25+1 FAKTAA video

18. toukokuuta 2015

Siitä on tosiaan aikaa, kun mä oon viimeks kertonut jotain perus (ja vähän oudompaakin) settiä itestäni. Videolla ilmeneviä hauskoja ja omituisia faktoja tai faktanomaisia juttuja tämän blogin historiasta löytyy, mutta blogin ABOUT-välilehteä lukuunottamatta en oo kertonut perustietoa itestäni vuosiin ja uusimmat seuraajat saattaa olla hyvinkin ulapalla siitä, kuka täällä puikoissa oikeesti höseltää.
Videonhan piti ilmestyä viikonlopun puolella, mutta teknisten ongelmien takia julkasu veny reippaat 15 tuntia. Että kummää puhun videolla ensi viikosta, niin tarkoitan nyt tätä kuluvaa viikkoa. Pistäkäähän laatu huippuunsa ja nauttikaa!

12 kommenttia

 1. Olipa hauska tämmöne video! :) En ikinä jaksa kattoa bloggaajien videoita, mut sä oot nii symppis et oli pakko! Samaistun nii moneen kohtaan hehee, kuten tohon pyykki-inhotukseen ja kotinatseiluun. Opiskelen myös tradenomiks ja vähän kyllä kuumotti ku piti syksyn opinnot valita muutama viikko sitten! Oon niin kade kavereille ketkä tietää jo että haluaa valmistua esim. kirjanpitäjiksi. Olispa se niin helppoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on tässä vielä aikaa kesäkuun ekaan päivään saakka miettiä ja pohtia, mut en vaan oo mistään satavarma :-D Logistiikka houkuttelee ihan törkeesti, mutta niin tekee markkinointi, kansainvälinen kauppa ja henkilöstöjohtaminenki. Raah, tätä valinnanvaikeutta!!

   Mut hei, ihan mahtava kuulla että pysähdyit hetkeks yytsimään mun höpötyksiä. Kiitos sulle :-)

   Poista
 2. Olipa kiva video, oot niin aidon oloinen tyyppi! :-)

  VastaaPoista
 3. Onks sul sali kortinkaa 12kk sopimus?:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jeps! Aattelin kesäkuun puolel palailla sinne, ettei vikat kuukaudet mee ihan hukkaan :-)

   Poista
 4. nää sun videot on aina yhtä huippuja joten älä vaan lopeta niitten tekemistä :D tykkään muutenki sun blogista ja tyylistä miten kirjoitat :--)

  VastaaPoista
 5. Kun sulla on noita tukehtumisia aiheuttavia aisoita niin mitenkäs esim. monella vaikea tablettin nieleminen luonnistuu? :D .Samaa mieltä tosta varojen valumisesta alkoholiin nimim. humalassa kerran kahdessa vuodessa.
  ps. en malta odottaa, että saatte koiran kun sen aika on. Se on kaksin verroin ihanampaa, kun jotain on harkinnut ja suunnitellut ja odottanut ja kun se vihdoin toteutuu niin voi sitä onnellisuuden määrää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nuorempana - about peruskouluiässä ja sitä ennen - vedin lääkkeet aina kaikista mieluiten nestemäisinä vaikka ne pahoja olikin, mutta huonojen silmien ja outojen nukkumisasentojen takia herkästi päänsärystä kärsivänä ja e-pillereitä syövänä siihen nappien nielemiseen on vähitellen tottunut :-D Mulla on tosin niin isot nielurisat, että se pieni e-pillerikin jää välillä kurkkuun pyörimään, ellen kulauta kurkusta samalla alas oikein isoa lasillista vettä.. Useammin sit vaan meinaan tukehtua siihen veteen, ihan järkky tunne :-D

   Mekin tosiaan vaan luodaan kaikkia unelmakuvia siitä päivästä, kun koiranpentu tänne vihdoin saadaan. Kaverit naureskeleekin välillä, et kun muut selaa nettiautoa ja etuovi.comia, me kytätään tori.fi:n lemmikit-osiota ja muutaman tietyn kennelin pentutilanteita :-D Meidän asunnossa on jotenkin niin hemmetin tyhjää aina välillä ja arki tuppaa käymään tylsäks, kun ollaan kummatkin totuttu koiraan kotona. Nyt kun kaikenlisäks asutaan hissittömän talon 3. kerroksessa, niin ei mun perheen Ronttiakaan saada tänne kylään :(

   Poista
 6. Paljastan sulle maailman ihanimman keksinnön - petauspatjan pussilakana! Ainakin sieltä uusimmasta vallotuksestas Prismasta löytyy House merkkisiä eikä muuten oo enää ikinä lakana rutussa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tiedätkö ku noi pussilakanat ja muotoonommellut aluslakanat on ollu mun ostoslistalla ties kuinka kauan! :-D Aina vaan lykkään semmosen ostoa, kun on muka jotain muuta tärkeämpää ja oon pettynyt varmaan miljoona kertaa, kun jossain on ollu iso plakaati että semmosia ois "alk. 9.90" mut sit 160cm leveeseen sängyn lakanasta saatkin maksaa kolminkertasen hinnan :-D Pitää nyt sit seuraavalla kauppareissulla käydä tsekkaamassa lakanahyllyt!

   Poista

Featured posts

Copyright © And then she grew up
Design by Fearne