TGIF

5. syyskuuta 2014

Mun ois pitäny olla jo aikoja sitte nukkumassa. Eikä vaan sen takia, että pilkin tässä koneen ääressä kovan postaushalun kourissa vaan myös sen takia, että mä lähden aamulla 7.40 bussilla Helsinkiin. Suunnitelmissa ois heittää pienimuotonen shoppailukierros sinne heinäkuussa muutaneen kaverin kanssa, mutta saas nyt nähdä tarttuuko mukaan muuta kuin ne välttämättömimmät. Mä nimittäin allekirjotin tänään vuoden mittasen sopparin kuntosalille ja se vie nyt sit seuraavan 12 kuukauden ajan mun opiskelijabudjetista (etenkin menkkahaukan koltuissa laskettuna) aika ison osan. Muutama rätti sinne tai tänne, jos vaikka vaihteeks koittasin tyhjentä vaate- ja tilpehöörivarastoja niiden kerryttämisen sijasta.
  En oo vielä oikeesti ees käsittäny sitä, että mulla on reilun viikon päästä tapaaminen personal trainerin kanssa ja että mun oikeesti pitäis ostaa nyt jotku kunnon jumppatrikoot. Kotipuolessa lenkkeilyyn soveltuneet pieruverkkarit kun nyt on vähän.. Noh, pieruverkkarit.

IMG_9826 IMG_9897bw edfolse IMG_98882 IMG_9852

Tähän päivään mahtuu kyllä yhtä sun toista. Ikävää myös, Rontti nimittäin piti tänään käyttää eläinlääkärissä paikattavana, kun se vanhus joutui alkuviikosta vähän ärhäkkäämmän lajitoverin jalkoihin. Tai no, hampaisiin. Herra on edelleen melkosessa lääketokkurassa ja otinkin Manun täksi yöksi mun luo, että Rontti saa rauhassa levätä. Meillä on ollut ihan kivaa kahdestaan, Jamikaan kun ei oo kotona. Ollaan syöty kanasalaattia ja lököilty sohvalla. Yritin lukea vähän aika sitten ostamaani John Greenin The Fault In Our Starsia, mutta Manu oli eri mieltä. Joten käytiin ihan kivan mittasella iltalenkilläkin! 
  Mut nyt käännän kyllä kylkeä ja annan mun kiinni lupsahtelevien silmien luvan luovuttaa. Myös läppäri huutelee alle 10% akunvarausta ja tämänkin laturi on taas ties missä, joten menkööt nyt sitten. Viettäkää kiva viikonloppu! :-)

16 kommenttia

 1. Mistä sä oot hankkinu tota oreo milkaa? :-)

  VastaaPoista
 2. Eikös personal trainerit oo ihan hirveen kalliita?!:o vai saako opiskelijana jotain etuja/alennuksia sen suhteen?:o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Riippuu salista ja pt:stä :-) en siis saa mitään alennuksia, kyseisellä salilla on vaan semmonen käytäntö et alotusmaksuun sisältyy yks personal trainerin kanssa suunniteltu ohjelma. Sen jälkee 25€/ohjelma!

   Poista
 3. Jes! toi personal trainer -homma on tosi kätevä! Oon käyny vuoden salilla ja vasta pari kk sitten sain aikaseks käyttää mun salin ilmasta personal traineria ja tajusin kuinka vaikeesti oon asiat tehny :D onneks tuli käytyä. Olis kiva kuulla sun kokemuksia treenaamisesta sit jatkossa :) ja ryhmäliikuntatunnit on myös mahtavia

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kieltämättä! Itekki arvoin salilla käymisen alottamista just sen takia ku oon ihan noob kaikissa salijutuissa, mut onneks nyt sit saa aineki yhen treenin kädestä pitäen opetettuna :-)

   Ja pitää kattoo treenijutuista kertomista myöhemmin :-) ite ku en niin välitä niitä blogeista lukea.

   Poista
 4. Luin äsken sun fb-päivitystä teijä Rontista. Ja nyt ku oon ite itkeny kissan perään joka sattu jäämään auton alle. Ymmärrän sua hyvin. Jotenkin hassua ajatella, että kuinka rakas ja tärkeä eläinkin voi ihmiselle olla. Nauti niitte karvapalloje läsnäolosta vielä kun voit! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi harmi, osanotot :( Se on kyl mielenkiintosta, miten lemmikistä voikin tulla lähestulkoon verrannollinen omiin sisaruksiin!

   Poista
 5. hassuu ku meet salille ku oot ains ollu sillee et salil käyminen on yliarvostettuu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hassuu, miten tää on jo toinen kerta täl viikol ku mun suuhun koitetaan laittaa sanoja.
   Mä en tietääkseni oo koskaan pitäny salilla käyntiä yleisesti mitenkään yliarvostettuna, tykkäsin koulussaki liikkatuntien salikäynneistä tosi paljon. Sitä ylimalkasta ja ihan naurettavaa "salil eka salil vika/no pain no gain" -ajattelumaailmaa en oo vaan koskaan pitäny juuri minään. Ja oletettavastikaan en niissä merkeissä sinne puntille oo menossa.

   Poista
 6. Toivottavasti et muutu fitnesshulluksi! :D tykkään sun blogin resepteistäkin just siks että ne on niin reiluja ja rehellisiä, voita ja sokeria saa käyttää eikä kaikki koostu protskujauhosta, steviasta ja kaakaonibseistä niinkun fitness-blogeissa. Tein niitä subwayn suklaakeksejä yks päivä, tuli huippu hyviä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No worries mate, rakastan ruokaa ja leipomista sen verta paljon, etten vois tosta noin vaan heittää sitä menemään protskupannareiden ja vihersmoothieiden tieltä :-D

   Poista
 7. Nam kuinka hyvännäköstä toi salaatti! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi oli kyl törkeen hyvää, ulosanti on puoli ruokaa! :)

   Poista


Pidetään meininki asiallisena ja rentona. Eri mieltä saa olla, mutta nokkavaksi ei tarvitse heittäytyä!
Kuviani saat toki käyttää, kunhan pyydät ensin luvan allekirjoittaneelta.

Featured posts

Copyright © And then she grew up
Design by Fearne