MIDSUMMER 2016

27. kesäkuuta 2016

Jos joku on ihan parasta, niin mökkeily parhaassa seurassa. Etenkin jos edellisestä kerrasta on ehtinyt kulua kaksi kokonaista vuotta! Meidän hyvä ystävä palasi vuodenmittaiselta Australian reissultaan alkuvuodesta ja juhannuksen suunnitelmat lyötiin lukkoon miltei samalla sekunilla, kun kaiffarin lentokoneen laskeutumistelineet kosketti Helsinki-Vantaan maaperää. Perjantaina me sit startattiin neljä kappaletta automobiileja ja suunnattiin kymmenpäisellä porukalla kohti Kouvolaa!

P6255203 P6245167 P6245140 

Kuten arvata saattaa, meillä oli ihan yhtä hauskaa kuin aina ennenkin. Vaikka koti on maailman paras paikka, on tämä Kouvostoliiton liepeillä sijaitseva mökki yksi niistä harvoista paikoista, joissa koen voivani rentoutua ihan täysillä. Paikka on tuttu ties kuinka monelta edelliseltä juhannukselta ja vaikka mukaan lähtevä porukka vähän vaihtuiskin, ei olo oo kuuna päivänä tuntunut epämukavalta tai ulkopuoliselta. Ei sitä suotta sanota kavereiden olevan se perhe, jonka saa itse valita. 

P6245084 P6255290 P6255255

Perjantaina onnistuin nappaamaan jonkun ikävän vatsapöpön ja tipuin kelkasta jo hyvissä ajoin ennen puoltayötä. Harmillisesti kokko meni multa ihan sivu suun ja tuskastelin sängyn omana aamuviiteen saakka, ennen kuin sain kunnolla unta, mutta lauantaina aamupäivästä olo oli jo huomattavasti parempi. Ja hyvä niin, sillä koko viikonlopun kohokohta oli mun mielestä lauantaina iltapäivästä vietetty koko köörin yhteinen safkaushetki. Perheenäitivibat on mussa vahvana tällasina hetkinä, mut mä vaan niin tykkään kokoontua isolla porukalla ruokapöydän ääreen, jubailla päivän tapahtumista ja lappaa navan täyteen herkullista ruokaa.

P6245132 P6255264 P6245147 

Lupailin teille vanhanaikaista mökkipostausta, mutta hiffaatte varmaan, etten enää vanhemmalla iällä välitä julkaista jokaista henkilökuvaa, joka kameraan taltioituu. Ne on nykyään enempi sellasia henkilökohtasia muistoja, ei niinkään koko kansan ruodittavaks jaettavia otoksia. Etenkin, kun jätkät hiihteli koko viikonlopun ilman paitaa, housuja ja/tai molempia. Me tytöt taas jätettiin meikit suosiolla kotiin ja mukaan lähtenyt kosmetiikka käsitti lähinnä deodorantin ja aurinkorasvan. Tää mun ja mun kaason yhteiskuvakin on perjantailta, kun molemmilla on vielä aamulla naamaan läntätyt meikinjämät poskilla. Jälleen yks asia, joka on mökillä ihan parasta: ei tarvii välittää omasta ulkonäöstä millään tavalla, vaan voi ihan kaikessa rauhassa hiihdellä hellemekossa ja ketuiks menneessä itseruskettavassa ilman meikkiä!

P6245113 P6255241 P6255193

Ehkä me palataan Kouvostoliittoon vielä tämän kesän aikana, ehkä seuraava kerta koittaa vasta ensi kesänä. Oli miten hyvänsä, tää reissu meni suurimmilta osin ihan nappiin ja palattiin J:n kanssa kotiin raukein ja tyytyväisin mielin (vaikkakin hyttysten syöminä ja väsyneinä)! Toivottavasti teidän juhannus oli myös antoisa ja ennen kaikkea rentouttava :-)

10 kommenttia:

 1. Mistä toi sun valkee mekko on? :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. BikBokin alennusmyynneistä bongattu muutama viikko sitten! :)

   Poista
 2. Siis aivan täydellisen juhannusfiiliksen oot onnistunut taltioimaan näihin kuviin!! :O

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikä, kiitos! Mä vähän epäröin näitä kuvia, koska nää on napattu Olympuksella ja sen "kittiputkella" :-D

   Poista
 3. Ah, tästä tuli niin mieleen blogiajat jostain 2011-2013! Satunnaisii kuvia vähän kaikesta, näitä on vähän ikävä... :> Jotenkin stressittömämpää. Ihana postaus ja sun postaukset sekä kommenttiboksi on aina 10+++! Lemppari.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kieltämättä! Enää ei vaan tapahdu yhtälailla, ku sillon teinivuosina ja aikoinaan kuvissa esiinty huomattavasti enempi ihmisiä :-D Kiitos ihan superisti :)

   Poista
 4. Hei, ei liity aiheeseen nyt kyllä millään tavalla muutttaa, niken forcet mitkä sullakin ymmärtääkseni ahkerassa käytössä (?) :D onko sulla mitään vinkkejä sen valkosen kengän pinnan puhdistamiseen vai pitäiskö kengät heittää suoraan vaan pesukoneeseen? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kangasosiahan tuskin niistä saa valkoseks muuten ku viskaamalla koneeseen, mutta nahkaosat oon putsannu Universal Stonella ja pehmeellä rätillä, pohjiin/kumiosiin käyttäny sit rätin sijasta vähän karheempaa sientä. Tulee tosi puhtaat tosi helposti. Tota kivee saa tietääkseni ainakin Motonetistä, maksaa about 20€ ja sillä putsaa muutaki ku kenkiä + kestää ikuisuuden ja on ympäristöystävällinen :)

   Poista
 5. Ihania kuvia oot ottanu!! Toi mehiläiskuva on ihan huikee! :D
  Hihii see you soon! ;)

  T. Vanha ystäväsi Late

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hehee, ei oo enää kauaa, ootan innolla! Kiitti Larppa :)

   Poista