KESÄN EKA HELLEASU

3. heinäkuuta 2015

IMG_1193 IMG_1195 IMG_1238 IMG_1205Playsuit 2nd hand (H&M) | Kimono Bik Bok | Flats H&M | Purse Ebay | Sunglasses Gina Tricot

Aika mieletön kapistus tuo kaukolaukasin, pakko myöntää. Asukuvien yksinään napsiminen ei oo ikuna ollut mulle näin helppoa! Tällä kertaa kuvien onnistuminen oli kiinni ainoastaan allekirjoittaneen pärstäkertoimesta, eikä yhtäkään kuvaa about viidestäkymmenestä tarvinnut sumean olemuksen takia nakata roskakoriin. Ei siis ollut ihan paras idea repästä koko päivän takaraivolla heilunutta ja vaivalla väkerrettyä ponnaria auki just ennen näiden kuvien ottamista.

Näissä vermeissä oon vedellyt nyt noin puolitoista päivää. Mulla oli eilen töissä ihan eri kuteet ja ei veikkoset, et niissä tulikin kuuma, kun iltapäivällä tallustelin kotiin. Eikä ihan oikeesti kannata ihmetellä, jos musta ei ens viikolla kuulu mitään. Voin nimittäin kertoo, että tämä lämpöä rakastava hellehilma vaipuu syvään säämasennukseen heti sunnuntaina, kun +30 muuttuu just ja just plus kahdekskymmeneks.
  Kysymysvastausvideo on latautumassa Youtubeen ihan näillä näppäimillä! Kysymyksiä tulikin aivan älyttömästi ja niistä olis saanut kokonaisen elokuvan aikaseks, joten leikkelin videota vähän kovemmalla kädellä ja päätin suosiolla jättää loput kysymykset omalle videolleen. Toinen osa on luvassa huomattavasti pikaisemmin, kuin tämä ensimmäinen :-D 

Oon tässä nyt koko iltapäivän kuunnellut partsilla tota Summer Upin meininkiä ja aattelin lähtee yytsimään vähän lähempää, mikä on meininki. Ihanaa viikonloppua kaikille!

4 kommenttia

  1. on kyllä tosi nätti tuo haalari! löytäspä itekki joskus jotain kirpparilta..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :-) Kieltämättä on viime aikoina näin vähän kokeneempanakin kirppistelijänä tullut sellanen fiilis, ettei oikein mitään tahdo löytyä..

      Poista


Pidetään meininki asiallisena ja rentona. Eri mieltä saa olla, mutta nokkavaksi ei tarvitse heittäytyä!
Kuviani saat toki käyttää, kunhan pyydät ensin luvan allekirjoittaneelta.

Featured posts

Copyright © And then she grew up
Design by Fearne