QUICK CATCH UP

13. kesäkuuta 2015

Mitenkäs sitä täällä voidaan? Kello ja kalenteri pisti hynttyyt näköjään yhteen ja laitto juoksuks, kun en oo missään vaiheessa tajunnu, että edellisestä postauksesta huidellaan jo viikon päässä. Kieltämättä tässä onkin taas ollut tekemistä sen verran ettei koneen ääressä oo ehtinyt liiemmin rentoutua. Viimesimpänä oon ollu nää pari päivää töissä ja torstaina käytiin tuolla lahden toisella puolen pyörähtämässä juhannussimat mielessä. En tietenkään ottanut kameraa mukaan ja vaikka oisin ottanutkin, ei Tallinnan tuulessa ja tuiverruksessa ihan hirveesti ois tehnyt sitä mieli esiin kaivella.
Nimetön  
Tallinnan reissu oli tosiaan sen sortin farssi, ettei se edes käynyt ärsyttämään. Nauratti enemmänkin. Ollaan nääs koko kopla iskoistettu mieliimme se, että Viroon lähdetään Länsisatamasta. Ei edes tarkistettu asiaa mitenkään sen koommin vaan paineltiin tyytyväisin mielin kohti Jätkäsaarta  vieläpä kaikenlisäks ihan mielettömällä kiireellä  kunnes eräs samalla paatilla matkaan lähtenyt kaveri soitti ja muistutti, että jos Viikkarilla mielitään mennä, niin lähtö ois tosiaan Katajanokalta. Siellä me oltiin, Länsisatamassa. Puol tuntia ennen laivan lähtöä.
  Viskattiin vanhalla varauslipukkeella merilintua ja käytiin varaamassa uusi lähtö, joka koitti pari tuntia myöhemmin sieltä tutusta ja turvallisesta Länsisatamasta. Matka oli kuitenkin muuten tosi onnistunut ja meillä oli tosi hauskaa, mutta kotiinlähtö oli sit taas ihan "pöndet stadissa" -osastoa, kun pyörittiin Helsingin keskustassa pitkään ilman navigaattoria ja 100 kilometrin mittainen kotimatka venyi kaksituntiseksi. Hauskintahan tässä on varmaan se, miten monta kertaa esimerkiks tämä allekirjoittanut tässä nyt näin on sieltä Länsisatamasta kotiin autolla ajanut sekä se, että oon seilannut erilaisilla laivoilla naapurimaihin kymmeniä kertoja elämäni aikana. Mutta näitä sattuu, meidän kohlaus teki torstaista vaan astetta unohtumattomamman eikä missään nimessä ollut hukkaanheitetty reissu!

Vaikka tässä tämmönen kämminki sattui, niin silti elämässä on tällä hetkellä vähän semmonen ajanjakso meneillään, ettei mitään erityisempää tai kertomisenarvoista tapahdu. Tai sitten tapahtuu, mutta sellasia asioita, joista en enää tätä nykyä mielelläni blogiin kirjoittele tai jolla en koe olevan varsinaista media-arvoa. Mulle kuitenkin kuuluu kaikin puolin hyvää ja nyt kun sain alle muutaman tunnin päikkäritkin työpäivän päätteeksi, ei enää edes väsytä. 
  Tämmösen lattean hetken elämässä voi kuitenkin onneks korvata vähän erikoisemmilla postauksilla! Suunnitelmissa olisi ihan tässä lähitulevaisuudessa kirjotella mun lempipaikoista Lahdessa naapurikuntineen, mutta postausehdotukset- ja toivomukset on ilman muuta aina tervetulleita :-) Rattosaa viikonlopun jatkoa kaikille, mä koitan kömpiä nyt ylös täältä vällyjen välistä ja päästä eroon tästä päikkäriryönäolostani!

8 kommenttia

 1. Luin että Juhan nussimat. Ehkä vähän väsyttää mutta joo.... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sehän se (kulutettu) vitsi tossa sanassa vähän niinku onki, hehhh :-D

   Poista
 2. Ei hitto, kävin hakee tuttavia Länsisatamasta torstai-iltana ja kattelin ku yks tyyppi näytti ihan Jamilta. En tajunnu katella sen lähiympäristöön, että näkyiskö sua ku piti kuikuilla kyydittävät näköpiiriin, mutta ilmeisesti kyseessä sitten saatto ollakin se toinen puoliskosi, jos Jami nyt koko reissulla oli mukana? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, hyvin todennäköistä jos puolen päivän aikaan niillä suunnilla liikuskelit :-D Oltiin Jamin ja yhen kaverin kanssa reissussa!

   Poista
  2. Aaa, kattos keppanaa, torstai-iltana oot ollu liikkeellä, minä ja mun lukhärö :-D No, kyllä me siellä suhailtiin sillonkin! Voi muuten olla että oot Jamin bongannut, kun mä oon ollut vessassa.

   Poista
 3. Eii hemmetti, toi on niin tollasta mitä omalle kohdalleen voisi sattua! :D Mä elättelin vielä toivoa että olisitte siinä puolessa tunissa vielä ehtineet Katajannokalle... mut just tollasella asenteella noinkin hölmöstä mokasta saa naurut irti!

  Http://tyhjaajatus.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllähän me vielä meinattiin lähtee posottaan kohti Katajanokkaa, mutta siinä samalla muistettiin se hillitön ruuhka, jonka saattelemana päästiin ensin edes sinne Länsisatamaan :-D Joten luovuttiin ajatuksesta ja siirryttiin suosiolla Tallinkin tiskille..

   Jamilla palo käämit ihan totaalisesti ja hyvä ettei puhelin lentänyt auton ikkunasta sen jälkeen, kun kaveri siellä lankojen toisessa päässä kerto että ollaan väärässä paikassa, mutta onneks sain senkin vakuuteltua naureskelemaan asialle :-D

   Poista
 4. Semmonen sarjatärppipostaus vois olla kiva sarjoista joita seuraat/oot seurannu/pidät hyvänä tms!

  VastaaPoista


Pidetään meininki asiallisena ja rentona. Eri mieltä saa olla, mutta nokkavaksi ei tarvitse heittäytyä!
Kuviani saat toki käyttää, kunhan pyydät ensin luvan allekirjoittaneelta.

Featured posts

Copyright © And then she grew up
Design by Fearne