VUODENVAIHTEEN SARJAVINKKI: Happy Endings

1. tammikuuta 2014

Hepskukkuu, toivottavasti vuodenvaihde suju on sujunut mukavissa merkeissä! Ite vietin yön porukoilla, kun ei työpäivän jälkeen enää ollut oikein fiilistä lähteä baanalle, mutta hyvä niin. Kiva ottaa uusi vuosi vaihteeks vastaan rauhallisin elkein!

Happy_Endings_Season_3_Poster
Kuva täältä
  Ajattelin näin vuoden alkuun vinkata teille sarjasta, johon Jami mut alunperin tutustutti ja jota katsellessa mun uudenvuodenyö sujui: Happy Endings! Jami tossa joulun tiimoilla bongas tän Viaplaysta (joka otettiin itellemme sort-of-joululahjaks) ja sainkin sit aikalailla samantien kuulla melkosta kehumista siitä, miten loistava sarja kyseessä on. Parasta sarjassa kuulemma oli homo, joka ei oo stereotyyppinen homo :-D En aluks oikein tahtonut innostua, mutta yhtenä iltana Jami katteli kyseistä sarjaa läppäriltä, kun mä olin vieressä käymässä nukkumaan. Vilkasin tietokoneen ruudulle muutaman kerran ja sain heittää hyvästit Nukkumatille täähän vetelee vertoja jopa Big Bang Theorylle, Frendeille ja How I Met Your Motherille!! Mulle on myös välittynyt vähän semmoset New Girl -sarjan tyyppiset vibat, tai etenkin Max tuo mieleen oman lempparin Schmidtin todella vahvasti!
  Sarja rakentuu kuuden kaveruksen toilailujen ympärille: Ylisuorittava bisnesmies Brad ja tän neuroottisen perfektionistinen vaimo Jane, ehkä vähän ajattelematon ja hölmö pikkuputiikin omistava Janen pikkusisko Alex, haaveileva ravintoloitsija ja Alexin ex-kihlattu Dave, ikilapsi Max se Jamin ylistämä epästereotyyppinen homo siis ja vanhaapiikautta pelkäävä Penny muodostaa aikamoisen kaartin ja saa aikaan jos jonkinmoisia kommelluksia. Enkä oikeesti oo kattonut vielä yhtäkään jaksoa nauramatta maha kippurassa ja takana on kuitenkin jo puoltoista tuotantokautta.  
  Heitän tähän loppuun sarjan "trailerin", jossei jotakuta wikipediasta lukeminen sen kummemmin houkuta! Toivottavasti joku teistä sai tästä uuden sarjan seurattavaksi, hyvät tv-ohjelmat kun alkaa olemaan harvassa tai ne on kaikki nähty jo useempaan otteeseen (nimim. oon kattonut Frendien kaikki 10 kautta jo varmaan 15 kertaa..). Ite en ollut kuullutkaan kyseisestä sarjasta koskaan aikasemmin, vaikka eka kausi on pöllähtänyt ABCn ohjelmalistoille jo 2011!

17 kommenttia

 1. toivottavasti tätä näkee netflixistäkin, sen verran kuullostaa kivalta :Dd

  VastaaPoista
 2. vaikuttaa ihan huippusarjalta, onneks itellä tuli viaplay hankittua just ennen joulua! :-D

  VastaaPoista
 3. Nauranut kippurassa tai maha kipeenä. Ei maha kippurassa..... :Ddd

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Öö, ainakin täällä päin ihan yleinen fraasi ja tullut vastaan ihan muuallakin?

   Poista
  2. Meilläkin sanotaan että nauraa maha kippurassa! Munkii mielestä ihan yleinen ilmaus.

   Poista
  3. Näin mäkin oon käsittänyt mitä ihmisten puheita kuunnellut ja esimerkiks joitain artikkeleja tms lukenut :-D

   Poista
 4. Kannattaa kattoa vampyyripäiväkirjoja, ihan paras sarja ikinä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Njääh, kerran koitin kattoa, eipä oikein vastannut omia mieltymyksiä :-D

   Poista
 5. Oon tekemässä lukuvinkkejä- postausta blogiini, jossa on kuvalinkkejä lempiblogeihini, joten kysynkin, saanko lainata blogistasi pari kuvaa linkkiä varten? :-)

  VastaaPoista
 6. Pakko oli tulla kommentoimaan että tää on aivan älyttömän hyvä sarja. Kiitos vinkkauksesta! :)

  VastaaPoista
 7. Mä just katoin taas Frendit (jälleen kerran) loppuun nii tuli kreivin aikaan tää vinkki! Katoin ekan jakson Viaplaysta ja hyvältä vaikutti. Ainoo vaa että ku ei ollu tekstityksiä nii joutuu tarkkaan kuuntelemaan ja keskittymään että kuulee varmasti kaikki jutut :( Mut kiitos vinkistä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oijoi, mistäköhän toi tekstittömyys mahtaa johtua :o Tai kun meillä ainakin näkyy suomenkieliset tekstitykset ja tosiaan katotaan tota myös Viaplaysta :o

   Poista
 8. Löytyy myös youtubesta :)

  VastaaPoista


Pidetään meininki asiallisena ja rentona. Eri mieltä saa olla, mutta nokkavaksi ei tarvitse heittäytyä!
Kuviani saat toki käyttää, kunhan pyydät ensin luvan allekirjoittaneelta.

Featured posts

Copyright © And then she grew up
Design by Fearne