RIVA CLOTHING

30. syyskuuta 2016

*Kaupallinen yhteistyö, 
postaus ei sisällä affiliate-linkkejä

Eräs blogin pitkäaikainen lukija otti muhun alkukesästä yhteyttä ja kysyi, ottaisinko vastaan hänen ja kaverinsa kehittelemän brändin tuotteita. Kyseessä on jyväskyläläislähtöinen vaatealan yritys, jota pyörittää kaks JAMKin opiskelijaa. Mä olin bongannut heidän brändinsä Instagramista jo kevään aikana ja juhannuksen tienoilla he vihdoin saivat pystytettyä verkkokaupan tuotteilleen. Tavallisesti olisin varmaan vähän jarrutellut ja pohtinut asiaa huomattavasti kauemmin, mutta halusin ehdottomasti lähteä tsemppaamaan kanssaopiskelijoita unelmiensa toteuttamisessa!

P92860142 P92859982

Kyseessä on siis Riva Clothing. Vaatteita koristavien printtien teemana on kaikilta osin luonto sekä eläimet ja printit on todella graafisia, se iskee ainakin muhun ihan todella kovaa! Verkkokaupan valikoima on nyt vaihtunut syysmallistoon, eikä näitä mun omistamia printtejä ole tällä hetkellä saatavilla, mutta esimerkiksi tämä pandapaita ois sieltä ihan ykkösvalinta tällä hetkellä. Riva Clothingilla on tarjota myös asusteita mm. pipojen ja jumppapussin muodossa.
  Verkkokauppa itsessään on mun mielestä erittäin toimiva näinkin tuoreeksi tapaukseksi. Mun mielestä oli todella virkistävää lukea kunkin tuotteen kohdalla koosta jotain muutakin kuin ainaisia vyötärö- ja lantiomittoja - tuotekuvia auki napsimalla saa silmiensä eteen mallin painon ja pituuden, joiden perusteella mun oli huomattavasti helpompi valita itselle oikea koko. Jos verkkokauppaa voi sanoa samaistuttavaksi, niin sitä Riva todella on. 

P92860032 P92860092

Oon nyt kesän ajan omistanut nämä paidat. T-paitaa oon pessyt useampaan otteeseen, kollaria vähän harvemmin, enkä voi kuin kehua. Monesti perus henkkamaukkakollareista nukkaantuu sisäpinta ensimmäisen tai viimeistään tokan pesun jälkeen, mutta Rivan kolitsi on edelleen todella pehmoinen niin sisä- kuin ulkopinnaltakin. Teepparissa taas on vähän elastisuutta puuvillan lisäksi, jota vähän jännitin, että rutkahtaako se nyt ihan tyystin ekassa pesussa, mutta ainakin toistaiseksi se on pysynyt muodossaan todella hyvin.
 Mä en voi tehdä tässä vaiheessa muuta kuin kiittää, kumartaa ja toivottaa Eevalle sekä yrityskumppanilleen paljon onnea ja menestystä. Ihailen teidän rohkeutta suuresti, mutta... Mikäs sen mahtavampaa kuin lähteä yrittämään vahvalla brändillä ja siisteillä tuotteilla! 

Riva Clothingia voit seurata Instagramissa ja Facebookissa. Verkkokauppaan pääset tästä.

9 kommenttia:

 1. Pakko itsekin kehua, omistan ton saman kollarin ja se on ihana 😍 Ja toi pandapaita myös mietinnässä, ehkä sitten, kun tuet tulee.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan mielettömän pehmonen, eikö! Kiva kuulla muiltakin hyviä kokemuksia :-)

   Poista
 2. Vau, tätä oli jotenkin tosi inspaavaa lukea! Tosi kivaa, että opiskelijat on saanut aikaiseksi toteuttaa tämmönen juttu ja nuo paidat on kyllä superkivan näköisiä! :--)

  http://olderthanyesterday.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan totta! Tän hetkisessä Suomessa vaatii ihan älyttömästi kanttia lähteä yrittämään, hitsinmoinen hatunnosto heille siitä :-)

   Poista
 3. VAU niin kivoja paitoja! Oon todella huono käyttää tpaitoja mutta noi jopa houkuttaa vähän hhehe

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, näissä on selkeesti sitä tekemisenmeininkiä ja vaivannäköä.. Ehkä se on se juttu ;-)

   Poista
 4. Noillahan on lähes samanlainen logo ku Kygo:n tuotteissa :o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samanlaista rastia käyttää myös esimerkiksi Gina Tricot ja Junkyard joissakin vaatteissaan, muistaakseni myös lahtelaisen Sinne Storen logossa on joku rastihässäkkä meneillään. Eivätkä varmana ole ainoita, sama idea on tullut nähtyä myös muutaman blogin bannerissa niin meillä kuin maailmallakin :-)

   Your point?

   Poista
  2. siis olin vaan hämmentyny, ei tarvii tollei vittuilla

   Poista

Copyright © She grew up. Blog Design by SkyandStars.co