkin hahmojen vuorosanat ulkoa jo 10 vuotta sitten.
  Mikään ei varsinaisesti paina mieltä, Suomen tän hetkiset sääolosuhteet vaan tuppaa iskemään ihan hillittömän väsymyksen päälle ja useana päivänä on tehnyt mieli käydä päikkäreille jo ennen lounasaikaa. Ainoa asia, joka mua tässä nyt on siepannut, niin Bloggerin uudistus (?!).

  Tässä tekstissähän ei oo päätä eikä häntää, mutta mun mielestä on kiva käyttää hyväks nämä hetket, kun mulle tulee ihan oikeesti sellanen kunnon tajunnanvirtahöpöttely-fiilis. Kerron arkipäivistäni tänne nykyään niin vähän, että ehkä tämän myötä edes joku käppäilee pitkin memorylanea menneisyyteen. Nämä vailla punaista lankaa etenevät papatukset ja sekalaiset kuvat viikkojen varrelta ovat nimittäin tätä nykyä aika harvassa. Ainakin allekirjoittaneella.

10 kommenttia:

 1. Tällasta höpöttelyä on kiva lukea aina välillä :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukava kuulla! Näitä tulee niin harvoin kirjoteltua enää :-)

   Poista
 2. Heippa! Nää vailla punaista lankaa -papatukset on välillä oikein jees, kiva kun postasit! :) Kerro toki black friday -löydöistäsi jossain vaiheessa, jos ehdit ja hotsittaa. Kivaa viikonloppua :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ilman muuta kerron! Odottelen paketteja saapuvaksi parin viikon päästä, kun tilasin kaiken ulkomailt, niin silloin varmaan viimeistään :-) Kiitos oikein paljon ja kiva kuulla, että näistä tykätään!

   Poista
 3. tää oli kiva postaus! :)

  VastaaPoista
 4. Tykkään tälläist höpöttelypostauksista! Ja tosi kauniita kuvia! Hei ootko ite piirtänyt/kirjoittanut ton, mitä tos liitutaulus on? On nimittäin nii nätti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, kiitos! Ja joo, piirsin sen ite, mutta mallista :-)

   Poista
 5. Tämmöset postaukset tuntuu nykyään harvinaisuutensa vuoksi jopa luksukselta. :-D tuntuu hyvältä lukea myös muiden tuikitavallisista tekemisistä! :-) lisää näitä vaan, jos siltä tuntuu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta :-D Vähän on kieltämättä itselläkin hakusessa, että miten näitä kuuluis enää tätä nykyä kirjoittaa.. Näitä tulee tietysti aina silloin tällöin, kunhan kameran muistikortille kertyy "turhia" kuvia :-)

   Poista