RAKKAUTTA SAMETTIKANSISSA

31. elokuuta 2016

Te varmaan tiedättekin jo varsin hyvin, millainen hullu täällä ruudun toisella puolella majailee. Jos siis puhutaan meikkipaleteista. Niiden viehätystä on ihan pirun hankala selittää, mutta ehkä tällä mun hamstraamisella on jotain tekemistä sen kanssa, että paletissa saat paljon enemmän kaikkea kivaa kuin että jos pistäisit saman rahan yksittäisiin tuotteisiin.

Mun viimeisin rakkaudenkohde on Anastasia Beverly Hillsin alkukesästä julkaisema Modern Renaissance -niminen ilmestys. Tämä samettikantinen kaunokainen on mitä todennäköisimmin löytänyt pysyvän paikan mun sydämestä. Vaikka paletin yleisilme vaikuttaa todella yksitoikkoiselta, saa sillä aikaan vaikka mitä keskenään erilaista. Toisena päivänä hempeää bombshell-meikkiä, kolmantena kullanhohtoa nudea ja kolmantena kirkkauttaan kirkuvaa purppuraa. 
  Munhan ei alunperin pitänyt tilata tätä ennen meidän Budapestin reissua, mutta niin se palettihulluus sitten vei mukanaan ja eräänä palkkapäivänä naputeltiin kaverin kanssa kimppatilaus Cultbeautylle.

P821575522

Paletissa on 11 mattasävyä, kaksi todella jytyyn highlighteriin verrattavissa olevaa shimmeriä ja yksi jossain helmiäisen ja shimmerin rajamailla hengaileva sävy. Yksikään sävy ei ole millään tavalla pettymys eikä laatu, pigmenttisyys tai pehmeys vaihtele laisinkaan näiden 14 namiskan kesken. Kaikki ovat todella tasavertaisia ja hyvälaatuisia. Sävyt ei pölise eikä varise ja värejä on helppo työstää luomelle kerros kerrallaan. Mä olen lukenut Anastasian luomiväreistä pelkkää hypeä ja voin totisesti todeta, että se kaikki ylistys on todella ollut aiheellista. 
  Olin viime syksynä murheen murtama, kun en ehtinyt tilata Selfmade-palettia, jota myytiin vain rajoitettu erä. Se muuten on tässä MR:ssä hienoa - tämä ei ole minkään sortin limited edition vaan osa pysyvää valikoimaa!

P82157652
Tempera, Golden Ochre, Vermeer, Buon Fresco, Antique Bronze, Love Letter, Cyprus Umber

P82157692
Raw Sienna, Burnt Orange, Primavera, Red Ochre, Venetian Red, Warm Taupe, Realgar

Paletin mukana tulee myös kaksipäinen sivellin, joka edistää entisestään mun ajatusta siitä, että vähemmällä saa vähän enemmän. Sivellin vaikuttaa ihan laadukkaalta, mutten vielä ole keksinyt käyttää sitä jo omistamieni siveltimien sijasta.
  Jos paletista pitäisi sanoa jotain negatiivistä, osoittaisin paletin ulkokuoressa käytettyä materiaalia. Meikkaaminen osaa olla hyvinkin sottaista touhua eikä samettijäljitelmä todella ole se kaikista käytännöllisin ratkaisu pigmenttisiä luomivärejä sisältävän paletin pintamatskuksi. Se tekee paletista ainutlaatuisen ja edukseen erottuvan, mutta muovi- tai edes pahvipinta olisi ollut enempi meikäläisen mieleen.

Onko teillä kokemuksia Anastasian luomiväreistä? Onko joku kenties kotiuttanut tämän samaisen paletin? Mä olen aivan rakastunut.Psst, vielä voit käydä heittää kysymyksiä tänne!

8 kommenttia:

 1. Ääää mää joudun vielä vararikkoon sun ansiosta. :-D tämä ei ole oikein! Niin nätti meikki ja osaan vaan kuvitella, mitä noista muistakin sävyistä saa aikaseks. Paljonko tämä ihanuus kustansi?
  Ja hei, olis joskus hauska nähdä kun taiteilet joistakin ns. "Shokkiväreistä", jonkinnäkösen meikin kun sulla skillsejä on. :-) Esim. tän paletin Love letteriä, Venetian rediä yms. käyttäen. Ei nyt niinkään sohkkivärejä, mutta tuollaisia, joista on hankalempi saada ehkä yhtä nättiä tulosta aikaan. :-D sun tutot on aina best!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, mä oon jatkuvasti vararikon partaalla :-D Nyt oon tosin koittanut malttaa mieleni ja säästää rahaa sinne reissuun, mutta esimerkiks helsinki-vantaata varten mulla on jo ostoslista olemassa...

   Vähän punnan kurssista riippuen tän hinta pyörii 50€ molemmin puolin :-) Ja mun ehdottomasti pitäis just käydä läpi nuo tämänkin paletin kirkkaammat värit, tuo Love letter on etenkin ihan älyttömän ihana. Tosi kiva muuten kuulla, että teikäläinen näistä tykkää, kiitos! Mä justiinsa kirosin, kun jouduin tekemään tän videon kahteen kertaan ja ekalla kerralla tämä sama meikki onnistu niiiiiiin paljon paremmin, mutta siitä ei sit puoletkaan tallentunut kameraan :-D

   Poista
 2. Niin nätti meikki!! Mitä huulipunaa sulla on tässä? Huippu väri! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Max Factorin rajauskynä sävyssä Mauve Moment ja NYX Lingerie sävyssä Ruffle Trim :-) Kiitos!

   Poista
 3. Mua NIIIIIIIN harmittaaa kun en ostanut tätä!! Näin tän seka beautybayn että cultbeautyn sivuilla ja ajattelin että NOH kyllä tätä varmaa löytyy sitkun oikeasti haluan tän. No ei löydy enää. En tiedä mikä kooma iski kun en tilannut heti ku näin tän, mutta näillä mennään :( kuulemma CB:lle pitäisi tätä tulla lokakuussa, joten silloin haukkana tilaan tän itselleni.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä vähän yllätyin, että tätä riitti niinkin pitkälle kuin heinä-elokuun paikkeille, kun kesäkuun puolivälissä launchattiin. Itekkin ostin siis vasta lähempänä heinäkuun puoliväliä tämän :-o Mutta onneks ei tosiaan oo ltd edition!

   Poista
 4. ei ole vielä, mutta launchista asti ollut ostoslistan kärjessä, eikä asiaa auta se että lähes jokainen beautyvlogger jonka mielipidettä pidän arvossa, pitää tätä palettia yhtenä all time favouritena..Tämä olis sitten ensimmäinen ABH:n luomiväri kokemus siinä samalla. Oi, sinä onnekas!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Anastasian luomivärit on laadultaan ihan käsittämättömiä. Harmi, ettei yksittäisiä luomivärejä saa tänne perähikiälle muualta kuin brändin omasta verkkokaupasta :/

   Poista