Q&A -video

4. heinäkuuta 2015

Linkki videoon

13 kommenttia

 1. Heii mistä noi pumperkuoret on sun noteen ilmestyny? Pakko saada!! :-)

  VastaaPoista
 2. Aavasaksalla ja Ylitorniolla :D Ja siis luit jotain kysymyksiä ääneen mut et vastannu niihin, oliko ne nyt niitä samoja ku siinä ens vastauspostauksessa vai? Jäi mulle vähän epäselväks :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Inhoon kattoa omia videoitani jälkikäteen ja pitkät videot on mulle kieltämättä haasteellisia muokata koska WMM ei oo mikään ihanteellisin leikkaustyökalu, mut nyt katoin tän alusta loppuun JA EEEEI oon onnistunu leikkaa mun kengänkoon tuolta pois. Mutta se on 37-38 kengän mallista/merkistä riippuen. Ei hitto kuin nolo moka :-D Mut taidan jättää sen noin ja antaa olla, kun kyse on vaan yhestä (ellei mulla mennyt nyt joku muukin pahemman kerran ohi) kysymyksestä :-)

   Ja hei kiitti muuten toista paikkakuntaselvennyksestä, ne on aina vähän hankalia!

   Poista
  2. Myös "onkp sulle sattunut jotain yliluonnollista" tms. jäi vastaamatta.. paitsi jos vastaus oli joku sanaton ei mikä jäi multa bongaamatta ;)

   Poista
  3. Okei jes, kiitti :) se oli tarkotus jättää myöhemmäks koska tajusin jälkikäteen ettei mun hölinä edes vastannu tohon kysymykseen mitenkää :-D otin sen vastauksen pois jälkikäteen, joten sen takia sit kävi vissii kämmi ja kysymys jäi videolle roikkuu!

   Poista
 3. Onpa kiva kattoa sua videolla! :) Muutenkin vaikutat jotenkin tosi kotosalta (voiko näin ees sanoa ihmisestä??) tyypiltä, semmoselta jollanen ois ihana saada kaveriks

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, voi että, kiitos ihan kauhean paljon! Oli kyllä päivän paras piristys tämä kommentti :-)

   Poista
 4. Ois kiva saada jotain siivousvinkkejä näin pöpökammoisena. Riittääkö jos pyyhkii serlalla kaikki? ������

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No siis, mikäs siinä, kunhan nyt ei sen saman paperiarkin kanssa käy jokasta nurkkaa ja pintaa läpi :-D Se ei myöskään välttis kuivana tarraa bakteereja ja pöpöjä sisältäviin pölypalleroihin yhtä hyvin, kuin hommaan vasta varten tarkotettu liina vaikkapa. Rätit osaa kyllä olla melkosia bakteeripesäkkeitä, mutta kun huolehtii niitten huolellisesta huuhtomisesta kuumalla vedellä käytön jälkeen, vaihtaa niitä säännöllisin väliajoin uusiin eikä just vetele jokasta kodin pintaa samalla rätillä vessanpöntön kylestä hellaan, niin pääsee jo pitkälle :-DD

   Poista
  2. Niin ja hyvä tapa olla levittämättä bakteereja ympäriinsä, on siivota ns. "ylhäältä alas" (ensin kattolampun kupu, viimesenä tv-tason alin hylly) :-)

   Poista
 5. Näitä sun videoita on tosi kiva katsoa ja niistä tulee aina hyvälle tuulelle :) Oot aina tosi pirtee ja aidon oloinen. Jatka samaan malliin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon, ihan mahtava kuulla! :-)

   Poista


Pidetään meininki asiallisena ja rentona. Eri mieltä saa olla, mutta nokkavaksi ei tarvitse heittäytyä!
Kuviani saat toki käyttää, kunhan pyydät ensin luvan allekirjoittaneelta.

Featured posts

Copyright © And then she grew up
Design by Fearne