OFF TO BUDAPEST

11. syyskuuta 2016

Olisin tietysti voinut odottaa majapaikkaan pääsyä, mutten vaan voinut vastustaa kiusausta. Kirjoittelen tätä siis paraikaa 11 kilometrin korkeudesta!

Mun vanhemmat on kovia reissaamaan ja keväällä he sit vaihtelun vuoksi päättivät viedä mut ja mun vanhemman pikkuveljen pienelle kaupunkilomalle. Meidän juniori jäi siis tällä kertaa kotiin mummon kanssa, se kun on saanut viimeisen parin vuoden aikana reissata sydämensä kyllyydestä :-D Nyt me siis kökötetään broidin kanssa koneessa matkalla kohteeseen. Äiti ja isi ovat jo määränpäässä meitä odottamassa.


Ajattelin nauttia tästä harvinaisesta herkusta täysin rinnoin; meidän perhe todella kaipaa nyt jotain muuta ajateltavaa. Ja seuraava reissu on omalla kohdalla mitä todennäköisimmin vasta keväällä 2018 koittava häämatka. 
  Mun oli tarkoitus ajastaa postauksia reissun ajaksi, mutta Rontin kuolema pisti lievästi sanottuna pakan ihan sekaisin, enkä loppujen lopuksi saanut yhtään mitään aikaiseksi. Jopa kämppä jäi ihan karseeseen kuntoon, vaikka tavallisesti tykkään siivota paikat tiptop-kuntoon ennen pidmälle matkalle lähtöä.

Palataan viikon päästä! Tunnelmapaloja reissun päältä voi tietysti hamuilla Instagramin (@jennahard) ja Snapchatin (@tsenana) kautta :-)

4 kommenttia:

 1. Moikka! Ollaan kanssa poikaystävän kanssa mietitty talvireissua Budabestiin. Majoitutteko missä hotellissa ja sijaitseeko se missä päin suhteessa keskustaan/keskustassa missä? Ja voitko suositella jo kohteita mihin kannattaisi matkalla ehdottomasti mennä? Kauppoja ravintoloita nähtävyyksiä etc

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi! Kivaan kohteeseen suunnittelette matkaa :) Mun vanhemmat ovat täällä vähän pidempää ja käyvät "kesken loman lomalla" muualla Euroopassa, joten isä oli nähnyt parhaaksi vaihtoehdokis vuokrata asunnon. Meidän kämppä on Kiraly Utcan varrella aivan keskustassa ja kaikkialle on lyhyt kävelymatka - jos pidemmälle haluaa, niin metro ja ratikka kulkevat ihan vierestä. Ymmärsin, että parin viikon vuokra on vähän alle 700€ meiltä neljältä hengeltä, joten ei todellakaan paha! Asunto ei ole häävi, mutta meidänkaltaisille omatoimimatkaajille oikein passeli majoitusvaihtoehto.

   Toistaiseksi en osaa sanoa muuta kuin että juutaöaiskortteli ja synagoga olivat pienoinen pettymys. Ei oikeastaan yhtään minkään näkemisestä kiskottiin todella kova lippuhinta. Eläintarha on kylmemmillä ilmoilla kuulemma parempi paikka käydä kuin nyt kovilla helteillä. Kaupunki itsessään on melkoinen nähtävyys ja kaupungilla kävellessä meinaa niskat taittua sijoiltaan, kun pää pyörii toinen toistaan kauniimpien rakennusten keskellä :-D

   Ravintoloista voin suositella Vian Gozsdu -nimistä paikkaa, se on tästä Kiraly Utcalta poikkeavan "bilekadun" varrella ja samalta suunnalta löytyy monta muutakin koklaamisen arvoista raflaa! Kauppakeskuksista WestEnd on ehdottomasti se place to shop, mutta myös Vaci Utcan varrelta löytyy aimo määrä erilaisia kauppoja kansainvälisistä ketjuliikkeistä pienempiin putiikkeihin :-)

   Kirjoittelen reissusta ja kokemuksista vähän yksityiskohtaisemmin ensi viikolla!

   Poista
 2. Moikka! Kirjottelit pari kuukautta sitten niistä Bikbokin housuista. Ootko ollut edelleen tyytyväinen, näin pidemmän käytön jälkeen? Pitäisi päättää uskallanko niihin rahat käyttää, kun GT:n Mollyt alkaa hajoilla kuukauden välein :D Hyvää syksyn jatkoa ja tsemppiä surun käsittelyyn <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi! Housut on edelleen iskussa :-) Oon nyt kerran pessyt ne ja väri on kieltämättä haalistunut jonkin verran, mutta se on onneks pesukoneväreillä korjattava juttu. Itellä kun on enempi haaruksista ratkeeminen ollut ongelmana housujen kuin housujen kanssa. Ainoa semmonen "rakenteellinen" vika, jonka oon näistä keksinyt, on lahkeet. Aivan liian leveät saappaisiin tai nilkkureihin tungettavaksi! Ainoa erä, jossa Mollyt vie Never Denimit ihan 6-0 :-D

   Kiitos paljon, kivaa syksyä sullekin <3

   Poista