RANDOM SNAPS

31. tammikuuta 2015


Me on oltu tää lauantai ihan vaan löhöten. Tai mitään merkittävää ei olla saatu aikaan ja nukuttiin pitkään. Hyvä aamupala syötiin myös ja tolla toisella puoliskolla ois jo kova hinku päästä ulos, mutta ite ajattelin jatkaa tätä päivää samalla tavalla, kuin sen alotinkin. Pieruverkkarit, aamutakki, peiton roudaus sohvalle ja joku nasta sarjamaratooni käyntiin.
  Ensin ois kuitenkin hoidettava tän kevään englannin kurssin ensimmäinen tehtävä, jossa ois tarkotuksena tehdä tuote-esittely. Ajattelin lyödä kaks kärpästä yhellä iskulla ja valita esiteltäväks tuotteeks Beautyblenderin. Siitä kun löytyy jo osittain kuvamatskua mun lupaamaani postausta varten ja mulla on tiukkaa faktaa Anttilasta mukaan nappaamani bb-esitteen muodossa. Sorry boys, luvassa voi olla teille aika nihkeet 7 minuuttia! .. Tai mistäs minä sitä tiedän :-D

IMG_0632 snap IMG_0679 IMG_0600
Vielä tosin vähän pähkäilen, et vedänkö ulkokuteet niskaan ja käppäilen lähikauppaan hakemaan mangoguava-vissyä poppareiden kaveriks. Täällä peiton alla on niin mukavata. On muuten piristävää huomata, että ulkona on valosaa vielä näin neljän pintaan! Kyllä se kevät alkaa pikkuhiljaa kolkutella partsin ovea.. Mites teidän lauantait?

13 kommenttia

 1. sekä omistamme samanlaiset sormus setit ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hehee, pan stik on kyllä parasta pashaa mitä tiedän! Vielä kun sitä sais pari astetta vaaleampana, oisin niin ostamassa uuden kun toi loppuu.

   JA mä meinasin jo hukata puolet noista sormuksista kun ne tippu mun sormista laukkuun, kun pengoin sitä. Luulin jo et ne on tippunu koulumatkalla tonne jonnekki hankee, huh, onneks ei!

   Poista
 2. Eikä, tollanen lauantai kuulostais niin luksukselta ! Mulla on tänäänkin taas ollu kiire koulun ja töiden kanssa niin eipä oo oikeen kerinny rentoutua.. Mut kyl tää kohta varmaan helpottaa!:-D

  Ps. Sun ruokakuvat näyttää aina niin houkuttelevilta (sydänsilmäemoji)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nää on kyllä aina kunnon piristysruiskeita harmaan arjen ja kiireisten viikonloppujen välissä! Viime viikonloppuna oltiinkin synttärikahvittelemassa Jamin isän luona ja se lauantai menikin sit kokonaan siinä, nyt on puolestaan ihan mahtavaa vaan olla.

   Tsemiä ja puhtia sulle koulu- ja duunijuttuihin :-) mullakin ois ensimmäisiä muutamat ei-niin-merkittävät rästissä, mutta niitä kerkeen murehtia huomennakin :-D

   Poista
 3. tuli ihan jäätävä raejuustocraving tästä! ehkä pakko sitteki lähteä vielä kauppaan...

  ps. laukku on kiva! (älä sano että kirpparilta)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ooh, raejuusto on niin hyvää puuron ja marjojen kanssa!!! Hehee, ja kyllä, se on kirpparilöytö :-D

   Poista
 4. Hei! Mulla on yhen biisin nimi hukassa, ja muistelin että sä mainitsit joskus siitä, kun kerroit haluavas sen teidän tuleviin häihin, mut Jami ei tykännyt siitä? :D Oisin tosi kiitollinen, jos sä osaisit kertoo sen biisin nimen! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hmm, mulla tulee tommosesta mieleen vaan Nopsajalan Lupaan olla :-D Jami ei tykkää siitä yhtään ja mä taas tanssisin sitä mielelläni meidän häissä!

   Poista
 5. Kielipoliisi ilmottautuu, "me on oltu" ei tarkoita mitään. Oisko vaikka "ollaan" kova sana. Selvää kannaksen tuotantoa friidu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä ei kukaan nyt ymmärrä mitä tuolla meinaan! Kannattaa pysyä poissa internetin ihmeellisestä maailmasta, jos puhekieli kirjotettuna rasauttelee noin pahasti :-(

   Poista
 6. Haha pelle en mä sitä tarkoittanu etteikö ymmärtäis, mainitsin vain kielioppivirheestäsi take it easy!!:-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuka tässä nyt on pelle ja kuka ei, mut okei.. :-)

   Poista


Pidetään meininki asiallisena ja rentona. Eri mieltä saa olla, mutta nokkavaksi ei tarvitse heittäytyä!
Kuviani saat toki käyttää, kunhan pyydät ensin luvan allekirjoittaneelta.

Featured posts

Copyright © And then she grew up
Design by Fearne