KELTAINEN

12. marraskuuta 2015

Ostin alkusyksystä keltaisen sadetakin ja se on todella ollut käytössä koko rahan edestä. Oli multa ihan älyttömän villi veto ostaa jokapäiväiseksi käyttötakiksi jotain noinkin räväkkää. Tosin se taitaa tätä nykyä olla jo vähän mun tapa repästä oikein kunnolla kerran vuodessa, muistelen tässä vaan mun kirkkaanpunaista Everestin untuvaparkaa. En sit tiiä, oisko joku maanläheisempi väri ollut parempi vaihtoehto jokapäiväiseen käyttöön, sillä vaikka keltaset sadetakit onkin nyt IN, kerään mä jonkinverran huomiota kadulla kävellessäni. Parhaat kommentit oon saanut osakseni Lahden yöelämässä keltanen takki niskassa hilluessani. Humalaisella kansalla se kynnys kommentoida kanssaeläjiä ihan suoraan on niin paljon matalempi. 
  Oon kuitenkin yllättynyt, etten vielä missään vaiheessa oo katunut näitä mun väripilkkuostoksia. Oishan se musta Everest ollut vähän käytännöllisempi monessakin suhteessa, mutta ikinä mua ei oo sanalla sanoen harmittanut, että valitsin punaisen sen sijasta.

IMG_3314 IMG_3311 IMG_3319
Rain coat Bik Bok | Sweater & Pants Gina tricot | Sneakers Nike
IMG_3320

Näissä kuteissa on tullut hiihdeltyä valtaosa syksystä siis, hyvin tyypillinen asukokonaisuus, kun ei jaksa turhia ihmetellä vaatekaapilla! Hyppäsin vähän jälkijunassa noiden neulepaitojen matkaan, joissa on sivuissa todella korkeat halkiot. Nyt kun käydään jo marraskuun puoliväliä, on tässä kokonaisuudessa alkanut tulla jo vähän turhan kylmä. Sadetakki pitää kylmän ja viiman hyvin ulkona, mutta paljas kylki on aina paljas kylki, vaikka sitä näkyiskin vaan 3 senttimetriä. 
  Pitäis varmaan hommata vielä vihreä takki näiden kahden jo olemassa olevan väripilkun lisäksi, joku mikä ois vähän lämpösempi kuin sadetakki, muttei niin tukahduttavan kuuma kuin untsikka. Löytyispähän ainekin kaikki liikennevalojen värit!

Millanen väripolitiikka teidän vaatekaapeissa vallitsee? Kokomustaa, neutraaleja värejä parilla väripilkulla varustettuna vai "go colorful or go home"?

18 kommenttia

 1. Tuo keltainen sadetakki on kyllä ihana! Ja sadetakit muutenkin parhautta näillä keleillä, itellä on Rukan semmonen sininen lastenversio ja ihan täydellinen sijoitus ollut kyllä aikoinaan :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei sitä olis pari vuotta sitten uskonut, että syksyllä 2015 painelis menemään samanlaisissa vermeissä, kuin naapurissa sijaitsevan päiväkodin hoitomuksut :-D Toi on kyllä pelastanut monet tihkusateessa kouluun köpötellyt aamut, nyt se vaan alkaa kaipaamaan alleen vähän lämpimämpää neuletta!

   Poista
 2. tuo keltanen sadetakki on kyllä ihana!! Piristävä väripilkku tähän harmaaseen säähän:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin just! :-) Tavallaan ihan mukavaakin olla väripilkkuna tuolla marraskuisen harmaassa ihmismassassa aina välillä!

   Poista
 3. Mun vaatekaappi on supervärikäs, kaikki mustan sävyt löytyy. Mun on ihan hirmuisen hankala ostaa värikkäitä vaatteita ja jos ostanki, niin jännittää aina käyttää niitä. Mistähän toikin johtuu? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tiedän mistä puhut :-D Ei munkaan paitahyllyltä mitään överivärikästä löydy, tällä hetkellä taitaa harmaa olla se mun "musta"! Villeimmilläni saatan sisäpukeutumisessa kokeilla murrettuja värejä, niinku viininpunasta tai armyvihreää. Ja niidenkin kanssa arastelen. Musta, valkoinen ja harmaa = <3

   Näiden ulkokuteiden kanssa sit aina repäsen, kun entisenä laskettelijana siihen on jotenkin kasvanut, että takki on ollut aina överivärikäs!

   Poista
  2. Hitsi, mun lasketteluvermeet on kans aina ollut tosi värikkäät mut silti kuumottaa arkivaatteiden kanssa käyttää yhtään mitään värikästä! Kynsilakkakin on aina jotain harmaata, nudea tai mustaa... :D Viimeksi repäisin ja ostin helmiäisenä hohtelevaa valkosta, mut sitä oon tohtinut laittaa vasta varpaisiin. Ehkä vielä joskus!

   Poista
  3. Mä hiihtelin niin monta vuotta menemään laskettelutakeissa tuolla ihan kaupungillakin, ehkä se on ollut mulle sit siedätyshoitoa ja auttanut jatkamaan samalla tiellä ilman laskettelutakkeja :-D

   Kynsilakkojen kanssa mäkin olen vähän tylsä tätä nykyä. Ainakin, jos vertaa parin vuoden takaisiin kynsiin, joita väkertelin useita tunteja..!

   Poista
 4. Voi tuo keltanen takki on kyllä niin ihana! Sillon kun oli bik bokissa myynnissä niin ois himottanut itseäkin ostaa, mutta oon melko varma että kertaakaan ei ois tullu päälle laitettua. Oon niin tylsä pukeutuja ja käytän vaan paljon musta-valkeeta :D

  18 / Espanja > palmujenmaassa.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin arvoin ja mietin ihan luvattoman pitkään, kävin sit nappaamassa Lahden Trion liikkeestä viimeisen keltasen kappaleen. Onneks se oli sentäs oikea koko! :-D

   Poista
 5. Vastaukset
  1. Kiitos! Mustakin toi on ihan mieletön :-)

   Poista
 6. Mulla itsellä ollut lokakuun alusta käytössä makian raglan parka punaisena, bongasin sen alkuvuodesta kirppikseltä 8e hintaan, koska siitä oli napit irti ja vähän likaa :-D vaikka ovh oli 300e.. 5 minuutissa ompelin napit ja pesin takin marseillella ja on taas ihan ku uus! Pyrin pitää värikkäitä takkeja, enkä oikein omistakaan mustia ja takkeja (paitsi nahkatakki). Pukeudun muuten niin ankeesti, niin takin pitää olla värikäs :) tietty keltainen rukan sadetakki odottaa kaapissa, mutta jotenkin suuri kynnys laittaa päälle se keltainen :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei vitsit mikä löytö, tosi pienellä vaivalla siitä sai taas arvoisensa! :-)

   Mullakin on tätä nykyä vaan yksi musta takki, kun nahkarotsikin taittaa enempi tummanruskeaan. Muuten löytyy sit vaikka mitä, vaikkakin aika neutraaleissa väreissä beigestä harmaaseen. Niillä kuitenkin saa kivasti ilmettä muuten kokomustaan asuun! :-)

   Poista
 7. Toi sadetakki on kyllä niin kiva! Haluaisin itekin tuollaisen, varsinkin näin syksylle - vuoden sateisimmalle kaudelle se ois ollu aivan mahtava, mutten saa ikinä sitä hankittua :-D nyt alkaa muutenkin olla jo liian kylmä sille :( No, ehkä ensi keväänä sitten!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Keväällähän tuommonen on sit aivan loistava, nyt se sadetakin kulta-aika alkaa hiljalleen olla jo ohi :-( Mä tosin pidin tota yhessä vaiheessa aurinkoisinakin päivinä, kun piti viiman niin hyvin ulkopuolella :-D

   Poista
 8. Tosi nättejä kuvia! :-) Ite oon enemmänki just semmonen neutraaleihin väreihin pukeutuva. Tosinn eihän sitä ikinä tiiä vaikka tommone keltanen takki munki vaatekaappiin joskus eksyis!

  VastaaPoista


Pidetään meininki asiallisena ja rentona. Eri mieltä saa olla, mutta nokkavaksi ei tarvitse heittäytyä!
Kuviani saat toki käyttää, kunhan pyydät ensin luvan allekirjoittaneelta.

Featured posts

Copyright © And then she grew up
Design by Fearne